jam, беше на 16 ден от МЦ.
бях започнала да правят тестове за овулация от 14 ден, все отрицателни. Миналия месец първи положителен тест за овулация ми беше на 16 ден, а и аз я усетих. Нямах такива признаци този месец (и до сега нямам), но евентуално да съм я изпуснала.
Нямам идея какво значи изобилие от фоликули и невъзможност да прецени дали е имало овулация.
Питах я-има ли фоликули-тя каза да-6-7 и ми ги посочи. Каза, че със сигурност овулация не предстои, има течност някаква вече (това не го разбрах) , не можела да каже дали въобще е имало овулация. Лигавицата на матката не и харесва, което я насочва към евентуален хормонален проблем.
Яйчниците били добре, няма кисти, въобще това, което вижда било добре, като изключим това, което каза за лигавицата.
А да, имам миома, но нея си я знам от години, не ми е създавала проблеми, според нея не е проблем и сега.
Каза, че предвижда проверка за проходимост на тръбите.
За разлика от Кацаров, каза, че спермограмата е много лоша, беше почти учудена че имам едно дете от този мъж, но това все пак е било преди 6 години.
Каза да направим 2-ра спермограма, обикновена.
Пак ще я направим в клиника София, защото там цената е точно 2 пъти по-ниска.
Нямаше проблем с признаването на спермограмата.
Иска съпругът ми да направи още един преглед при андролог в "Щерев", което според мен сега е безсмилено, защото до 10-ина дни той ще замине в чужбина и ще се върне след 4 месеца.
Спермограма ще направим, защото и аз искам да видя дали много варират стойностите.
Май това беше за прегледа.