0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #400 -: Май 28, 2010, 11:38:04 am »
crow, ти си силна мацка, то се вижда:) разочарованието понякога не ни подминава, но знаеш че тук са хората които наистина ще те разберат:) а и както виждаш, положителният резултат рано или късно идва :grouphug:
еххх, иска ми се да съм вещица и да дам на всички нас по едно бебе:)
Целувки:)  :bighug:
« Последна редакция: Май 28, 2010, 12:41:29 pm от choveche »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #401 -: Май 28, 2010, 13:20:31 pm »
Съни, честито! От сърце ти желая една лека и прекрасна бременност и чудесни бебета на финала.
Сперанца, и от мен успешен старт. Наистина в тази тема заваля дъжд от положителни тестове. И на теб ти желая същото.
Гардже, ще успеш, няма начин. Няма да ти казвам да продължаваш и да не се отказваш, защото не мога да си представя как един човек се отказва от най-съкровенните си мечти - просто пътят към нашите деца, който трябва да извървим, е по-дълъг. Междудругото при д-р Александров момичета с животински никове /Лиска, Маймунката/ успяват, тъй че... :D
Мен също ужасно ме е страх от отрицателен резултат, а още не съм започнала. Но ще го преживея и пак ще пробвам :D Мъжът ми за сметка на това е най-големия оптимист, когото познавам - той е убеден, че от първия път ще стане и то с близнаци. А, дано!
Мonkey, ти кога си на преглед за среща с малките маймунчета?

« Отговор #402 -: Май 28, 2010, 13:33:26 pm »
Моя преглед е на 04.06.2010г. :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #403 -: Май 28, 2010, 13:56:03 pm »
Моя преглед е на 04.06.2010г. :D :D :D
Моят преглед беше миналата година точно на този ден и чух прекрасната новина че очаквам две бебенца.Сега вече спинкат тук до мен пожелавам ти същата новина да докосне ушите ти и радост голяма да изпълни сърцето ти!А догодина по това време да си ги гушкаш и да сте вече на пет месеца!
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #404 -: Май 28, 2010, 15:35:41 pm »
Е не ! Ето !
Понеже никъде не щеш да пишеш, а аз само те дебна ... значи хопа троп! Тук се записвам и край - ще вися и ще чета  :lol: :lol: :lol:

Много те прегръщам  :bighug: и знам че ще успееш. Съжалявам че е толкова трънлив тоз път, но...трябва да се измине.

Съни Честито ! Леко и веселичко чак до финал!

Сперанца
- успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #405 -: Май 28, 2010, 15:41:13 pm »
Гардже, аз пък не съм фен на ЗЕТ /макар че имам два/ и знам, че следващия ти свеж  трансфер ще е успешен  :wink:
Никакво отчайване - само напред и толкоз!  :bighug:

Успех на всички тук!
« Отговор #406 -: Май 28, 2010, 16:47:15 pm »
Мерси на всички ви мили момичета за подкрепата, от сега нататък няма мърдане , тъй че ще вървя напред с усмивка и надежда, че този път ще стане и ще ми бъде последен!!!Гардже , много съжалявам за теб , но ти си знаеш, че няма отказване от това начинание до пълния успех , така , че ние сме с теб !!!Веселие не се страхувай , не е страшно да започнеш процедурата , даже е голяма емоция , особено когато резултата е положителен , а при нас той е само такъв!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #407 -: Май 28, 2010, 20:48:17 pm »
 Ах, момичета какво раздвижване в темата. Страхотно ме трогнахте. Всички. Божеее, вие всички сте невероятни. Нямам представа какво щях да правя без вас. И в известен смисъл съм дори щастлива, че минавам по този път. Иначе нямаше да имам честта да ви познавам. Моята философия е, че след тези страдания ставаме по-мъдри и вероятно по-добри хора. Не съм се предала, няма и да се предам. Според мен си е един "мал шанс" и това е. Имам още 4 замразени ембриончета, така че ме чака вероятно още един ЗЕТ. Обаче вече смятам малко да отдъхна, защото маратона "лапароскопия-Инсе-ин витро-ЗЕТ" в рамките на има няма 6 месеца ... малко по-нагоре май ми дойде. :P В момента съм със СУПЕР настроение и съм се отдала на релакс. И дума не може да става за тъга или отчаяние. Ако не ме виждате често тук (или там) - това е защото не се свъртам много в нета  :P Но ви мисля и влизам, за да видя как сте.
 Сперанца, ти си следващото момиче в темичката с положителен тест. Последния път като бях в АГ, Нели ми каза, че този сезон имат страшно много положителни тестове и със сигурност бият рекорда си. Така, че момичета ... нашата клиника става все по-успешна и всички ние скоро ще взривим етажа от бебета.
 Много, много ви обичам. Да не изброявам поименно. Целувки и успех на всеки в начинанието.
 Гледай ти, чак и Раиса ме издебнала тук... Тц-тц ...  :P :P :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #408 -: Май 28, 2010, 21:09:25 pm »
Хахаха, не е само Раиска!  :D
Аз отдавна те чета тук и таме, но не пиша  :wink:
Браво, Гардже, думите са казани на място -
 Моята философия е, че след тези страдания ставаме по-мъдри и вероятно по-добри хора. Не съм се предала, няма и да се предам. Според мен си е един "мал шанс" и това е.
Извинявам се, че се намесих в темичката ви  :oops: Ноооо Гарджето ми е слабост - търся си я и не само в петък!  :wink:
Желая успех на всички! :D
« Отговор #409 -: Май 28, 2010, 21:16:15 pm »
Ехее, аз един ден да не пиша, и то какви работи станали.
Гардже, силно вярвам, че ще успееш :bighug: :bighug: Зная, че си силен човек, а силните и смелите вървят само напред. Аз също чувствам близко до себе си всяко момиче от форума, и Рачо да не забравяме. Помагаме си в трудни моменти, и се радваме заедно в щастливите такива...
Пожелавам си... всички да успеят, пожелавам си...всички да са щастливи, а в тази темичка рано или късно финалът е ясен-ревящ  :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #410 -: Май 28, 2010, 22:02:17 pm »
Гардже  :bighug: ти си знаеш :) Знам, че няма да се откажеш, ти си силен човек, който със сигурност знам и вярвам, ще успее!!! Знам, че каквото и да си говорим, ти няма да се откажеш и скоро, след като си починеш и отдъхнеш, ще продължиш все така непримиримо, с нови сили напред  :D  :bighug:  Както казах,ти си знаеш  :wink:
Сперанца, успешен старт ти желая и още по-успешен финал  :D

Пожелавам си... всички да успеят, пожелавам си...всички да са щастливи, а в тази темичка рано или късно финалът е ясен-ревящ  :wink:
Присъединявам се към пожеланието на Сиска  :)

Благодаря на всички ви за пожеланията, много сте ми скъпи  :bighug:
« Последна редакция: Май 28, 2010, 23:18:22 pm от *sunny* »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #411 -: Май 28, 2010, 22:08:57 pm »
Ей, мацки .. много емоции тук бе  :P :P :P Ей, сега ще дойде някоя метлата и ще ни забърше към емоционални  :lol: :lol: :lol:
Пете, трогната съм че и ти се появи тук.
Ех, за една бройка да се разплача. Но ще оставя това за есента  :P И без това есента е по-плачлива, а и се очертава емоционална. Хаха..
О, Ра4о - къде го забравям аз бе .. Накъде без Ра4о :)
Съни, маймун такъв ... Ух, че си ама ... Ще те наредя аз  :P
Ех, обичам си ви. Няма такава любов. Ей, на пророних една сълза и аз.
Отлитам, че да не се задуша от чувства ... Грааа-Грааа
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #412 -: Май 28, 2010, 22:20:50 pm »
Ох, най-после сънчо си е признала.
Съни, честно ти казвам едва изтърпях да не се раздрънкам:))))))))))))))))))))))))))))))) Пожелавам ти приказна и спокойна бременност а накрая ще разберете с "готиния" какво е светът да ухае на щастие.

Пожелавам на всички успех в процедутрите и колкото и банално да звучи, моля ви вярвайте:) Следя ви, да не кажа, че дебна иззад дървото пред болницата:))))))))(един голям бор, дано не са го отсекли)
Обещах на една прекрасна жена и приятел, да бъда до нея скоро. В късметлийската стая на късметлийското легло. Ще се моля всеки ден за теб (знам, че ще го прочетеш):) Беше на дълга опашка, но редът ти дойде. Успех и дано всичко мине перфектно.
« Отговор #413 -: Май 28, 2010, 22:40:18 pm »
Гардже, всичко ще се нареди :)
Гаргата няма да си оставя магарето в калта, я  :D
Релаксирай сега, и събирай сили после да ни "мрънкаш" на главите.
Ако ти трябват уроци, треньорът е Съни, макар че не става за тая работа,
но сама се изтъкна, та да взема да я препоръчам  :lol:

*
« Отговор #414 -: Май 29, 2010, 11:01:55 am »
Гардже  :bighug:, почини си лятото проясни си главицата от мисли, всички тук знаем как е и на есен ще успееш сигурна съм в това, понякога, когато спреш да мисилиш постоянно за нещо то става!!! :D
« Отговор #415 -: Май 29, 2010, 13:09:33 pm »
Честито момичета! Гледам , че темата се напълнила с много +++++++ тестове. Пожелавам лека и безпроблемна бременост preggo  preggo и накрая да гушнете своите съкровища  ylinfant
« Отговор #416 -: Май 31, 2010, 12:15:10 pm »
Момичета какво става с вас , защо никой не пише , всички ли приключихте с процедурите , за бременните е ясно ,на тях им е простено те вече се подвизават в други темички , но за останалите ???? Я драснете някой ред , че така не вървят нещата нещо , надявах се , че все някой ще се движи с мен в тази процедура и ще си обсъждаме проблемите и радостите, но не!!! Е нищо , може просто всички вече да са бременни и само аз още да не съм , но тава е добре , ако е така, значи само чакате мен да приключа и да закрием темичката за небременните!!! :lol: :balk_47:
« Отговор #417 -: Май 31, 2010, 13:04:57 pm »
Ей, Сперанца, не се коси, че си самичка! И аз бях така!
Но тава не попречи на положителния резултат!
То тук наистина май няма други в процедура /засега де/, но това не значи, че не валят положителни тестове в АГ-то :lol:
Сега си ти наред! Чакаме отчети редовни  :lol: И положително тестче, когато дойде деня!
« Отговор #418 -: Май 31, 2010, 13:09:43 pm »
Пък и на Сиска и Маймун им предстои да видят най-прекрасните точици:)
Чакаме и те да се отчетат:) Сперанца, ти пиши какво се случва около теб:) Това че в момента няма други в процедура не означава, че си сама:) Ние сме с теб:)
*
« Отговор #419 -: Май 31, 2010, 13:25:52 pm »
ЗДдравейте,момичета!!! Много щастие блика от тази тема в последните дни!!!!! :rainbow:Ама то май няма как да е по друг начин! Още веднъж едни големи прегръдки за Сиска,Мънкито и Съни,дано не пропускам някоя ,ама то толкова много  :bfp:,че ми е простено вълнението и безпаментостта!! Тази пролетна"сесия" си е наистина рекордна и се надявам да постави началато на следващи успешни такива!Много се радвам за всички-това се казва хубава и слънчева пролет!!
Гардже,ти си голяма работа! Няма страшно! Като не е станало сега,на есен е 100% сигурно!! :bighug:Споко ,момиче,нали някой все трябва да продължи тази положителна традиция! А и няма да си сама!!!Бате ти Рачо ще е на линия !! А и да не забравяме,че не само на Коледа стават чудеса! Въобще на този свят стават много чудеса.....просто трябва да ги видим! Така че идва едно добро,спокойно,релаксиращо и зареждащо лято,ама току виж -някой пусне някой ++ пост!!!!! :balk_173: :balk_69:Важното е сега да починем добре,да изпразним главите от лошите мисли и да ги заместим с милиони щастливи преживявания и прекасни впечатления!!! А  другото....то другото ще си дойде само!!
Сперанца,не си сама,бе,какви са тия мисли! Просто си последния финиширащ с +++ от тази серия!!! Чакаме новините от теб!!
п.п. абе,момичета това рак-не е ли животно?????? Защо тогава Ра40 да не е към животинските никове??? osi_10
/www.mamaibebe.com][/url]