0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Всеки вторник от 9.00ч ще задават въпроси към д-р Владимиров и екипа му. Въпросите може да задавате на скайп:"N-JOY Morning Crew" или във Фейсбук.
В края на кампанията една дама ще получи безплатна инвитро процедура.
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Re: Кампания на радио N-joy и Инвитро клиника - София
« Отговор #1 -: Април 20, 2010, 14:04:59 pm »
Днес 20.04.2010 г. /вторник/ ли започва кампанията?  :ask:
Може ли малко повече инфо, тъй като сигурно много момичета като мен са пропуснали началото!
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Re: Кампания на радио N-joy и Инвитро клиника - София
« Отговор #2 -: Април 20, 2010, 15:25:43 pm »
Да, днес 20.04. беше първото предаване. Ако имате възможност слушайте радиото, непрекъснато вървят реклами на кампанията. Опитах се да прочета в интернет повече информация, но не можах да намеря. Може би не съм търсила достатъчно усърдно.
Честно казано водещите ми се сториха неподготвени по темата. Мисля, че нашите въпроси могат да им помогнат да направят едно доста полезно предаване.
Иначе в днешното предаване д-р Владимиров обясни, че за стерилитет може да се говори при 1 година опити за забременяване, спомена, че причините може да са както при мъжа, така и при жената. Спомена какви може да са причините за стерилитет при жената - възпалителни процеси, хламидия, ендометриоза, ранна менопауза. Наблегнаха на това, че в днешно време хората все по-късно се решават да имат деца и това също води до по-трудно забременяване. В общи линии това беше.
Ако някой намери повече информация за това как ще бъде избрана дамата за инвитро процедурата, моля да даде линк.