Disi,
Разбирам, че ни се налага да работим, и аз работих, но сега съм решила - от процедурата до теста си вземам 2 седмици отпуск и никаква работа, а ако тестът е положителен - отпуск платен, неплатен или какъвто и да е до успеха. И аз като теб се заех с ремонт, даже току-що го приключих. Обаче от новия цикъл - само лека работа без навеждане, без вдигане на тежко. Мен пък ме ядосват, та и с това трябва да се справям и да не обръщам внимание.
Ако не си от София, запиши се при доктор Стаменов още сега, защото часовете му за първичен преглед май са заети и за 2012 г. Може би можеш да се консултираш още сега за щитовидната жлеза в клиника Малинов (мисля, че се казва д-р Начев).
Телефони на клиника Малинов (тук е д-р Стаменов):
0884 700 704 - спешен
0882 193 970 - мобилна линия
44 17 970 - секретарки за записване на часове
965 57 11 - регистратура
965 57 44 - секретарки (не за часове)
965 57 28 - Силвия Стефанова (въпроси, свързани с ФАР)
От това, което пишеш, наистина вземи мерки да преодолееш стреса и ядовете, защото имаш основание да се бориш. Трогна ме с това, което пишеш. Ако имаш кървене при бременност - болничен, отпуск - вземи мерки за задържане и най-вече лекар специалист, който да се бори заедно с теб.
Пиша ти на теб, а сякаш се отнася за мен. Аз съм изследвала само TSH - нормален. Аз съм още само с инсета, но доки каза, че при мен ще има голяма борба. Успех, миличка.