Ееееее,здравейте момиченаца-кокиченца!! Абе, 5 дена ви няма никакви и сега цял водопад от постове и то от положителни ,по-положителни!!1 Бравооо! Така ви искам!! :lol:Да драсна и аз два-три реда докато не ме е праснало слънцето!1 Ей,голяма жега бе,да се пазите ,че ще има санкции!!!
Първо-добре дощшла на Яна! Споко,девойче,няма по страхотна тема !! Тука са само най-добрите,най-хубавите, отлинчнички при това!Всичко ще е наред с вас,не се притеснявайте! Тук е вашето място,както и в АГ -Варна! Ръцете на Док са му от Бога!!
Сперанца,момиче,почивай сега! Супер бройка,супер трансфер! Тази сесия ще е 100% и твоя ще е честта да я приключиш! Чакаме добрите новини,нали???
Сиска 81,много се радвам за бебока! Пази го и го обгрижвай! Супер се получи! Абе те другите се хвалят ,че като те срещали и си им носила късмет,което си е самата истина! Ама я им кажи ,че ние даже направихме едно пътуване с вас!! Дори се возихме в "късметлийската" ви кола и колкото много ни гледа с "късметлийските" очи....!!! Хи хи ,така че вече съм убеден на 100%- всичко и при нас ще е ОК! Така де,то си има ред! Дето се вика-по старшенство,само да не се обиди някой...!!!
Съни,леко ,леко,не се тревожи излишно! Важното е децата да се чустват добре! Е, майчето им също...! Ама то предполагам има кой да се грижи!
Хайде прегръщам ви всички! Ако съм пропуснал някоя красавица,ще извинявате,ама взе да става жежко! А и нали пак ще се срещнем тук,де!!!