0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз забременях тоя месец ! :) :) :))))) Това беше най-кошмарния месец за мен от години насам , бях пред развод и това ме подлудяваше , но ето , че точно сега ни се получи и сме на седмото от щастие ! Желая ви късмет и не се отчайвайте , че стреса ще ви попречи да имате бебенце ! !

Аз забременях тоя месец ! :) :) :))))) Това беше най-кошмарния месец за мен от години насам , бях пред развод и това ме подлудяваше , но ето , че точно сега ни се получи и сме на седмото от щастие ! Желая ви късмет и не се отчайвайте , че стреса ще ви попречи да имате бебенце ! !

искам да кажа че наистина се радвам за теб! досега само ви четях и също се опитвах да открия златната среда ( да остана колкото се може повече спокойна). но явно стреса при всеки влияе различно... и както ти предположи, че може би като при настинката .. като ти отслабне имунната система.. и така..
искам да кажа че се радвам! :D
:)
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Честито, bebino, желая ти щастлива бременност и здраво бебче на финала, дано проблемите са останали далеч зад вас.  :D
Бебино,
честито и то мен! Желая ти една прекрасна бременност, здраво и усмихнато бебче на винала й! :)
Благодаря ви от сърце ! ! ! ! ! Аз безкрайно много се радвам , но пък и имам известни притеснения сега , тъй като вчера и днес забелязах леко кърваво зацапване в тоалетната веднага след като пишкам . Утре за първи път имам час при гинеколога и ще питам ! ! Наистина този месец в който забременях не съм вярвала , че ще се случи а само се надявах . Дори бях спряла да се "пазя" спрях витамините , пиех доста кафета , подръпвах си от цигарки и покрай проблемите си не се бях хранила почти , нито бях спала както трябва , нито ми се пиеха течности ! Бях започнала работа по 12-13 часа като шивачка и беше ужас , но ето 4е бебчо стана и ни изненада въпреки всичко ! Не казвам , че бъдещите мами не трябва да се пазят а напротив ! Аз ако съм знаела че това ще е месеца много да съм се пазила :) Сега само си почивам , хапвам и спя . . .

но пък и имам известни притеснения сега , тъй като вчера и днес забелязах леко кърваво зацапване
Изключителния стрес променя работата на жлезите с вътрешна секреция, сред които е и щитовидната. Така че при стрес могат да се променят нивата на хормоните на щитовидната, а това пряко влияе върху износването на бебето. Провери си хормона TSH и много слушай гинеколога си, докато спре това зацапване. Но-шпа, Утрогестан, дуфастон, лежане ... каквото ти каже. И успех!!!