0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Исе, съжалявам , мила  :(
Само така,без да се предаваш!  :wink:
Ние всички сме с теб и ще видиш, че всичко ще се оправи и ще си гушкаме дечицата!
Вивка, супер, дано всичко е ОК и утре. :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Много ама много съм щастлива,че мъките на милата Радостинка са приключили,толкова се измъчи горката.
Исинка,само така горе главата,жалко наистина,че стана така,но ти си силната ни Маймуна.Ето вече е сигурно ,че аз теми няма да пускам,похвали се в моята тема и гледай резултата.Най-гадните работи,на хората които толкова много ценя и обичам в моята тема се случиха.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Благодаря ви милички  :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Милата ми Маймунка, много съжалявам но ти си силна и ще се пребориш с всичко  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Тези дни само ви чета и не смея да ви пиша,но за тази маймунка сега ми стана толкова кофти,че не се стърпях и аз да се включа.Минала съм и аз през много гадости и за да изляза по-силна съм се успокоявала,че господ си знае работата,така е трябвало да стане,за да ме предпази от нещо по-лошо.Бъди силна,всъщност ти най-добре си знаеш как се чувстваш и какво трябва да направиш.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ех маймунче, да ти кажа да не тъжиш-няма смисъл, но не губи вярата си.  :bighug:

Жени, това с БТ на графиката ти...малко ме кара да се усмихвам под мустак да знаеш  :P
« Последна редакция: Март 23, 2010, 15:37:32 pm от ioly »

*
Исе, много съжалявам мила!  :bighug:

Re: Първа пролетна топла и усмихната темичка
« Отговор #87 -: Март 23, 2010, 16:11:48 pm »
Исе, толкова съжалявам да прочета това  :( ... Но смело напред и нали си знаеш че това ще е твоята година  :wink:
Виви, радвам се че резултатите са добри  :D Сега спокойствие и силна храна  :wink:
За всички ви  :bighug: :crossfingers:
Сега поразгледах някой графики - има няколко много хубави...  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Март 23, 2010, 16:22:47 pm от Надеж »

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
И аз само Ви чета...но сега не се стърпях,
така се радвах за Маймунката !  :bighug:
Ловът продължава, много тигърчета има да дойдат тази година ! yahoo_17
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
За Стинка и Муната специални  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Здравейте ,приятелки!Исеее,душо  :hug2: ,Радостче,стискай зъби мила!Аз днес бях на работа,цял ден висях пред компа  от 8 до 14ч,уфффф и утре пак ...от 10 до към 15-16 часа.Ще ме използват да правя проект на училището и така. :bighug: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Вирусииии.......първа се инжектирам с тях  :balk_22: Макар че още ми е рано за лов, че не съм прогонила гадината. Моето посещение при доки се отложи за петък..та да видим кво ще ме правят.
Силно прегръщам нашата борбена Маймунка  :bighug:
Късмет на всички които имат нужда от него тази седмица!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Исе,много съжалявам мила за това, което е станало.  :(

Абе,момичета, аз нещо не се виждам м ловуващи,ама май не може и да се редактира,нали?
На мен днес ми е 13 ден и почвам тестовете за ову.Ха дано всички успеем този мисец!

Лека вечер на всички!

07.10.2009
Исе, съжалявам мила :bighug:
[/url][/url]
Маймунке, само горе главата! Следващият път ще е идеално, пък и дядо Боже си знае работата  :bighug:

добре дошли на новите момичета! да хващате яйцата бързо! :-)

Аз още поне седмица имам до тест за бременност. БТ засега се държи, да видим. Боли ме все едно след дни ще ми дойде, дано не се появи гадината...

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Ох Мънки миличка дано това да не е окончателна присъда.Нямат ли край лошите новини вече?Точно човек ще се зарадва на нещо и в следващия момент-провал.
Но наистина само Бог знае защо нещата се случват така както се случват.Ти само бъди силна и вярвай че ще успееш 1 ден. :bighug:
Лека нощ момичета!
  <br />
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Здравейте момичета
Вивка, Раши много се радвам за вас и дано всичко върви по вода  :balk_104:, знаех си че има нещо хубаво.
Радостче дано се възстановиш по-бързо, не знам какво точно е станало, уж прочетох всичко но се надявам всичко да е наред.
Мънки миличка не знам дали мога да помогна с думи, но много силно те прегръщам, и знам че следващия път ще издържиш до края.
Мони и за теб се радвам мила, че няма вече кървене и вече само хубави новини
Момичета аз не мога да се появявам тук толкова често като преди :(, но си имам причини, надявам се да не ме отпишете от бандата и да не ми се сърдите за това, но винаги когато мога сядам да ви пиша и чета.
Винаги съм със всяка една от Вас и много сте ми милички  :bighug: и искам вече всички да си пишем в другата темичка  :wink:
Лека вечер

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
Good morning!

Кафето тази сутрин е от мен  :D
Успешен ден на всички :D

Добро утро милички  :D
 Аз от вчера съм с цикъл  8O очаквах да се позабави малко поне ама....,доста убилен и болезнен ужасно е ,ноооо поне всичко започва да свършва и идва новото начало  :wink:
 Надеж мерсажжж за кайвето и закускатааа  :lol:
 На новите който специално заради мен се включиха ,мн мило от ваша страна  :oops: благодаря ви и добре дошли в наща банда без команда  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Наде,мерси за кафенцето.
Пауърче,списъка ние не можем да го редактираме,само модератор може.
Сонче,не се притеснявай,няма да те изключим от бандата.Когато можеш тогава ще ни навестяваш разбира сение няма да те забравим.
Лек ден от мен.И бременните ,не ми се скатавайте ами минавайте и пръскайте вируси.
П.П.Охооооооо аз докато пиша и Маймунката се излюпила.Ти не беше такова куку бе,не ставаше толкова рано :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"