Мели, благодаря ти за отговора.
Не търся отговор на лекар, защото според мен в този сайт/форуми съотношението лекари-пациенти е в полза на пациентите.
Мнението на лекар няма да го търся във форум.
Във вторник съпругът ми е на преглед при специалист андролог, който се води много добър специалист, а в четвъртък аз съм на преглед в клиника по стерилитет-т.е. каквото можем да направим и до колкото ни стигнат силите ще го направим на нефорумно ниво, а в реалния живот. Остналото-мнения, препоръки, идеи и личен опит ще са ми добре дошли от информативна гледна точка, като всичко това аз ще пречупя през призмата на съветите, които сме получили от нашите лекари.
Не гледам на света с розови очила, знам, че спермограмата ни е лоша, че един Господ знае какво ще излизе при моите изследвания и т.н., но ми е приятно да прочета, че има шанс, дори нещо в мен да говори, че реално може и никога да не стане.
Така или иначе отговорът ти ме окуражи. Надявам се да имаме успех, макар че съпругът ми не пуши, не пие, храни се здравословно, макар че в работата му има много стрес. това дали има значение-нямам представа.
И не знам защо мислиш, че никой не слуша лекарите:)) Моето мнение е точно обратното, ако имаш доверие на лекаря, когото посещаваш го слушаш и изпълняваш 100%.