0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Априлска-Майска темичка с много късмет (26.04-02.05)
« Отговор #120 -: Април 28, 2010, 10:27:43 am »
цоп и пляс и аз под вирусчетата дръжте я и за мен моля  :wink:,че другата седмица ми е много тежка и натоварена (замествам колежка и имам изпити) да не дойде в неподходящ момент  :)

От мен по едно сокче! Повече витамини за всички  :bighug: :bighug: :bunie:
« Последна редакция: Април 28, 2010, 10:34:46 am от Бжи »

« Отговор #121 -: Април 28, 2010, 10:53:52 am »
Маринка благодаря за закуската .Да се отчета теста е отрицателен а и гостенката с метлата вече се засили, така че и този опит е неуспешен и...малко време и пак  ще опитаме . Успех на всички видяли  :bfp: илека и безпроблемнна бременност и се пазете момичета .
*
« Отговор #122 -: Април 28, 2010, 10:58:51 am »
Здравейте момичетааа. Маринка, дръж фронта душа, още 2 дена до тестчето  :wink: :crossfingers:
Искеее  :goodluck: :bighug: :crossfingers:
И аз а се наредя малко за вирусчета, ама хммм, я да ги отстъпя на Маринка, че има по-голяма нужда сега, пък другите мадами после ще се редим  :D. Хайде успех на всички и мнооого стиснати палчета от мен
*
« Отговор #123 -: Април 28, 2010, 11:52:18 am »
Момичета моля ви за съвет! Имам болки в левия яйчник доста са силни нещо като болка и парене едновременно,но не е постоянно на моменти и после утихва  :? на какво може да се дължи ?  :(  Има ли ли сте подобни докато сте чакали резултат? Все пак аз още не съм правила тест и съм в очакване и се притеснявам дали е нормално такова приболяване :? osi_10

« Отговор #124 -: Април 28, 2010, 11:59:56 am »
Маврол, съжалявам мила  :bighug:

Бжи, мила не се притеснявай излишно! Като се има предвид, че за първи път опитвате, и се настройваш да търсиш какви ли не симптоми, дори и най-малкото нещо, на което преди не си обръщала внимание, сега ти се набива на очи и те притеснява или ти дава надежди.
Дано опитите ви не продължат дълго, но имай в предвид, че ти точно сега започваш да опознаваш истински тялото си :wink: след няколко месеца вече ще знаеш кога какво се случва и кое трябва и не трябва да те притеснява.

А аз ще ти стискам палци да се е получило още сега  :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #125 -: Април 28, 2010, 12:01:18 pm »
Аз имах такива много силни болки по време и около О. след това когато ме е преболявало от време на време болките са поІскоро в областта на матката, под пъпчето. само това мога да ти кажа аз от скомният ми опит :)
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #126 -: Април 28, 2010, 12:02:20 pm »
така че и този опит е неуспешен и...малко време и пак  ще опитаме

:balk_144: :balk_145:
Кураж мила!
Съжалявам че трябва да преживееш това...голяма мъка.
*
« Отговор #127 -: Април 28, 2010, 12:21:00 pm »
Благодаря за подкрепата!  :bighug: :balk_7: :balk_21:
Аз сега като се замисля може да е от постояно седналото положение такава ми е работата,че повечето време съм седнала  osi_10 Много силно се надявам да е станало от първия път наистина благодаря че ми стискате палци :bighug:

*
« Отговор #128 -: Април 28, 2010, 13:24:17 pm »
Здравейте момичета :)

Синьо Ангелче, честито!!!  :D

Бжи, Маврол  :bighug:

Петенка, чакам да се отчетеш и да кажеш какво е положението! :)

Маринка, стискам ти палците - много много силно, мила!

Ради, надявам се, че ти вече си малко по-добре :bighug:
« Последна редакция: Април 28, 2010, 13:28:16 pm от Раши »

« Отговор #129 -: Април 28, 2010, 14:13:26 pm »
Здравейте момичета,
честито на бремелинките ни - трепва ми сърчицето с радост за вас. Много да се пазите и да родите здрави и хубави бебенца!!!

При мен днес явно хормоните бушуват, защото ми се плаче непрекъснато, без причина. Имам леко зацапване, а до дата за МЦ остава 1 седмица /може да ме пишете в очакващи  :bfp:/. Не съм мерила нито Т, нито нищо, ... ДАНО

Слънчев ден от мен и много  :bighug:
*
« Отговор #130 -: Април 28, 2010, 15:01:20 pm »
за усмивки и късен обяд  :D
Дано ви хареса и ви разведри :)
Само не разбирам защо не мога като вас да слагам хубави картинки за обяд закуска и следобедно кафе??  хмм как го правите?

Марина75 благодаря за инфото ще се постарая да не прекалявам ОБЕЩАВАМ :) и да не сърдя модератирите ;)
« Последна редакция: Април 28, 2010, 15:54:29 pm от Бжи »

*
« Отговор #131 -: Април 28, 2010, 15:27:13 pm »
Ехооооо къде сте бе душици? :D Хм шопинг , ааааа , а пък Маринка сериалчета гледка  :wink:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #132 -: Април 28, 2010, 15:40:13 pm »
Бжи,нова си още при нас и не знаеш,за това не се засягай но не може цял ден да има постове с предложение за закуски,обяди,вечери и т.н.,слагаме картинки,но в рамките на допустимото,все пак темата е за проблемно забременяване.Ще се сърдят модераторите и без това са ни дали достатъчно свобода да си бъбрим извън темата.
Женка,на комедийки съм вече,сериалите започват по-късно :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #133 -: Април 28, 2010, 18:51:04 pm »
Хооп, здравейте и от мен!  :D
Отчета е, че отлагаме всичко поне с месец  :oops:
СДИ теста ни е много лош :oops:
Другата седмица ще ходим при Кацаров на преглед, да видим какво ще каже, а и лечение - за моят да ни изпише, че вече не знам, сигурно ще избухна от яд. :x
Ама мъжеееее, кво да ги правиш, вечно си правят тяхното и не слушат :x
Ако ме беше послушал преди 7мес. сега щеше да е друго, нооо не мога да върна времето назад  :x
Ще си понесе той солидната глоба  :D
Записах си час за 24,05, та ще видим как ще я караме! :D
Ами, то това е от мен - Благодаря ви за подкепата - Обичкам си ви!  :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #134 -: Април 28, 2010, 19:15:06 pm »
Ми Пете,всяко зло за добро,дано бързо да се оправят нещата и още по-хубаво да стане спонтанно,дано.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #135 -: Април 28, 2010, 19:55:01 pm »
Пете,много лошо това с отлагането напълно те разбирам какво ти е .Желая  ви успех от сърце и защо не да има изненада ! Честито и на синьото ангелче , безпроблемна бременност до финала!
*
« Отговор #136 -: Април 28, 2010, 19:57:27 pm »
Петич какво да ти кажа душо ,дано по-бързо да станат нещата ,съжалявам ,че така се отлагат  :( :( :(
[/url]
*
« Отговор #137 -: Април 28, 2010, 20:08:15 pm »
Да се впиша и аз в новата седмица! Само хубави новини да има - както досега! Честито на момичетата видели  :bfp: - с пожелания за прекрасни оставащи 8 месеца  :lol: :lol: :lol: Маринка - стискаме ти палци - то не остана. За Маймунчето също  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Бжи - съвет от мен - не гледай толкова под лупа нещата- забавлявай се! На Мони ще пожелая да бъде най-прекрасната булка - сигурна съм че ще е! Момичета - за всички които имат нужда - да знаете стискам палци! Пожелавам ви много настроение в тази хубава слънчева седмица! Аз утре съм на док. че пусках хормони - та да ги разчете. На пръв поглед са ок. Целувки от мен!
« Отговор #138 -: Април 28, 2010, 20:25:07 pm »
 Бжи моите симптоми сега преди да видя двете чертички са такива-пробождания в яйчниците и започнаха да ме болят гърдите! :goodluck:А на всички други мацки благодаря за хубавите пожелания,чул ви господ всичко да е наред,защото ми омръзна от проблеми и несполучливи опити! :bighug:
« Последна редакция: Април 28, 2010, 20:27:52 pm от Blue angel »

« Отговор #139 -: Април 28, 2010, 20:33:17 pm »
Добро утро и от мен!  :hello:
Маринка, благодаря за масичката сядам да ти правя компания, че вече съм гладна  :hungry: И много много стискам палците!  :bighug:
Синьото ангелчеее, честито значи картинката ми свърши работа и я заключихме онази с метлата  :ywoohoo: Много се радвам за теб  :cuddle: и дано наистина вече всичко да е наред и да гушнеш своята мечта  :babyflips: след едни мнооого леки девет месеца  :cloud9:!
iv_z и на теб тихичко честито, сега да се пазиш много и да изкараш една прекрасна бременност с още по-прекрасен финал ylinfant!
Лек ден на всички!
Тази лелка наистина си е свършила работата!Уплашила ме е и ето резултата! :balk_47: :balk_69: