0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #300 -: Май 15, 2010, 10:03:17 am »
Добро утро от мен!

Снощи бях на преглед ,за да коментираме всички изследвания ,които трябваше да направим:
-цветна снимка - ок е  
-имунология-ок- имах си предписани омега 3 форте и оксибор форте ,които пия.Имам предписано вливане на киовиг-като превантивна мярка ми казаха ,заради предишните неуспешни опити  ,но като му дойде времето  ще го видим
-спермограма-влошена морфология и подвижност ,но добра ДНК фраг.

Д-р Персенска каза ,че може да стартираме и да записвам час за 20 ден от цикъла за блокаж - ще бъда по дълъг протокол.

Аз като "бавен реотан" излязох от кабинета и на третата крачка по стълбичките се замислих -"ама на този цикъл ли да записвам час за блокажа? ".Едва ли съм единствената ,на която въпросите й идват в главата после :oops: .Върнах се  да питам   и д-р Персенска каза ,че  да -стига да искам да започвам сега ,ако ли не -за когато сме готови

Имам запсан вече час  за блокаж за другата седмица.
Чак не мога да повярвам ,че всичко се случва толкова бързо .
« Последна редакция: Май 15, 2010, 10:05:49 am от nimika »

*
« Отговор #301 -: Май 15, 2010, 10:44:33 am »
Нинче, много се радвам за добрите резултати от снимката и за бързия развой на събитията.Надявам се този ти опит да последен и успешен! yahoo_17
« Отговор #302 -: Май 15, 2010, 17:33:51 pm »
здравейте на всички, аз искам да попитам някой който е минал пункция на фоликули при д-р Стаменов, много ме е страх от пълната упойка, колко време трае всичко, какви са усещанията при заспиване и излизане от упойката. Моля да се отзовете, защото от страх май няма да отида.
« Отговор #303 -: Май 15, 2010, 17:49:00 pm »
здравейте на всички, аз искам да попитам някой който е минал пункция на фоликули при д-р Стаменов, много ме е страх от пълната упойка, колко време трае всичко, какви са усещанията при заспиване и излизане от упойката. Моля да се отзовете, защото от страх май няма да отида.

Упойката е толкова лека, че се събуждаш като от сладък сън. Не се тревожи! Успех!
« Отговор #304 -: Май 15, 2010, 18:38:46 pm »
Не се тревожи....докторите се занимават с това ежедневно! Упойката ти я слагат венозно и докато виждаш как  става .... в  следващия момент си заспала.След това лежиш известно време и тръгваш.

Да  попитам има ли информация някоя от вас  д-р Персенска и д-р Стаменов ли ще отсъстват последната седмица на май?
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #305 -: Май 15, 2010, 18:44:25 pm »

А сега хубава работа :D Миличка я се успокой, всичко е толкова бързо, че няма и да го усетиш! Като влезеш в стаята, където правят пункциите ще видиш много усмихнат персонал, анестезиолог ще те боцне леко в ръчичката и ще усетиш колко приятно ти се доспива, след 5 мин ще си будна и това е! Може да имаш леко глабоволие при излизане от упойката,но като си полежиш и ти включат система, ще си пийнеш количка, ще си побъбриш с момичетата и всичко ще е наред! След 30 мин ще се чудиш защо е бил този страх! А след 9 месеца, като гушнеш бебчо, ще питаш какво беше това страх?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #306 -: Май 15, 2010, 19:20:21 pm »
juli4ka от къде я имаш тази информация,че докторите ще отсъстват последна седмица на май.Мен ме викат точно тогава за начало на стимулация,ако всичко е наред.Направо започвам да се притеснявам,ако наистина няма да ги има.
*
« Отговор #307 -: Май 15, 2010, 19:38:27 pm »
Аз днес бях в клиниката и разбрах, че д-р Стаменов ще отсъства от 26 до 31 май.
« Отговор #308 -: Май 15, 2010, 21:43:08 pm »
juli4ka от къде я имаш тази информация,че докторите ще отсъстват последна седмица на май.
Четах напред в темата и затова питам.
 Anelka , :balk_104: !
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #309 -: Май 16, 2010, 01:04:39 am »
Здравейте, някой знае ли каква е разликата между оперативна хистероскопия и биопсия?Преди един месец минах през оперативна хистероскопия,на която хистологията показа ендометриоза+аденомиоза, а за другата седмица имам насрочена биопсия.Каква е разликата ако има такава?
Здравей, ще можеш ли да ми обясниш как се прави тази хистероскопия на мен ми назна4иха диагности4на хистероскопия правела се от 8 до 10 ден след като свърши мц едно и също ли е и за какво се прави ,боли ли? Много ме е страх.А цената 4е не можаха да ми кажат на рецепцията.Благодаря ти предварително и успех.
« Отговор #310 -: Май 16, 2010, 09:09:56 am »
nimika, много се радвам за това, че толкова бързо се развиват нещата при теб :) Стискам палци за успешна процедура!  :goodluck:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #311 -: Май 16, 2010, 15:36:49 pm »
Момичета , днес мина и пункцията , само са ви кажа че страха е толкова голям а всичко мина о.к благодарение на страхотния екип.Желая ви успех! :bighug: :bighug:
« Отговор #312 -: Май 16, 2010, 17:29:46 pm »
nimika успешен старт и щастлив финал :wink:
mole ,късмет и след 2 седмицида се похвалиш с положителен резултат :wink:

Аз имам следният въпрос.От вчера съм на Меногон та забравих да питам дали да продължа да приемам Фолиева к-на или да я спра за 5 дена докато отида на преглед и да питам Док ?
Вие какво мислите?
« Отговор #313 -: Май 16, 2010, 17:40:24 pm »
Фолиевата киселина се приема до 3ти-4ти месец от бременността, така че спокойно си я пий!
Най-много да ти заздрави ноктите и косата  :wink:  :lol:
Успех на всички!
« Отговор #314 -: Май 16, 2010, 19:11:15 pm »
Здравейте, момичета. Пак имам въпроси... Те сега започват вече да напират активно, но както и да е. На втори ден от МЦ, като те викат и като пуснеш хормонални изследвания, за колко време излизат резултатите?Ако часът ми е между 10.00 и 12.00ч пак ли може да се направят или само рано сутрин се пускат?... Благодаря ви предварително. Успешна седмица на всички.
*

nikita01

• *
  • 13
  • Не вярвай в чудеса, разчитай на тях!!!
« Отговор #315 -: Май 16, 2010, 23:40:26 pm »
trandolinka аз като ги пуснех кьм 10 часа се е случвало да са готови и кьм 16 .00ч. така че ако имаш вьзможност ги пусни по рано .Лабораторията работи от 8 часа доколкото си спомням. osi_9
« Последна редакция: Май 16, 2010, 23:48:48 pm от nikita01 »
*
« Отговор #316 -: Май 17, 2010, 09:30:48 am »
Здрвейте, вълнува ме въпроса ембриолозите след пункцията всеки ден ли се обаждат и към колко часа?На нас ни казаха да чакаме днес обаждане и че сутринта ще ни звъннат, но вече стана 9.30 а обаждане няма?!?При вас как беше?
Може би някой ще ми напише телефона на ембриолозите?
*
« Отговор #317 -: Май 17, 2010, 09:46:42 am »
Обаждат се между 10,15ч. и 11ч. Бъди спокойна и си мисли само позитивни неща :)
Успех!!!
*
« Отговор #318 -: Май 17, 2010, 10:18:00 am »
Meci73 много ти благодаря,вече звънях в клиниката и госпожата на телефона изрично не ми даде телефон на ембриолога а ми каза да си чакам.Наистина трябва да мисля позитивно, но ми се е свило сърчицето.Благодаря още веднъж :youwoman:
*
« Отговор #319 -: Май 17, 2010, 11:02:03 am »
на мен даже към 12 часа ми звъннаха.Запази спокойствие и успех накрая !!!