Моето мнение за клиниката на проф.Горчев е много противоречиво.
Аз имах 5 миомни възела.
Може би наистина е станало фабрика за операции.Точно затова избрах тази клиника - с толкова много операции все пак трябва да са се научили вече, нали?
Мен ме оперираха там съвсем скоро. Имах усложнения след операцията. Налагаше се да извикат външен специалист - направиха го чак на 5-тия ден, не ме питайте как съм издържала през това време. Ако не се чувствате добре - търсете си сами специалист и се опитайте да ги накарате да го допуснат до вас в клиниката. Ще ви бъде изключително трудно.
Иначе отношението е прекрасно - в това никой не се съмнява. Акушерките работят с цялото си сърце.
Първо посетете д-р Славчев (София жк Стрелбище) преди да отидете в Плевен. При прегледа Горчев не видя това, което вече знаех от Славчев, а го разбра при самата операция. Отдавам го на по-добрия ехограф, с който разполага Славчев (съдя по реакцията на лекарите, които са разглеждали снимките).
Все още имам съмнения дали е трябвало да се оперирам. Живот и здраве ако забременея и родя успешно без никакви по-нататъчни усложнения, означава, че съм направила правилен избор. Три години ходех за наблюдение при Славчев. Той беше категоричен - никаква операция, прави бебе! Обаче обикновените гинеколози ме плашеха за такава бременност. И така от една миома за 3 години станаха 5.
В Плевен искаха да ме изпишат със системата на ръката. Операцията ми била добре, състоянието ми не било вече техен проблем. А че е в резултат на оперативната намеса и всеки организъм реагира различно? Тук идва предимството на големите болници - разполагат с всякакъв вид специалисти и не се налага да молиш за такъв, за да си тръгнеш жив от там.
И въпреки всичко се замислям, че може би бих родила в същата клиника.....
За сега само стискам палци да забременея пък тогава ще му мисля.