0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Априлска-Майска темичка с много късмет (26.04-02.05)
« Отговор #20 -: Април 26, 2010, 10:12:14 am »
Здравейте ,милички! Чета ви ,но не пиша то около мен нищо ново! Но сега ме притесни това ,че оставаха още 2 дни да пия Дуфастон пък то от вчера съм с цикъл и го спрях ,та незнам дали постъпих правилно.Днес ще се обаждам да видя какви съм ги надробила  :? Утре мисля да пускам и нова контрола за НК-клетките и дано Господи вече са в норма -поне да си е струвало отлагането ! Желая успех на ловуващите ! Маринка ,стискам палци за 30-ти дано е твоят месец от сърце ти го желая! Мънки ,и на теб миличка, успех и ще си чакаме отчета  :wink: Монииии,ще има сватба -супеееер! Да вземете хубава датичка и да има много хубави емоции,а после да ни разказваш.
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #21 -: Април 26, 2010, 10:16:24 am »
Добро утро и от мен в новата темичка.Ники благодарско за което.
И кафенцето е супер  и гарнирано с вирусчета.Какво повече да желае човек.Освен да забременее.И понеже аз няма да мога сега няколко месеца,дано това щастие ги споходи всички други тук.
Маринка ти си първа на листата на чакащи. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Дано да е станало!
Мънки и за теб  :crossfingers: за  :needleani:
Бжи :welcome:.Продължавай така с много любов и чудото ще стане и при теб. Млада си.
Моникс хайде ще друснем едно хорце   :party: и за вас мила.Хубав е брачния живот.
Лек ден на всички и много радост в темичката да има!
  <br />
*
« Отговор #22 -: Април 26, 2010, 10:18:13 am »
Благодаря Ви момичета за чилото посрещане  :grouphug2:
А сега един въпрос (дано не ви се стори много глупав) възможно ли е един от признаците да е тежест в корема и тези болки за които споменах? Някоя от вас имали такива хммм незнам дали е рано да си мисля за симптоми (сигурно е така  :oops:) но нямам търпение да минат седмиците и да разбера тоооллкова се вълнувамм  :lol:

*
« Отговор #23 -: Април 26, 2010, 10:22:47 am »
Бжи,симптомите за бременност при всеки са различни,но сънливост и подут корем са най-често срещани,за това ти казах че дълго няма да си при нас :DДано да съм права :wink:
Ето тема където можеш да пишеш и да споделяш симптомите си :
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41006.280
*
« Отговор #24 -: Април 26, 2010, 10:45:34 am »
dgina Благодаря! Дано се права и аз да се похваля :D

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #25 -: Април 26, 2010, 10:49:05 am »
Бжи аз да ти кажа всеки месец имах симптоми всякакви от дребнички до сериозни и накрая ми идваше оная с метлата на гости, в месеца в който нямах никакви симптоми и просто чинно чаках датата да се домъкне взе че не ми дойде...... така че не се навивай предварително!
*
« Отговор #26 -: Април 26, 2010, 10:57:05 am »
Привет, мили момичета!

Ники, благодарим за темичката, нека да е много успешна!
Зареждам палците за всички, които ще имат нужда тази седмица, дано получим тук само хубави новини и най-вече ++++++++++ тестчета :crossfingers:

Бжи, точно така, любов и усмивки, и ще се получи, не ги мисли от сега тестовете и графиките. Късмет!

Много мило, че сте ме включили в Чакащите, ама ... дочаках я гадината, така че ще я залостя тука, та поне моите мили дружки да се отърват. Много искам тази седмица да получа подаръци туууук, чакам си ги yahoo_17

Мони, страхотно мила, ми то май темичката ни ще стане сватбарска, ей че весело :lol: То като се замисля и аз не съм я свършила тая работа  :wink:   

*
« Отговор #27 -: Април 26, 2010, 11:00:58 am »
Да ви питам още нещо ... преди да съм сигурна дали ще има бебе или не трябва ли да ида на лекар за някъкви изследвания? Ние нищо предварително не сме правили  :?

*
« Отговор #28 -: Април 26, 2010, 11:07:40 am »
Добро утро, сладурки  :sunshine:

Ники, благодаря за темичката :P Дано да се напълни само с хубави новини :crossfingers:
Някой е свършил много добра работа и е обновил детайлно инфото :wink: Благодаря ти, Ради! :hug2:
Маринче, започва обратното броене :crossfingers: :crossfingers: Дано на 30-ти да полетиш от радост и щастие :goodluck:
Мънки, успешен старт и още по-успешен финал след 9 месеца :needleani: :hug2:
Бжи, добре си ни дошла! :welcome_1: Дай си малко време преди да се впуснеш да мериш БТ, тестове за ову и т.н., все още си само на 25 :wink: И е много рано още за признаци за бременност, просто наблюдаваш по-внимателно тялото си и откриваш нови усещания.
Мони, честито ви сватба и на вас. :balk_16:
Аз да си призная дълго се чудих и маех дали да подписваме, защото от 8 години сме си семейство и бях с убеждението, че подписа може да развали всичко. Незнам какво му хрумна на моя любим и взе, че ми направи предложение на 24 Януари. Четох книги, рових се в интернет, дори мислех да пускам тема тук "за и против официалния брак" osi_15. Много бях притеснена да не проваля това, което имам толкова години. Но вече съм спокойна, решението е взето :P и съм много щастлива.
Снежи, :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #29 -: Април 26, 2010, 11:09:27 am »
Бжи, като начало си купи Фолиева киселина и почвай да пиеш  :wink:, това е най-малкото  :)

Иначе ако искаш може да отидеш на лекар за съвсем стандартине изледвания, цитонамзака или микробиология, ако има нещо друго, което те притеснява да го споделиш с доктора, но нищо друго не нужно, щом сега започвате опитите :wink:

Късмет!

Късмет и на Маумуната!
« Последна редакция: Април 26, 2010, 11:11:36 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #30 -: Април 26, 2010, 11:13:20 am »
Здравейте,чувствайте се приятно в новата тема,ето радваме се вече на ново попълнение Бжи,
Моникс ще се готви за свадба,я да видим дали ще има първо люлка или булка.
ollivia,ами аз я свърших тази работа,прегледах профила на всички и ги сортирах кой за къдее ,надявам се да е вярно.
Аз снощи така и не успях да открия при емотиконките стиснатите палчета, незнам аз ли съм кьорава,те ли са скрити някъде.
Днес много поднесени кафенца има,да не се опияните.

*
« Отговор #31 -: Април 26, 2010, 11:16:14 am »
аз ФК пия от един месец а през тези по специални дни и мъжът ми пи  :D чудех се за някъкви по специални изследвания трябва ли да си правя но щом не е задължително ще изчакам преди да се подлагам на манипулации  :wink:
А до колкото новите усещания са в изобилие : изтръпва ми коремчето, кръста ме наболява както и ниско в дясно  :? гърдите ми обаче нито са наедрели нито ме болят сърбят ме от време на време  :oops: :oops: :oops: и малко ме е срам да си го призная оригвам се доста... така тихичко  :oops:

*
« Отговор #32 -: Април 26, 2010, 12:37:40 pm »
Ники, аз съм леко педантичен човек и тези неща ми правят впечатление, сигурно е и професионално изкривяване :wink:, много хубава работа си свършила  :flower:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #33 -: Април 26, 2010, 12:54:13 pm »
Здравейте мацуранки  :D
Ники - страхотна работа миличка  :balk_47:
Мони честито  :balk_14: :balk_15:, а кога ще е събитието :D
Аз доста сватби организирах през последните 3 години, включително и нашата
и доста ме бъзикаха да отворя една сватбена агенция  :D
Бжи  :welcome: едно съветче, ако приемаш- не се вглеждай толкова много в симптомите, които изброяваш, може и да е бременност, но може и да не е, а повярвай разочарованието после е голямо. Желая ти успех и дано наистина е това, което искаш  :D
Искее успех миличка, стискам палчета и чакам отчет  :balk_69:
Снежи  :balk_144: съжалявам миличка
Маринка хммм 30-ти значи ами стискам палци и не пускам, докато не се похвалиш с + тест  :crossfingers: :crossfingers:
Айде лек ви ден и много усмивки
« Отговор #34 -: Април 26, 2010, 12:57:46 pm »
Хоп цоп тропппп ето меее вече с един бит Гоналлл урааааааааа  :lol: ,сега остава нещата да вървят както трябва и суперр  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #35 -: Април 26, 2010, 13:04:56 pm »
и аз все това си повтарям да не мисля само за това но... то е по силно все за бебета чета и все за моето неродено си мисля  :wink: Благодаря ви за подкрепата още малко и ще видим нямам търпение ... и като казах това да ви питам ако другата седмица взема тест без да съм дочакала закъснението дали ще покаже ???  :? osi_10 osi_10

*
« Отговор #36 -: Април 26, 2010, 13:06:58 pm »
Хоп цоп тропппп ето меее вече с един бит Гоналлл урааааааааа  :lol: ,сега остава нещата да вървят както трябва и суперр  :wink:
Браво - отличничка  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
БЖИ тест за бременност може да отчете, най-рано 10-14 дни след овулация, а ти не си сигурна кога е била, така че както си прецениш  :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #37 -: Април 26, 2010, 13:16:32 pm »
osi_9

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #38 -: Април 26, 2010, 13:21:28 pm »
Исеее, и тук мила, да ти пожелая - Успешен старт с двоен финал!  :D
 osi_9
*
« Отговор #39 -: Април 26, 2010, 13:31:52 pm »
Здравейте момичета
Исе мило много се радвам бравооо
Успех душка този път ще стане ще видиш
БЖИ добре дошла тук има страхотни момичета с гоелми сърца
Успех и скорошно преместване в темата на бременните
Мони виждам че и при теб е весело !
Днес е добър ден май
И аз да ви кажа днес съобщих на шефа че съм бременна бях се притеснила как ще го приеме ,но всичко мина човешки
Честити ми и ми разписа отпуската - утре отивам в Сф да видим какво ще ме посъветва другия пулмолог ,а в сряда съм на преглед дано бебенцето ми да е добре ,разчитам на вашата положителна енергия !
Лек ден на всички
[/url]