Мила Дивия, наистина не сте само вие с подобни проблеми...Така като гледам при нас случая е доста сходен, макар и с друг причинител - при нас е делеция на У хромозома.... И ние ходим в същата клиника... Много е трудно, понякога се обезнадеждавам, отчайвам, плача, няма да пиша и мъжът ми как се чувства, но в крайна сметка си казвам че мога да опитвам още - и аз съм на горе долу същата възраст - направих 29 скоро... Знаеш ли миличка, аз вярвам, че човек просто трябва да си постави някакъв план - ще направя еди колко си опита и после донорско инсе....дай боже и бебче, след това отново можем да опитаме иксита, предимплнтационни диагностики и т н, но вече ще има - дай боже - едно същество за което ще се грижим... А може и да имаме успех поредния път...Мечтая да си имаме бебче с моя спруг, но ако това не стане ще бъда щастлива да отгледам детенце, което е от донор, но да има за баща точно моя съпруг...Много е трудно, разбирам те напълно..но има една малка частичка в нас, която ни кара да продължаваме напред, да търсим новостите, да използваме нови варианти...и дай Боже този път късмета да е с нас.... Мъчно ми е ми се плаче ...Уф че смотан постинг написах... Простете ми...