0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Биг Брадър Фемили!
« -: Март 23, 2010, 11:07:09 am »
Хайде, ще гледаме ли?
Големи шемети са събрали. :D
Re: Биг Брадър Фемили!
« Отговор #1 -: Март 23, 2010, 12:17:57 pm »
Ще ги гледаме, разбира се. Наистина има големи шемети. :D А възрастната двойка хич не се вписва в картинката и мисля, че първи ще си тръгнат.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #2 -: Март 23, 2010, 13:23:46 pm »
С риск да отворя кутия на Пандора, ама какво ли да им гледам?! Пак са събрали някаква утайка на обществото и вместо да покажат нещо ценно, те ще показват пак простотията, ниското възпитание и идиотщината на обществото :( и общо взето ще унизят и без това изгубилата тежест в сегашното ни общество институция на брака.
Сутринта гледах част от "Здравей България" бяха в Ботевград, да покажат съучениците и учителите на 17-годишната майка (Ванеса май се казваше) Възмутих се как рязко прекъснаха ръководителката на мажуретния състав, която се опита да каже нещо добро и да опровергае тезата, че е съвсем нормално на по 16години момичетата да се хващат с два пъти по-стари от тях мъже и да им раждат деца, но за сметка на това изслушаха много внимателно един пенсиониран дърт коцкар, който твърдеше тъкмо обратното :(
Та какво ще ни покаже новия Биг брадър страх ме е да си помисля, а най-кофтито е, че го дават в прайм тайма, няма как децата да го пропуснат и на какво ще ги научи - че простотията пак ще владее света :(
*
« Отговор #3 -: Март 23, 2010, 13:35:49 pm »
Джулия, мнението ти се препокрива с моето!
« Отговор #4 -: Март 23, 2010, 14:18:06 pm »
Джулия, мнението ти се препокрива с моето!
И с моето!!!
Не мога да разбера как така неможаха да вкарат едно нормално семейство за което аджеба да гласуват хората!!!Ами това било социален проект,извадка от обществото -дрън дрън...Толкова нормални семейства има.Да ама те не са толкова колоритни.
Никаква ценностна система.В какъв свят живеем?Направо съм потресена.Мисля,че този път продуцентите много се изложиха.Да прощават тези на които мненията им са различни от моето!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #5 -: Март 23, 2010, 14:36:08 pm »
:lol: нормалните семейства не са отишли на касинга!
Малко като конкурсите за Мис, хубавиците са в публиката!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #6 -: Март 23, 2010, 14:49:39 pm »
Ами кое нормално семейство ще напусне работа за толкова време,поне по мене си съдя или ще изолира детото си в някъква изкуствена среда за месеци,незнам.Няма да го гледам то и времото се пооправя предпочитам на двора или на разходки.
« Отговор #7 -: Март 23, 2010, 14:58:38 pm »
С риск да отворя кутия на Пандора, ама какво ли да им гледам?! Пак са събрали някаква утайка на обществото и вместо да покажат нещо ценно, те ще показват пак простотията, ниското възпитание и идиотщината на обществото :( и общо взето ще унизят и без това изгубилата тежест в сегашното ни общество институция на брака.
Сутринта гледах част от "Здравей България" бяха в Ботевград, да покажат съучениците и учителите на 17-годишната майка (Ванеса май се казваше) Възмутих се как рязко прекъснаха ръководителката на мажуретния състав, която се опита да каже нещо добро и да опровергае тезата, че е съвсем нормално на по 16години момичетата да се хващат с два пъти по-стари от тях мъже и да им раждат деца, но за сметка на това изслушаха много внимателно един пенсиониран дърт коцкар, който твърдеше тъкмо обратното :(
Та какво ще ни покаже новия Биг брадър страх ме е да си помисля, а най-кофтито е, че го дават в прайм тайма, няма как децата да го пропуснат и на какво ще ги научи - че простотията пак ще владее света :(

Това все едно аз съм го писала. За съжаление си адски права

Не знам дали са се явили нормални семейства, но дори да са го направили съм сигурна, че никой нямаше да ги отрази. Тук се търси друго... Обърна ли някой внимание, че на всичката простотия дето са я събрали отгоре ще влизат отвън допълнително провокатори, като бивши любовници и т.н.
« Последна редакция: Март 23, 2010, 15:04:55 pm от джиджи »

*
« Отговор #8 -: Март 23, 2010, 15:01:25 pm »

Абсолютно си права.Кое нормално семейство ще напусне работа и ще отиде там?
« Отговор #9 -: Март 23, 2010, 15:13:44 pm »
Ами кое нормално семейство ще напусне работа за толкова време,поне по мене си съдя или ще изолира детото си в някъква изкуствена среда за месеци,незнам.Няма да го гледам то и времото се пооправя предпочитам на двора или на разходки.
Мисля,че много нормални семейства са отишли на кастинга.Обаче продуцентите не са търсили това.А за напускането на работа и т.н.възможности има платени ,неплатени отпуски а и съм сигурна ,че на всички влизали досега им е плащано.Разбира се не еднакви суми :lol:
*
« Отговор #10 -: Март 23, 2010, 15:28:38 pm »
Хайде, ще гледаме ли?
Големи шемети са събрали. :D

Не, няма да гледаме... :( Дори ще рискувам да гледам по това време "Листопад".  :wink: :lol:
Нормално семейство ли?  8O Аз си мислех, че ние сме нормални семейства, ама моят мъж казва, че сме доста скучни... :)

« Отговор #11 -: Март 23, 2010, 15:41:28 pm »
Гледах вчера и не вярвах на очите и ушите си,дано само тези двойки не са представителна извадка на българското семейство,защото горко ни ,ако е така!!! Какво ли не се видя и то само от визитките им и то само отрицателни неща- лицемерие, пошлост, егоизъм, простотия, изневяра, потъпкване на партньора, меркантилност, и какво ли не. Хора и лица за пример в кавички. Точките ми обра 19 годишната,която даже не си и спомни с 20 или 30 мъже е спала и е само на 19 години ..... О, времена! О, нрави!  Боже опази!!!!!!!!!!!!
Аз лично няма да го гледам.
« Отговор #12 -: Март 23, 2010, 15:47:02 pm »
и е само на 19 години
на 17г е :lol:
*
« Отговор #13 -: Март 23, 2010, 15:47:26 pm »
Точките ми обра 19 годишната,която даже не си и спомни с 20 или 30 мъже е спала и е само на 19 години .....
17 - годишна ...  :(

*
« Отговор #14 -: Март 23, 2010, 15:55:11 pm »
Точките ми обра 19 годишната,която даже не си и спомни с 20 или 30 мъже е спала и е само на 19 години .....
17 - годишна ...  :(

Тя е малка, но вече знае.  :lol:
На такива нали знаете как им се казва ... А тъй като е непълнолетна, искам да питам родителите й какви ги вършат в тоя момент.

« Отговор #15 -: Март 23, 2010, 16:01:42 pm »
Най-вероятно се гордеят, че дават отрочето им по телевизията!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #16 -: Март 23, 2010, 16:07:58 pm »

Не, ходили са на кастинга, но не са ги избрали, защото не са интересни.
Няма да го гледам и този , както и всички останали брадъри. Видях какви хора влизат- достатъчно.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #17 -: Март 23, 2010, 17:29:36 pm »
Не се връзвайте на рекламни лафове. "Нормално семейство" - да, да :lol:. Изобщо не са търсили нормално семейство - нали за 3 месеца ще умре публиката им от скука. Може да ни е мъчно мили дами, но такива неща се гледат, търсят и предлагат. Българинът, пък и не само, е сеирджия. Да има там простотии за гледане и ....
Добър е подбора на участниците. Странни птици - ни един за света няма. Може би чичкото и лелката, освен ако не излязат и те скрити лимонки. Май и другите ми градски са най-наред, ако и да ги представят като семейство Адамс. Жените са ми малко етипни - повечето с огрооооооомни претенции без грам покритие. Мъжете са от отявлен простак до мухльо. Не са представителна извадка ама признайте си, че и от двата вида се срещат и то доста. Кредити само за да поддържаме някакъв имидж пред хората, малки и тъпи фльорци които раждат само за едното - "като другите" или и те не знаят защо ..... абе във всеки конкретен пример можете да откриете персонажи които познавате.

п.п. онази малката 17 годишна майка, дето прави секс от пииииипнайсет години (май 11 се оказва) и дето мечтаела за дете от 14 годишна, да не мислите, че от много мило и любящо я семейство се опитва да избяга.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #18 -: Март 23, 2010, 17:31:22 pm »
Аз пък ще гледам, защото е различно от предишните издания.
Или поне според мен.
И явно само аз ще си пиша тук.
Пък ако кажете направо трия темата, че да не ви дразни. :wink:

*
« Отговор #19 -: Март 23, 2010, 17:43:43 pm »
Не се връзвайте на рекламни лафове. ...  Май и другите ми градски са най-наред, ако и да ги представят като семейство Адамс.

Пешек, и на мен ми направи впечатление че си бяха изсмукали от пръстите визитките на семействата. Семейство Адамс всъщност ми се сториха доста свежи. Нищо общо с образа, който продуцентите се опитват да им създадат. То няма и как иначе да не са, при положение че другите бяха  osi_12 osi_12 osi_12
То не бе самочувствие, то не бе чудо. Нещо не им видях къде им е хубостта на всички тия кокони дет влязоха. И по визитките им все на чалга се кекерчат. Мерси съм. Ако това ще изправят срещу Талантите, май ще гледам талантите.