0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Посъветвайте ме за лубрикант.
« -: Март 19, 2010, 09:44:52 am »
Здравейте.Нуждая се от съвета за лубрикант.Правим опити за забременяване. Имаме пре- сиид, но той е смо за специални случаи. Имам лубрикант на дурекс, но ми се струва голяма химия и получавам парене. Най - лесно е използването на плюмка, но се притеснявам. Може ли от това да се заразиш с някакви бактерии, и да се повишат левкоцитите в спетрмта ?   Плюмката убива ли сперматозоидите? А какво ще кажете за някаква мазнина, например олио, маргарин или свинска мас.  Струват ми се по- естествени и незаразени , и се чудя кое ще е по безобидно за сперматозоидите.
 Най - вероятно ще се посмеете с моите въпроси и бабешки методи, но моля за сериозни отговори!
Re: Посъветвайте ме за лубрикант.
« Отговор #1 -: Март 19, 2010, 09:50:17 am »
Здрасти aevin. Не бих те посъветвала да ползваш каквито и да било боклуци (от рода на дурекс), защото съм чувала, че убивали сперматозойдите. По-добре преди секс пийни си малко сироп за кашлица (1-2 глъдки) и успех, Но все пак е по-добре нищо да не взимаш. Успех!
*
« Отговор #2 -: Март 19, 2010, 09:54:58 am »
aevin, хранителните продукти, които си изброила се приемат орално. Съветвам те (и не само теб) да не си правиш такива експерименти с репродуктивните органи.
« Отговор #3 -: Март 19, 2010, 09:59:34 am »
Какво е това "плюмка" ???????
*
« Отговор #4 -: Март 19, 2010, 10:54:05 am »
Предполагам, че aevin е имала предвид плюнка.
Относно въпроса, доколкото знам, плюнката убива сперматозоидите, затова ако искаш бебе, ще трябва дори да забравиш за френските удоволствия в дните около овулацията. Овлажнителите на Дюрекс са създадени за по-голямо удоволствие в секса, а не за зачеване и като се има предвид, че са компания за презервативи, едва ли биха подпомагали забременяването. Бях чела нещо за белтък от яйце, но не съм пробвала. При мен цервикалната слуз е достатъчно обилна като наближи овулацията. Аз лично ползвах Пре сийд малко преди овулация, когато ЦС е по-слаба.
aevin, внимавай с експериментите, да не си навлечеш някоя болест. Пробвайте си 6 месеца по естествен път и ако не стане се консултирай със специалист.
Хората от векове са създавали поколение без лубриканти и без дори да го планират в повечето случаи :wink:.
*

katiABV

• *
  • 35
  • Трудно е да откриеш вярното.Да го направиш е лесно
« Отговор #5 -: Март 21, 2010, 21:04:22 pm »
Яйчният белтък едва ли е особено подходящ за вагинална употреба.
Не знам дали нормалната флора и PH там могат да се справят със салмонела, примерно...

« Отговор #6 -: Март 22, 2010, 00:19:16 am »

Не мисля,че каквито и да било хранителни продукти са подходящи за използване в тази толкова интимна област! Ние сме ползвали Дюрекс и Глайпгелен. Има лубриканти, които са разработени специално само за овлажняване и да нямат антиспермицидно действие. Не всички гелове на Дурекс са еднакви - мисля, че има един Плей О, който може да ви свърши работа.
Обаче, пак повтарям моя дъвет - никакви експерименти с маргарини, олио, зехтини, белтъци и т.н.

[/url][/url]
*
« Отговор #7 -: Март 22, 2010, 08:50:15 am »
Да уточня, аз също съм против такива експерименти, просто споделих какво съм чела по темата в интернет, ето http://www.iskambebe.bg/article_details.php?id=43&c=12&sc=0&show=false
« Отговор #8 -: Март 23, 2010, 09:34:28 am »
Чела съм тук във форума, че добре действа сироп за кашлица (за отхрачване). В една книга на Beth Kely също се препоръчва белтък от яйце, но аз не бих пробвала. От опит споделям, че PreSeed върши отлична работа (поне в това отношение :))
P.S. Думата е слюнка, затова съм сложила кавички,така е в речника  :wink:
*
« Отговор #9 -: Март 23, 2010, 22:59:07 pm »
Благодаря ви за полезната информация!