0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #820 -: Септември 17, 2010, 12:58:41 pm »
аз се завърнах от преглед, за д-р Александров беше голяма лудница и ма прегледа    д-р Ковачев, в десния яичник 4 фоликула....в левия 2,:?, не знам дали добре или не.......но за сега толкова, от утре почвам цетротида....към 10.00 ще утида при Малена да ми покаже първата инжекция как се боцка :needleani:

надявам се всичко е наред, я кажете при вас как беше при първия видеозон като бройки..... :)

иначе днес на едно момиче правиха пункция, и д-р Александров и д-р Козовски заедно го правиха,така че да не се притеснявате......тук е нашият доктор :D
« Отговор #821 -: Септември 17, 2010, 13:11:04 pm »
искам да ва питам......от писалката гонал 900, до сега бих 4 пъти по 225.......и сега би трябвало да свърши течноста в писалка.......но при мен още има течност вътре, а пак дозата ми нагласена на стрелка 225,не съм я мърдала изобщо......само дръпвам на горе и това е..........има ли вариант аз нещо да съм сбъркала или така трябва :ask:
утре ще питам и Малена......., дано да не е в мен грешката :oops:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #822 -: Септември 17, 2010, 13:54:39 pm »
Аз съм чела, че в пеновете има по-голямо количество, отколкото е отбелязано на опаковката. Така че, напълно вероятно е да имаш за още едно боцкане в този пен.

« Отговор #823 -: Септември 17, 2010, 14:32:08 pm »
Не, Маригри, в гонал пен освен 900 единици имаш и още 100 единици бонус, така че не сгрешила  :D Боцкай смело, цетротида има само по-различно приготвяне, но Малена ще ти обясни подробно.
*
« Отговор #824 -: Септември 17, 2010, 14:56:15 pm »
Ехееее,вече сте станали специалстки!!! :wink:Като ви чета,всичко се развива супер при вас!! Идва времето на добрите резултати! Ели,спокойно,толкова си чакала,ще изчакащш още месец! Нека всички подходящи условия са на лице и тогава да се правят процедурите! Няма смисъл от бързане!
Момичета,я кажете малко за Гонала пен в Румъния! как му идва цената и по-добре ли е от този в БГ!?
Също последно кой е купувал Гонал 75  ампули от румъния?? И от къде,че нещо май ги привършват!?
Някоя девойка от Бургас ще ходи скоро на диванчето????
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #825 -: Септември 17, 2010, 15:35:45 pm »
аз моите гоналчета купих от Мангалия, 2 пена по 900 и 1 пен 300, цетротид 1 опаковка 7бр,и прегнил......всичко ми излезе 1100 евро :(по наши сметки сме спестили около 300-400 лв..........., иначе кое точно колко струва не знам,майка ми договаряше нещата.....защото говори румънски.....ама все пак идва по евтино от тук.....

иначе за гонала викате има бонус вътре.......ееее, успокоих се :D

за фоликулите четох из други теми и доколкото разбрах.....това ще е бройката до края :(.....6, ама дано да са хубави поне :biglove: и 6 ако излязат перфектни...... :grouphug2:, има шанс....
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 15:38:56 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #826 -: Септември 17, 2010, 15:46:18 pm »
На мен 20 гонала 75 ед. и 5 цитроцида ми излезнаха 1169 лева + 84 лева такса на куриера. Купих ги от аптека в Букорещ. На касовия бон са 2530 румънски леи. Аптеката - в сайта на сенсиблу, като напишеш цитротид излиза само една аптека - от нея ги купих. Сузито също от там ги взе. Прегнил не съм си купувала, защото имам две ампули по 5000, които си стоят в хладилника от декември минала година. Май струваха 36 лева общо.
Гоналите са ми със срок на годност 11.2011 г.

*
« Отговор #827 -: Септември 17, 2010, 16:35:50 pm »
Eeeблагодаря ви все пак,момичета,ама то аз тия пътеки ги знам!!! Питах само как е с наличностите,защото до колкото разбрах Гонала 75 вече се изчерпва! Кой куриер позва Ели,защото в сайта на Сенсиблу все още има места където се намира? Значи със сигурност става с наложен платеж,така ли??
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #828 -: Септември 17, 2010, 17:02:29 pm »
Ползвах Еконт - оставих им пари за лекарствата и рецептите, адрес и телефон на аптеката. Донесоха ми ги в хладилна чанта, но трябва да го заявиш в поръчката. Освен това цитротида няма проблем да го купиш на бройка, а не в опаковка по 7 броя.

« Отговор #829 -: Септември 17, 2010, 17:29:50 pm »
Рачо....аз съм като нова и не ориентирана, а и под хормонално въздействие.......вообще, къде какво разбрах и не разбрах :balk_90:......иначе предполагам си на ясно вече с всичкото :)

сега като сравнявам....гонал 75 много по тънко идва от пена, доста разлика в цената.....,май месец вървял около 46 лв в Румъния.......сега може и да му вдигнали цената малко......
« Отговор #830 -: Септември 17, 2010, 23:00:03 pm »
Здравейте моми4ета и Ра4о.Гонала в Румъния с отстъпката ми излезе 42.63лв. а цетротида 52.60лв.Все още може да се намери в доста аптеки гонала докато цетротида само в една според сенсиблу.Ра4о в понеделник сутринта ще има и представители от Бургас на диван4ето,а вие кога запо4вате нищо не ни казваш.Моми4ета искам да попитам цетротида толкова лесно ли се поставя като гонала и болезнен ли е
« Отговор #831 -: Септември 18, 2010, 09:08:39 am »
Мен лично не ме боля, Сузи. Количеството е повече, затова става по-бавно, но не боли. Иглата пак е мъничка :D
« Отговор #832 -: Септември 18, 2010, 10:09:19 am »
Сузи,единствения дискомфорт който можеш да усетиш от цитротида е ,малко след поставянето му да ти се зачерви и да те сърби лекичко,но това е за около 5 мин.нищо кой знае какво.по същия начин е като гонала 75 който е ,смесваш и биеш ;).
 Много успех банда,нямам търпение да завалят +++ четата,а те ще завалят в най скоро време :))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #833 -: Септември 18, 2010, 11:06:51 am »
Здрвейте момичета!
Имам един въпрос :появява ли ви се по обилно течение като преди овулация към 4 ден когато си биете Гонала.Притесних се да не би да настъпи по рано овулация или и аз незнам.В понеделник съм на преглед и тогава ще почваме сигурно и Цетротида.Много се радвам за всички и ви пожелавам само положителни тестове.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #834 -: Септември 18, 2010, 14:05:57 pm »
Не, Маригри, в гонал пен освен 900 единици имаш и още 100 единици бонус, така че не сгрешила  :D Боцкай смело, цетротида има само по-различно приготвяне, но Малена ще ти обясни подробно.

Приблизително 200-250 UI е в повече. Количество е подсигурено, защото по протокол е предвидено, да се изпръсква всеки път преди всяка апликация.

Здрвейте момичета!
Имам един въпрос :появява ли ви се по обилно течение като преди овулация към 4 ден когато си биете Гонала.Притесних се да не би да настъпи по рано овулация или и аз незнам.В понеделник съм на преглед и тогава ще почваме сигурно и Цетротида.Много се радвам за всички и ви пожелавам само положителни тестове.

Не се притеснявай, няма такава опастност, щом не си стартирала Cetrotide, значи фоликулите са все още малки.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #835 -: Септември 18, 2010, 15:01:21 pm »
Здравейте мацки и Рачо!
Вече с нетърпение очаквам края на месеца за да започна с процедурата, дай боже!
Ели не се притеснявай за отлагането, може наистина да е на добро!
По отношение цените на лекарствата за момичетата на които им предстои процедура - гонала пен 900 единици е със 100 лв. по-скъп от пурегона пен 900 единици. Аз понеже съм малко лигла и предпочитам пен (много сложно ми се струва това с гоналите по 75 единици и не съм сигурна че ще мога да се справя сама), ще ползвам пурегон.
*
« Отговор #836 -: Септември 18, 2010, 15:15:22 pm »
Ееееее,Миркас, като ти се вижда сложно-има пен!! Кой каквото желае!! :lol:Изборът е голям и при това доста скъп! хи хи хи ! Но както се казва -всичко е добре ,когато завършва добре!  Успех и на тебе! Ние се мятаме къв средата на октомври!
*
« Отговор #837 -: Септември 18, 2010, 15:23:12 pm »
Е, щом сте през октомври може да се засечем, защото аз под края на септември имам предвид 29-30 септември, началото на октомври. Ще ми е драго да се запозная с бургазлии, още повече, че ти си ни единствения мъж в темата. Моят мъж само стои до мен (мързи го кучето да пише) и пита "Я кажи какво има днеска във форума?" и аз нали съм си добричка му правя "изразително четене".
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #838 -: Септември 18, 2010, 18:07:08 pm »
Хм, не знам как става това с изпръскването на пена баш, при условие, че е с дозатор, но може, не споря. Наистина има повече количество, но накрая остават едни единици, които не могат да се изтеглят/особено ако биете по 75 ед. на боцкане/, така че реалното количество, на което може да се разчита за ползване като бонус е около 150 единици. Обаче, има една друга врътка :lol: С игла и спринцовка може да се изтегли останалото количество, което не може да излезе през дозатора. Аз така направих последния път - останаха единици, които не мога дръпна и Ани ми даде спринцовчица, с която си ги изтеглих :lol:
Засиленето течение към средата на стимулацията е напълно нормално и доколкото знам, се дължи на покачващия се естрадиол.
Успех, момичета!
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 18:09:20 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #839 -: Септември 18, 2010, 20:57:15 pm »
Не знам за Гонал пен-а, но на Пурегона всичко може да се изтегли до край, но евентуално се налага второ боцкане за недостигналите единици от нов флакон.
Във флакона от 900 ед има реално 1050 ед, а в тези от 300 - мисля,че са около 450.