0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Специалист по стерилитет-София
« -: Май 10, 2006, 12:38:41 pm »
Може ли някой да ми помогне с мнение?
 Мисля,че се налага да помисля за смяна на лекаря,или поне за консултация със специалист по безплодие.Моля ви,кажете ми към кой лекар да се насоча,или към коя такава клиника!
 Благодаря :balk_113:!
Re: Специалист по стерилитет-София
« Отговор #1 -: Май 10, 2006, 13:59:09 pm »
Le, има списък с клиники по ин витро на страницата на Зачатие - можеш да ги прегледаш. Иначе, пусни търсачката и ще намериш доста форуми, където момичетата са споделяли своите впечатления (виж в АРТ форума и Адреси на клиники, лаборатории, лекари). За всички лекари има и плюсове и минуси. Дано да ти помогнат да се ориентираш. Не забрвяй, че за да направиш своя избор, най-важно е твоето лично усещане за лекаря.
*
« Отговор #2 -: Май 10, 2006, 14:29:03 pm »
Благодаря,писе!Все ще ми е по-уверено,ако някой ми препоръча лекар,от когото има лични наблюдения;-ще потърся!
« Отговор #3 -: Май 10, 2006, 15:03:45 pm »
Миличка, ами всеки си препоръчва своя  :wink: Нали знаеш, неговият си е най-добър. Миналите дни се вихриха едни епични спорове за Тина Киркова - едни си защитатават професионализма на докторте (в това число и аз), други момичета мислят, че независимо, че лекарите са добри, услугата била лоша и т.н. И всеки си има някакво мнение и критерии, по които избира. И май-няма да ти стане по-уверено от всичките разнородни мнения. Стискам палци да направиш верен избор!!! И много, ама много бързо да се похвалиш с добри резултати!  :bighug:
*
« Отговор #4 -: Май 10, 2006, 15:21:09 pm »
Благодаря ти много!Аз вече си писах час при д-р Стаменов-май най-добри отзиви за него видях.И на тебе,мила,от сърце ти желая успех!Казах си:който пръв ми пише в темичката,ще е на късмет! :kiss:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Май 10, 2006, 15:25:22 pm »
аз на твое място бих си записала час при още няколко специалисти и след една консултация с всички тях, едва тогава бих избрала - на база личните си впечатления.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #6 -: Май 10, 2006, 15:31:56 pm »
Цитат на: jam
аз на твое място бих си записала час при още няколко специалисти и след една консултация с всички тях, едва тогава бих избрала - на база личните си впечатления.

И аз мисля по същия начин и съм в процес на консултиране, остават ми още двама специалисти и да направя своя окончателен избор. Пожелавам ти успех:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #7 -: Май 10, 2006, 15:33:03 pm »
Подкрепям Jam, въпреки че съм пациент на д-р Стаменов и съм изключително доволна. Наистина е важно да направиш консултации с минимум двама, за да прецениш кой ти вдъхва доверие. Трябва да си абсолютно спокойна и уверена в способностите на лекаря си, за да има лечението оптимален ефект.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #8 -: Май 10, 2006, 16:30:28 pm »
Благодаря ви момичета,ама това би било подходящо за сценарий на филм-"пациентка провежда кастинг за най-добър гинеколог"
  Не-майтапа на страна -страшно ми хареса идеята,ама нямам самочувствие да го направя.Сто пъти се препотих,докато се обадя да си пиша час ;двеста пъти ще се препотя докато да се срещна за първи път с доктора ,а вие ме пращате при още не знам колко си ,че и да избирам,като някаква си фръцла :cul2: !
   П.С.  Надявам се,че не сте приели глупостите ми на сериозно :balk_70:-майтап да става!
   По-важно е лекарят да ме приеме присърце-целувам ви! :wink:
« Отговор #9 -: Май 10, 2006, 16:58:02 pm »
Цитат на: le
Благодаря ти много!Аз вече си писах час при д-р Стаменов-май най-добри отзиви за него видях.И на тебе,мила,от сърце ти желая успех!Казах си:който пръв ми пише в темичката,ще е на късмет! :kiss:

Трогната съм!!!   :youwoman:  Скоро ще правя втори ин витор опит и мисля, че с тези твои мисли нещата този път ще поемат в правилната посока!  stork-boy Направо уцели в десятката!!! Послушай момичетата, виж поне още един доктор - все пак ще имаш база за сравнение и то от твоите лични впечатления - а това е важното.  :goodluck:
« Отговор #10 -: Май 10, 2006, 16:59:03 pm »
че и да избирам,като някаква си фръцла :cul2: !
     По-важно е лекарят да ме приеме присърце

Ами никой няма да те помисли за фръцла. Важното е не само лекарят да те приеме присърце, а и ти да си убедена, че това е твоят лекар и да му имаш доверие. И няма нужда да казваш на лекаря като влезеш в кабинета му "аз идвам на кастинг за лекар"  :wink: , а просто че идваш на консултация по твоите проблеми и че те интересува неговото мнение. Пък после ще си извадиш изводите за себе си.
Разбирам те напълно, че не ти е лесно да смениш лекаря. И аз съм същата - трудно се решавам на промени, но от повече мнения глава не боли, само можеш да избереш най-правилното.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #11 -: Май 10, 2006, 17:07:05 pm »
:offtopic:  ние е ясно как процедираме. като не харесаме даден лекар повече не ходиме при него и точка по въпроса. а те как ли си решават проблема ако не харесат даден пациент.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #12 -: Май 10, 2006, 17:50:01 pm »
Цитат на: Lilly
:offtopic:  ние е ясно как процедираме. като не харесаме даден лекар повече не ходиме при него и точка по въпроса. а те как ли си решават проблема ако не харесат даден пациент.

И аз това се питам?!
 Въпроса е,че наистина ме боли сърцето като си помисля,че ще си сменям лекаря-така съм си свикнала с него...ама напоследък много издънки направи(не си въобразявам) и не знам дали пак да си затворя очите...ще мисля още...
*
« Отговор #13 -: Май 10, 2006, 17:59:15 pm »
Цитат на: Kotaranka

Трогната съм!!!   :youwoman:  Скоро ще правя втори ин витор опит и мисля, че с тези твои мисли нещата този път ще поемат в правилната посока!  stork-boy Направо уцели в десятката!!!   :goodluck:

Душа златна,от цялото си сърце ти желая минимум едно и максимум три бебенца!Имам приятелка с инвитро -успешно ,и малко сладко момиченце.Желая ти го и на тебе!Ще стискам палци-ДАНО!!! :triplets:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #14 -: Май 10, 2006, 19:52:03 pm »
Цитат
Благодаря ви момичета,ама това би било подходящо за сценарий на филм-"пациентка провежда кастинг за най-добър гинеколог"

Точно кастинг си е - избор на кой да повериш и собсвеното си здраве и евентуално бъдещото здраве на детето си.

Между другото - на мен в клиниката на Стаменов ми обявиха цена за преглед /обикновен/ 20 лв и МБ - 25 лв. Доколкото си спомням прегледа беше 10, а узито още 10. Да не е вдигнал цената? Не че ще се откажа, но останах с други впечатления от цените тук. Ако желае някой от пациентите му да ми пише ЛС за да не дискутираме тук ценовата политика на клиниката тук.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #15 -: Май 10, 2006, 19:54:58 pm »
това е за първоначален преглед...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #16 -: Май 11, 2006, 07:41:07 am »
Благодаря Ултра!
Всичките писания на Гери77 ме накараха да отида ТОЧНО В ТАЗИ КЛИНИКА.
Шапка свалям на Стаменов какво отворено писмо е написал в сайта си!
*
« Отговор #17 -: Май 11, 2006, 08:11:17 am »
Цитат на: lady_11
Благодаря Ултра!
Всичките писания на Гери77 ме накараха да отида ТОЧНО В ТАЗИ КЛИНИКА.
Шапка свалям на Стаменов какво отворено писмо е написал в сайта си!

Искам и аз да видя сайтаааа!!!!
« Отговор #18 -: Май 11, 2006, 08:28:19 am »
  Искам и аз да видя сайтаааа!!!!

Ето
*
« Отговор #19 -: Май 11, 2006, 08:57:14 am »
Мерси,Зайче-Байче! :wink: