0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Monkey :)
« -: Април 21, 2010, 19:21:14 pm »
Лутаме се, пътуваме по пътищата
бленуваме и се радваме на сънищата –
в тях сме дори четирима
двама по двама в комбина.

Ми така деее,да не остана и аз по назад та да знам че имам от всичко направих и аз една тема за моята графикааа  :lol: :lol: :lol:
 Дано имам късмет с нея  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Графиката на Monkey :)
« Отговор #1 -: Април 21, 2010, 19:24:34 pm »
Честита ти темичка,Исе.Дано не се налага дълго да пишеш в нея.КЪСМЕТ!

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #2 -: Април 21, 2010, 19:25:44 pm »
Е, Исе-е-е, ха дано да ти е на късмет. Няма да те врънкам за тестове, но да знаеш, че те мисля-я-я-я. Успех миличка и стискам палци  yahoo_17. Ама как те издебнахме, а :balk_600:

*
« Отговор #3 -: Април 21, 2010, 19:26:22 pm »
Хооооооп, честита ти темичка, Маймун, такава!
Ха дано де не се пише дълго в нея, а в най скоро време да не отваряш нов месец! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ха Наздравеее, да полеем новината, че нали знаеш - полят изпит - взет изпит -:drunk: :drunk: :drunk:
  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Ехааа, аз докато се изпиша и ме предвариха, а гледах, че няма никой - уффф
 :oops:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #4 -: Април 21, 2010, 19:28:51 pm »
Честита Темичка, Маймунче! Дано в най-скоро време отбележиш положителен тест за бременност в графиката си! Късмет ти желая!

« Отговор #5 -: Април 21, 2010, 19:33:39 pm »
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: поляхме я ,благодаря ви за пожеланията да ви се връщаттт брееееее  :P :P :P  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #6 -: Април 21, 2010, 19:41:56 pm »
Честита темичка и от мен  ,Маймунке .
Пожелавам ти скоро да ни зарадваш и тук със  :bfp:
« Отговор #7 -: Април 21, 2010, 20:01:26 pm »
Хайде късмет Маймунке  :bighug: Знаеш, че си наплюта още сутринта и стискам палци за теб  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Доста рових вчера да търся твоя темичка, но не открих  :D Явно ми четеш мислите!

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #8 -: Април 21, 2010, 20:05:51 pm »
 Е хайде честито и от мен!Дано още преди да си напълнила 1 страница да ги видиш тези  :bfp: и да влезеш в историята на зачатие с най-кратката тема в графиките.
  <br />
*
« Отговор #9 -: Април 21, 2010, 21:03:31 pm »
Хайде пък честита ти тема  :drunk: :drunk: :grouphug: osi_9 :goodluck: :bighug: дано не се налага да стигаш до втората страница и съвсем скоро да имаме повод да се напием от щастие за 2-те черти на теста и да закрием благополучно темата  :wink:
*
« Отговор #10 -: Април 22, 2010, 08:38:19 am »
Мънки, ти направо бетонираш ... Дано, дано!
*
« Отговор #11 -: Април 22, 2010, 21:11:01 pm »
 :D Мунче ей това е графиката - Разбивач  8)!!!! Страхотна е  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #12 -: Април 23, 2010, 08:12:49 am »
Супер ,БТ ,само така,Маймунке.Дано ,дано  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #13 -: Април 23, 2010, 08:16:39 am »
Браво Героиня си.Дръж така.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #14 -: Април 23, 2010, 08:23:02 am »
Ама вярно съм воайорка (както казва гарджето) и това не съм видяла  :balk_149: и съм бляла гаргите  :lol: :lol: :lol: Сега вече и аз да кажа честита ти темичка! Дано съвсем скоро в нея да видя най-хубавата новина, която заедно чакаме от толкова време!  :bighug:
Само така да продължаваш да вдигаш тази Т и да не я смъкнеш за да няма възможност онази с метлата да се домъква при теб повече!  :goodluck:
« Отговор #15 -: Април 23, 2010, 12:26:12 pm »
Маймунке супер е графиката  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #16 -: Април 23, 2010, 14:47:20 pm »
Исе  :D супер си душата, дано да поднесеш най-очаквания подарък за Рд на мама  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #17 -: Април 23, 2010, 15:56:01 pm »
Мънки, това да ти е първата и последната, най-дълга графика (9 месечна), която да обсъждаме в темичката ти.  :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #18 -: Април 25, 2010, 09:47:31 am »
Мънки, хайде успешен старт, нека опита е последен, а резултата да е с компенсация!

*
« Отговор #19 -: Април 25, 2010, 10:52:16 am »
Исе, успешен старт, мила! И дано на финала да има едно, а защо не и две ей такива сладурчета като в подписа ти! :D