С лекаря ми не съм говорила,но се оправих.Утре ще се чуя за всеки случай с него.
Аз ще съм щастлива,ако има момичета,които след като забременеят и родят проблемите им се решават,за мен си знам,че моя случай не е такъв и предполагам,че и за доста от другите е така,но не искам да навлизам в излишни спорове!
Надявам се да не ми се сърди mari-al,копирах какво е писала в Мнения по дневника на Mari-al,Днес в 18:25:01
Мили момичета, благодаря ви на всички за дълбоката съпричастност, за силно протегнатата ръка, за топлите думи...В момента съм при семейството си-майка ми, която гледа бебето на сестра ми в Асеновград, сестра ми, мъжа и, както и моят мъж е тук. По-- голяма сила от обичащо се и поддържащо се семейство няма- добре съм тук, така и сега. За после ще му мисля. Нямам време да пиша, като се прибера в Айтос ще направя това... Вчера ме изписаха от майчин дом, без децата разбира се, те вече са ангели. Добре съм физически, психически също. Готова съм да продължа напред веднага, само дето физически тялото ми трябва да почине. Утре отивам отново в София да си оправя документите и да се видя с д-р Стаменов да начертаем пътя напред, не искам да чакам и секунда излишно. Бъдете силни и вие, човек не трябва да рухва, животът продължава, поплаквам колкото да се попречистя малко, а и защото съм Жена, благодарна съм за това! Целувам ви всички!