0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #480 -: Юни 14, 2010, 11:46:42 am »
Благодаря ти, Sunny, спести ми доста ровене.
*
« Отговор #481 -: Юни 14, 2010, 12:29:38 pm »
Ееееее,здравейте момиченаца-кокиченца!! Абе, 5 дена ви няма никакви и сега цял водопад от постове и то от положителни ,по-положителни!!1 Бравооо! Така ви искам!! :lol:Да драсна и аз два-три реда докато не ме е праснало слънцето!1 Ей,голяма жега бе,да се пазите ,че ще има санкции!!! osi_6
Първо-добре дощшла на Яна! Споко,девойче,няма по страхотна тема !! Тука са само най-добрите,най-хубавите, отлинчнички при това!Всичко ще е наред с вас,не се притеснявайте! Тук е вашето място,както и в АГ -Варна! Ръцете на Док са му от Бога!!
Сперанца,момиче,почивай сега! Супер бройка,супер трансфер! Тази сесия ще е 100% и твоя ще е честта да я приключиш! Чакаме добрите новини,нали??? :bfp:
Сиска 81,много се радвам за бебока! Пази го и го обгрижвай! Супер се получи! Абе те другите се хвалят ,че като те срещали и си им носила късмет,което си е самата истина! Ама я им кажи ,че ние даже направихме едно пътуване с вас!! Дори се возихме в "късметлийската" ви кола и колкото много ни гледа с "късметлийските" очи....!!! Хи хи ,така че вече съм убеден на 100%- всичко и при нас ще е ОК! Така де,то си има ред! Дето се вика-по старшенство,само да не се обиди някой...!!! :goodluck:
Съни,леко ,леко,не се тревожи излишно! Важното е децата да се чустват добре! Е, майчето им също...! Ама то предполагам има кой да се грижи!
Хайде прегръщам ви всички! Ако съм пропуснал някоя красавица,ще извинявате,ама взе да става жежко! А и нали пак ще се срещнем тук,де!!! :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #482 -: Юни 14, 2010, 12:52:06 pm »
Благодаря ти , Ra40, отличнички звучи супер  :D
« Отговор #483 -: Юни 16, 2010, 11:55:24 am »
Ей хора , къде се скрихте пак, няма човек с кой да си поговори :(Как сте ? Аз вече се чудя какво да правя и от скука се побърквам , все броя дните и премествам календара с едно квадратче напред , но този ден заветен не идва :ask:, но дотогава мислех  ,че все ще има някой във форума с нещо да разведри обстановката ,но няма!!!
« Отговор #484 -: Юни 16, 2010, 13:02:57 pm »
Сперанца, мила, кога ти беше деня за теста? Не се притеснявай и той ще дойде, просто няма как:) Възполвай се от почивката и дремуцай и за всички нас които бачкаме на тръстиката:)
« Отговор #485 -: Юни 16, 2010, 14:07:43 pm »
Еха, Speranza, как ми се иска и аз да чакам за тест ;). Аз засега само се ровя за инфо,и чакам да започна с изследванията, което ще стане през август. Пожелавам ти голяма радост :)
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #486 -: Юни 16, 2010, 14:29:22 pm »
Speranza, мъничко остана до големия ден ... Дано!
yana_kostova, добре дошла. Аз също ще бъда от септемврийската групичка. По принцип сме се разбрали с д-р Александров, но мисля към края на юли да отида да уточним нещата. И аз нямам търпение, ама хич ... да идва по-скоро този септември.
Относно изследванията за спин, хепатит и пр. смятам да ги правя непосредствено преди процедура, защото знам, че са валидни само три месеца.
Общината доколкото знам вече не приемат заявления за кандидатстване, програмата е прекратена.
Хубав ден момичета и Рачо!

« Отговор #487 -: Юни 16, 2010, 14:39:24 pm »
И аз имам подобен план Vesellie, вероятно ще използвам началото на август да започна с изледванията, въпреки че ще се обадя, ако има възможност за юли - иска ми се да започна от утре, но е сезонът на отпуските. Ще си стискаме палци :)
« Отговор #488 -: Юни 16, 2010, 14:58:18 pm »
Speranca, разкажи ми какво предстои - още съм босичка по темата. Аз имам много хубаво предчувствие за теб, да знаеш  :D
« Отговор #489 -: Юни 16, 2010, 18:45:44 pm »
Яна , благодаря ти за хубавите предчувствия ,а колкото до това какво ти предстои по -добре е сега да не се занимаваш с това допълнително , не се товари , че да не се окажат погрешни моите обяснения . Ти знаеш вероятно за изследвания , сондаж ,протокол , ако си говорила с избрания от теб лекар , не е страшно , аз дори си представях инвитрото съвсем друго нещо много по-сложно и по -дълго , а то се оказа дори на моменти забавно и много бързо приключва , докато се обърнеш и е дошъл момента на пункцията, а за после ако Господ е решил ще има и трансфер и положителен тест, което ти желая от сърце и най-накрая за финал едно или няколко бебчета , които да осмислят живота ти :triplets:
« Отговор #490 -: Юни 17, 2010, 08:57:24 am »
Благодаря ти, Сперанца, права си, всеки случай е индивидуален. Надявам се само на успешен първи опит  :P
Хайде, чакаме хубави новини   :)
« Отговор #491 -: Юни 18, 2010, 12:40:41 pm »
Здравейте момичета ,
Някой знае ли колко време ще е лятната ваканция на АГ-то...?
« Отговор #492 -: Юни 18, 2010, 12:48:40 pm »
Здравейте момичета ,
Някой знае ли колко време ще е лятната ваканция на АГ-то...?

Вероятно до края на август. Друга година е така.
Успех на есен!
*
« Отговор #493 -: Юни 18, 2010, 14:25:14 pm »
Да попитам до кога е там екипа в смисъл дали последната седмица на юни ще е там Д-р Александров? :D
« Отговор #494 -: Юни 18, 2010, 14:53:05 pm »
Ами то май е най добре да се обадите директно на клиниката и те да ви кажат :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #495 -: Юни 18, 2010, 15:09:36 pm »
Току що говорих с Ани Нестерова, доколкото разбирам те все още не са определили точните дати на отпуска си. На мен ми препоръча да им звънна допълнително.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #496 -: Юни 18, 2010, 15:25:32 pm »
Яна, като имаш по-точна информация, моля те, пиши тук в темата. Няма смисъл да звъним всички на Ани да питаме кога ще са на работа.

Маймунката и Сиската - момичета, вие що не се похвалите кога са ви термините за раждане? Кога ще се записвате на ЖК и други такива бременни работи :D

« Отговор #497 -: Юни 18, 2010, 15:35:14 pm »
Няма проблем, но моята уговорка с тях е чак за последните дни на юли, но само ако все още работят. Така че ако имате по-скорошни планове потърсете ги :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #498 -: Юни 18, 2010, 15:44:42 pm »
Най-добре всеки да се обади на Ани. Говорила съм с нея по въпроса, за една моя позната и тя ми каза - най-добре да звънне да се разберем. Все още не знаят кога ще са им отпуските, имат насрочени лапароскопии, раждания и т.н. Не разчитайте какво е каазала на някоя от вас, за да си правите планове. Всеки за различно нещо се уговаря, по различно време :D
Успех, момичета!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #499 -: Юни 18, 2010, 22:09:29 pm »
Здравейте, момичета. След доста изчетен материал мисля да се насоча към д- р Александров. Понеже темите са много, трудно ми е да изчета всичко, а ми трябва спешна информация се обръщам към вас. Първо не мога да разбера къде е този Медицински център за асестирана репродукция гр. Варна. Това не е ли АГ болницата?? ( не съм от Варна, само съм живяла 6 години преди време) Някъде в самата болница се намира и медицинския център ли? Другото което ме интересува, ако утре се обадя кога най- рано ще получа час за преглед и разговор с доктора? В смисъл не очаквам някой да ми отговори на еди коя си дата, а по принцип много време ли се изчаква- месец, 5, година? Към центъра има ли лаборатория или изследванията на хормони или МБ се изпращат на друго място? Благодаря ви предварително за оказаното внимание.