Не се бях включвала отдавна, че малко ми беше напечено, но сега съм спокойна - в яслата имаше детенце със скарлатина и докато излязат резултатите бях на тръни, но са отрицателни. Цяла седмица са 4 деца в групата, като 50% са мои
Много се кефят да ходят и вече 2 месеца не са отсъствали (да не чуе дявола). Вчера ми сервираха, че от ХЕИ ги задължавали да носят слипчета върху памперсите - така ли е и при вас? Та сега ще ходя и слипове да купувам.
Лис, пюренца тиква на Хип - мойте диваци най-много тях харесват. На Депото са най-добри цените. И аз си имам запас (особено плодови - така пробутвам някои лекарства
) А и когато тръгнем на път незнам дали ще мога да им приготвя нещо. Лиси, ще питам днес свекървата за ваксината и ако можем да намерим ще ти се обадя.
Блу, на мойте около 10мес. им дадох чашки, обаче на Авент с мек накрайник. Имат клапа, която не позволява да тече, ако не дърпат. Научих ги като махах за малко клапата и слагах мляко
като усетиха вкуса и започваха да пият, после слагах клапата веднага, докато не са забравили за какво става въпрос
За 2-3 дни се научиха. Имат и на Нук без клапа, обаче като метнат с чашата и навсякъде става мазано.
Като чета, почвам да си мисля че съм ненормална (не че съм си мислила че съм нормална де
). Преваявах вода до годинката, като ползвах чешмяна през кана с филтър. До 11 мес. стелиризирах преди всяко ползване, после 1 път на ден, сега шишетата за млякото и чашките с водата на 4-5 дни - ей тъй да изтребя събралите се гъдини
луда работа като ви казвам
(като гладенето
).