0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мили момичета, предлагам следното:

Да се направи отделен под-форум Неизяснен стерилитет, а всеки да може да пусне тема за ситуацията си с неизяснения стерилитет, и да могат други момичета да се включват с коментари, предложения и т.н. и да се следи темата в развитие. Оказа се, че има доста желаещи (вече Майски пусна такава тема). В една тема трудно се проследяват нещата. Ще бъде и нещо като дневниците, но с активна форма на комуникация. Какво още да изследвам предполагам е въпрос, който вълнува доста от нас.
Какво сме направили с неизяснения стерилитет, каква стратегия на действие да предприемем. Има и специфични проблеми от емоционално естество - повечето от типа "защо по дяволите не става".

Освен това, може четивото да е полезно - като вървят историите хронологично, добавят се нови изследвания или АРТ опити - аз лично ще се радвам да прочетя такива истории в движение и сигурно ще извлека полезна информация от тях?

Споделете харесва ли ви идеята :D
Благодаря ти, Бени!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Искаме ли под-форум "Неизяснен стерилитет"
« Отговор #1 -: Май 11, 2006, 12:01:09 pm »
и в другата тема казах ама и тука ще кажа :rockon:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #2 -: Май 11, 2006, 12:21:36 pm »
На мен-Да!
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #3 -: Май 11, 2006, 14:57:18 pm »
И аз съм ЗА :D .
Намерихме нашето синче.
« Отговор #4 -: Май 11, 2006, 15:20:26 pm »
добра идея, Фреши!
*
« Отговор #5 -: Май 11, 2006, 18:24:39 pm »
И аз подкрепям идеята! Тъкмо си мислех да се разпиша в темата за Неизяснения стерилитет.
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*
« Отговор #6 -: Май 11, 2006, 19:20:30 pm »
хайде, чакаме решението на модераторите  :D
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

balmi

« Отговор #7 -: Май 12, 2006, 09:36:31 am »
Хубава тема наистина. Подкрепям предложението.
« Отговор #8 -: Май 12, 2006, 13:11:01 pm »
Някой от модераторите? :D

П.С. Хи-хи, то не останаха не-бременни модераторки, няма два дни кой да види темата :lol:
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #9 -: Май 12, 2006, 14:11:19 pm »
темата е видяна, обсъжда се в момента.
всичко, свързано с нови форуми в системата, е в ръцете на Cygnus.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #10 -: Май 12, 2006, 15:37:58 pm »
Аааа ОК, значи кажете, като решите уместно ли е.

Ако не, да се разписвам в темата на Майски :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #11 -: Май 12, 2006, 15:39:47 pm »
Цитат на: jam
темата е видяна, обсъжда се в момента.
всичко, свързано с нови форуми в системата, е в ръцете на Cygnus.

Бе как в моите бе, квото кажете тва правя. Само го решете окончателно първо. Ако искате да направим анкета - хем там да се обсъди какви аспекти точно ще се коментират в този нов форум за да ги сложа към кратките обяснения за форума под заглавието.

П. П. Моето лично мнение, че темите в този форум биха дублирали няколко форума , а именно опити за забремняване, стерилитет при жената, стерилитет при мъжа, хормонални проблеми, АРТ  и усложнения при бременност, защото на практика в него ще се пишат пак теми свързани с това. Но това е лично мое мнение де, което в никакъв случай не искам да налагам. След като има нужда от форума ще го направим веднага.
« Отговор #12 -: Май 12, 2006, 16:36:46 pm »
Мила Сигнусче,

Мога да закача анкета към тази тема, или да пусна отделно?

Аз пък от своя гледна точка бих казала, че моите проблеми, каквито са в момента, не са за никой от съществуващите под-форуми. Може би в Опити за забременяване, но там някак се пише повече от хора в началото на процеса, още не са направени всички изследвания и т.н.
Аз затова пиша повече в АРТ, щото знам, че хора със сходни проблеми пишат там - не е ясно защо не става, вече са пробвали АРТ, пак не става и така. Но пък някои от темите нямат нищо общо с АРТ.

Освен това ми се струва много полезно всеки систематично да изложи случая си - не откъслечни въпроси в мъжки стерилитет, в хормоналния раздел, и т.н. Аз поне искам преценка от страничния наблюдател на цялостната картина - какво съм изследвала, какви са резултатите, какво още да изследвам, с новите резултати накъде.

Някак едно е да правиш ин-витро, щото си с ясен тубарен фактор, или пък икси заради силно изразен мъжки, друго е да се чудиш накъде да хванеш.

Е, това е само моето мнение и ако решите, че не е уместно, няма да се сърдя :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #13 -: Май 12, 2006, 16:38:13 pm »
Фреши, закачай тука анкетата тъй и тъй сме почнали тук. :) Хем ще чуем и други мнения преди да го направим.
« Отговор #14 -: Май 12, 2006, 16:44:45 pm »
Готово, пуснах анкетата - ако трябва нещо да променям, казвайте :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #15 -: Май 12, 2006, 16:46:10 pm »
Екстра е :)
« Отговор #16 -: Май 12, 2006, 18:15:38 pm »
Подкрепих.
*
« Отговор #17 -: Май 12, 2006, 18:23:27 pm »
Аз мисля като Фрешчето. Според мен има нужда. Харесва ми идеята всеки случай да се обсъжда в отделна тема и дет' се вика да си удряме по едно рамо, когато се наложи.
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #18 -: Май 12, 2006, 18:29:20 pm »
мен ме притеснява потенциалното дублиране на такъв форум с форума "Опити за забременяване" и форумите за стерилитет.
защото хората имат много различна представа за това що е "неизяснен стерилитет" - включително и хора, които просто са опитвали няколко месеца, могат да решат да се сложат в тази група.
затова гласувах "против".
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #19 -: Май 12, 2006, 19:19:42 pm »
Аз също се опитах да гласувам, но нещо не ми се отваря анкетата, защо ли?Ще пробвам пак по-късно. Ще гласувам "за" нов форум, тъй като подобно на Фрешката мисля, че е по-добре да са на едно място историите на момичетата с "неизяснен стерилитет", въпреки че от друга страна се чудя, какво ли ще се получи, всеки потребител ще отваря отделна тема за себе си ли, нещо като "дневниците", но с възможност за дискусии; всъщност, моят случай, засега е "неизяснен стерилитет", както съм писала в темата на Майски, но далеч не съм направила всички изследвания (възможни, пък и незнам доколко е възможно да се направят всички такива, все нещо ново изниква), та май не съм съвсем за тази категория. Преди да пробвам отново да гласувам, пак ще го мисля.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6