Ей
Надеееее ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН и за другото ЧЕСТИТО мила. Ти получи най-хубавият подарък, за който една жена може да мечтае. Бъди много здрава, усмихната и спокойна, че всичко ще е наред.И точица ще има и прекрасно бебе, само едни 9 месеца те делят от мечтаната прегръдка.
На
Джиджи честита месечинка. Да е много здрав, палав и да го слушкате ей
Ани ама ти утрепа рибока.Наистина си като талисманче.Браво мила браво
Честит Благовец на всички ви и дано наистина скоро и всички, които чакаме получим благата вест.
На бременелките мерси за вирусчетата , в които така ще се увъргаляммммм.
Маймунче Честито за заповедта мила, макар че ... няма да се наложи-Сигурна съм.
Петеее по Великден съм на Зарата, може да се видим.
Лелееее, от сутринта влязох тук и чак сега успях да допрочета всичко и да ви пиша.
Днес ми дойде МЦ без Дуфастона и съм много щастлива.
На
Стинчето няма как да й се сърди никой- не вярвам, че ще има такъв. Дано се възстанови по-скоро, най-вече емоционално. Целувам я и я прегръщам силно. Ние сме тук и я чакаме отново сред нас за да дадем много усмивки, надежди и истинско приятелство.
ААААааа
Мони да не си мислиш, че ще те пропусна а??? Мислиш си ама нямааааааа хихихихихихих Да се пазиш ей, няма да спра да ти досаждам с това да знаеш
Благодаря и аз за капучиното и закуската и тортите и ...их че ме е яд, че съм на диета ама...прашчовците трябва малко да се поограничат и сега си гризат ноктите щото са умрели от глааааааааад.Гладна съм, гладна съм, гладна съм!!! хихихиххахахаха
Айде стига, че написах много дълъг роман.
Ники и всички в очакване имате моите силно стиснати палчета момичета.
Чао засега и прекрасен ден от мен
еееей ама и с рима го докарах а!? хахахаха