Мила Рени, първо изчетох всички мнения по темата ти, чак си поплаках, защото е станала доста тъжна. Сега искам да ти кажа какво мисля аз като няма да ти давам никакви съвети- решението си е изцяло ваше, дори си мисля- по- малко на мъжа ти, отколкото твое. За мен това е дар Божий, също така не е късно същият този дар да се саморедуцира и не е изключено това. Всичко, що си изброила с битовите негативизми и пречки не ми се струва основателно, но не аз съм Ти. А мотивът на мъжа ти за неедновременното отглеждане на децата е глупав- сама знаеш как сме искали бебетата си и че не се получават по поръчка когато ги поискаме. На мен също ми споменаха за редукция още в 5-та, 6-та седмица, но д-р Стаменов се надяваше едното да се саморедуцира, тъй като тогава то нямаше още сърдечна дейност. И ме повикаха на следващ преглед в 9- та седмица, когато се видяха 3- те тупкащи сърчица, и когато бях толкова притеснена преди прегледа, колкото на никоя пункция или друга процедура- заради резултата от УЗИ- то. Докторите и двамата казаха, че е малко късничко за редукция и че защо да не мога да си ги износя, с повечко почивка... Аз бях притеснена дали имам параметрите да ги износя- единствено това ме тормозеше, но и двамата бяха категорични, че имало и други като мен(мънички), които са си родили тризнаците здрави и износени. По- скоро ми се струва, че Док не искаше да влиза в съдбата да се бърка. Аз съм 156 см и нормалното ми тегло беше 51 кг, а като гледам ти си далеч по- удобна за тризнашка бременност. До преди 1 седмица карах на крака и в голямо движение, не спирах като за бременна с тризнаци, не слизах от колата по нашите дупчести пътища, почти цял ден имах работа на крак- не че не се уморявах. Сега вече се налага да лежа доста, но го правя с удоволствие заради децата си. Това е единствения негатив от бременността ми досега. Пишеш, че сте взели вече решението за редукция. Каквото и да решиш, докато дойде момента, ако изобщо си смениш решението, пожелавам ти всичко да е безпроблемно, бремеността ти да е лека и да родиш здрави(о) бебчета (бебче)! Ще мисля за теб с цялата си положителна мисъл!