0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ima li nqkakvi lekarstva za podpomagane na zabremenqvaneto
« -: Март 28, 2010, 16:27:57 pm »
Pove4e pt 2g.se opitvam da zabremeneq,no vse nestava.Nqma li ne6to ot aptekata,vmesto maki po doktori???

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Март 28, 2010, 17:56:44 pm от evro »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Ima li nqkakvi lekarstva za podpomagane na zabremenqvaneto
« Отговор #1 -: Март 28, 2010, 16:35:00 pm »
Ами и да има лекарство,нали доктор трябва да ти го испише.А това става след прегледи и изследвания и на двамата партньори.За съжаление такъв лек няма.Вече започнахме 9-та год. опити да си имаме дете и не сме чули за такъв лек.Без лекарска намеса не става,повярвай,ако има проблем де.Желая ти от сърце да нямате никакви проблеми.
П.П.И тук пишем на кирилица.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #2 -: Март 28, 2010, 16:37:37 pm »
Pove4e pt 2g.se opitvam da zabremeneq,no vse nestava.Nqma li ne6to ot aptekata,vmesto maki po doktori???
E тва ми идва в повече вече,ахаххахха ми ако намериш да кажеш и на нас тука дето сме по мъките по доктори ..... :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Март 28, 2010, 17:59:40 pm »
Ако имаме нужда от чай - тичаме до билковата аптека, ако имаме нужда от ортопед - тичаме в травматологията, а когато имаме проблем със забременяването (две години не са никак малък период за незабременяване) - търсим репродуктивен специалист или още по-добре клиника по стерилитет.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52 ето избери си и сподели с нас!
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Март 29, 2010, 11:09:50 am »
Чувала съм само добри отзиви за Торакс,но се колебая и с Окръжна в Пловдив.Има те ли някакви предложения за добър специалист?Знаете ли нещо за Михнев от Торакс?
« Отговор #5 -: Март 29, 2010, 14:37:32 pm »

« Отговор #6 -: Март 29, 2010, 14:48:30 pm »
открих в сайта рекламата за ПРЕ-СЕЕД.нчкои знае ли дали има ефект и на каква цене е.
« Отговор #7 -: Март 29, 2010, 14:51:05 pm »
Здравей!Има отделна тема за пресийд.Иначе цената за 6 дози е 36 лв.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #9 -: Март 29, 2010, 14:58:01 pm »
благодаря ти desinka71 .а знаете ли някоя реален слуяаи с добър ефект от ПРО-СЕЕД
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Март 29, 2010, 14:59:12 pm »
открих в сайта рекламата за ПРЕ-СЕЕД.нчкои знае ли дали има ефект и на каква цене е.

ама на тебе какъв ти е проблема точно?
всяко лекарство се пие за определен проблем. "проблемно забременяване" не е диагноза. проблемно забременяване може да се дължи на десетки различни причини. как така ще пиеш билки и хапчета, като не знаеш дали са за твоя проблем???

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

ами повече от две години се опитваме,но все не става.Не сме ходили все още по лекари,защото за да отидеш се иска да имаш пари,а на последък те са рядкост.Иска ми се поне една спермограма в пловдив,но незная как са цените.Все се надяваме че ще стане по нормален начин,ама доста се забави и започнах да се притеснявам.
« Отговор #12 -: Март 29, 2010, 15:43:31 pm »
видях и др.реклама-фертилаид.знаете ли нещо по въпроса
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #13 -: Март 29, 2010, 15:48:13 pm »
видях и др.реклама-фертилаид.знаете ли нещо по въпроса
Ами според мен цената на Фертил аид и Пре сиид не са никак ниски. По-добре да си дадете парите за спермограма и да разберете дали там е проблема. После крачка по крачка с помощта на лекар ще проверите и за други проблеми. Не се втурвай към определен препарат само, защото си чувала за него. Той би побутнал нещата, само ако е правилен за твоят случай.
Късмет.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #14 -: Март 29, 2010, 15:49:31 pm »
И за двата вида лекарство за който си питала има отделни теми.Но всяко едно лекарство било и безобидно се приема след като е изписано от лекар.Бих ви посъветвала вместо да си давате парите за лекарства, да отидете да направите една спермограма.Има доста писано за спермограмите, прочети.Започнете от някъде.Парите са кът за всички в кризата, но ако сте решили да тръгнете по този път ще се лишите от всичко, за да имате дете.

И един съвет по прочети малко във форума, ориентирай се кое къде е и питай в съответните теми.

Късмет.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ами повече от две години се опитваме,но все не става.Не сме ходили все още по лекари,защото за да отидеш се иска да имаш пари,а на последък те са рядкост.Иска ми се поне една спермограма в пловдив,но незная как са цените.Все се надяваме че ще стане по нормален начин,ама доста се забави и започнах да се притеснявам.

една обикновена спермограма при д-р Даскалова ще ви струва по-малко от илачите, за които питаш.
Пресийд е лекарство за мъже с лоша спермограма. като не знаете при вас какъв е проблема - защо ще купуваш Пресийд? може да не става защото ти имаш проблем.
то е все едно да си купиш хапче за високо кръвно, защото те боли стомаха.

НЯМА ХАПЧЕ ОТ АПТЕКАТА, КОЕТО ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ!

щом 2 години не става, явно има проблем и върви на лекар. вземи си направление от личния лекар, иди първо на гинеколог, да проследи овулация, да изследвате хормони. пуснете спермограма на мъжа ти.

а през юни месец, в Пловдив ще има безплатни консултации с най-добрите специалисти по стерилитет - можеш да се запишеш за консултация още сега.
ето тук прочети за това събитие:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=977&Itemid=31

но на тези консултации няма как да ти помогнат, ако не носиш поне някакви изследвания. затова започни отсега.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #16 -: Март 29, 2010, 16:09:06 pm »
останах впечатлена от мненията за д-р Даскалов.може ли да ми дадете адрес,телефон,някаква по подробна информация за цените за спермограма,преглед с ехограф,проследяване на овулация?
« Последна редакция: Март 29, 2010, 16:15:57 pm от sladur4eto_89 »
« Отговор #17 -: Март 29, 2010, 16:14:30 pm »
мъжа ми ходил преди години на лекар и са му каза ли че резултатите от спермограмата не са добри(ниски%)пил е лекарства,подобрявало се е,после пак са падали % и сега с две думи не му се ходи по същите мъки,пък и все нямаме пари :(
« Отговор #18 -: Март 29, 2010, 16:21:09 pm »
Спермограмата според мен не е никаква мъка.Това изследване е много важно.Ти трябва да го убедиш в това.От ПРЕДИ ГОДИНИ ДО СЕГА нещата са се променили много пъти.Започнете от някъде.Намерете си правилния специалист и действайте!

*
« Отговор #19 -: Март 29, 2010, 16:24:20 pm »
Правят се точно две спермограми на мъжа, защото показателите варират (дори и при напълно здрави мъже). Не мога да приема, че даването на материал за спермограма или ходенето на лекар е "ходене по мъките" за мъжа. При всички случаи, ако се стигне до ин витро, жената се подлага на хормонална стимулация, пункция и трансфер, дори и тя да няма никакъв проблем.
джам ти е казала, че някои от основните изследвания се поемат от касата с направление от личния лекар. Можете да започнете с тях.

Желая ти успех!