еййй..появихте се значи...беше ме срам да си пиша пост след пост...
Имам голяма дилема - помагайте да взема решение, аз си пуснах в-съ и в темата на клиниката ми, ама хайде и тук
Става въпрос за нагаждане на цикъла ми към записаната дата за хистероскопия. Втори месец ще пия дуфастон от 16-тия до 26-тия ден от цикъла, така ми предписа Док. Трябва да направим хистероскопия на миомата ми на 22.09. Това беше най-първата възможност за час. Док ме предупреди, че е добре да съм в края на цикъла, още по-добре лекинко да кървя. Тук идва голямата ми дилема. Пиейки си точно по дати дуфастона, броейки по календара...мензиса ми ще изпревари с 10-тина дни датата за хистерото. Чуда се, ако не започна на 16-тия ден да пия дуфастона ,а от 23-тия, за да вляза в график за хистерото ще е ли голяма грешка от моя страна?
Не ми се иска да оставям за октомври, защото заповедта ми изтича, а и не е сигурно, че някога мога да си нагодя цикъла към графика...
Вие как бихте направили на мое място? Сигурна съм, че има някаква адски важна причина да се пие дуфастон точно от 16-тия до 26-тия ден от цикъла, но това ми спъва плановете, а не мога да отлагам. Някой да е говорил с лекар по този въпрос?