0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
час при д-р Георги стаменов
« -: Май 26, 2010, 08:51:24 am »
Здравейте момичета,
от 2 год.правим опити за бебе и все са неуспешни.Преди около 2-3 месеца се обадих да си запишем час при д-р Георги Стаменов и разочарованието ми беше много голямо като ми казаха, че може най-рано V.2011г.Това означава, че поне още 1 год.трябва да живеем с тази мъка.Имам огромна молба към всички ви, ако има някоя от вас, която има записан по-ранен час,и се окаже, че е забременяла да ми го даде.А аз естествено ще дам моят час на друго момиче, което ще има нужда от него.Моля ви от сърце.Годините минават.Вече съм на почти 35г.Отчаяни сме.Благодаря предварително за отговорите.Желая късмет на всички ви.
Re: час при д-р Георги стаменов
« Отговор #1 -: Май 26, 2010, 09:56:01 am »
Много се чака за тази клиника, наистина.
Такава размяна на часовете не се толерира там и може да получиш отказ от секретарките за такава промяна.
Защо не отидеш в друга клиника, докато чакаш да ти дойде часа?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Май 26, 2010, 10:00:31 am »
щом си на 35 години и вече 2 години неуспешно опитвате, най-горещо те съветвам да не пропиляваш напразно цяла една година. и не разчитай, че някоя ще забременее, пък ще ти отстъпи точно на теб часа си - това е много несигурно. отделно, че в клиниката не толерират такива размени на часове, както са ти казали.

съветвам те следното - запиши си час за д-р Стаменов за догодина, но междувременно потърси друга клиника, където започни изследвания за теб и съпруга ти.

абсолютно е безсмислено да чакаш 1 година, за да започнеш да правиш изследвания на хормони, проходимост на тръби, спермограма, проследяване на овулация и т.н. тези неща ще ги направят професионално и компетентно във всяка добра клиника по стерилитет.

пък ако до 1 година не си бременна, отиди при Стаменов с вече натрупаните изследвания и опити, тъкмо да не губи той време да почва отначало.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Май 26, 2010, 10:07:52 am »
Подкрепям момичетата преди мен. От кой град си за да ти препоръчаме адекватни специалисти?

Ако имаш възможност заповядай на Деня на репродуктивно здраве в Пловдив тази година.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=977&Itemid=31
« Последна редакция: Май 26, 2010, 10:09:40 am от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #4 -: Май 26, 2010, 11:09:37 am »
Да има и други клиники. На когото не му се чака :lol:

[/url]
*
« Отговор #5 -: Май 26, 2010, 12:59:28 pm »
 Искам само да вметна, че една година за предварителни изследвания си е съвсем нормален срок, колкото и да не ти се вярва като начинаеща :-) Затова подкрепям Jam, съветът и е много разумен!!!
« Отговор #6 -: Май 27, 2010, 10:50:15 am »
И аз бях в подобна ситуация, но именно за да не губя времето си и за щастие, избрах друга клиника - от първи опит ин-витро вече си имаме детенце, пожелавам и на теб същия късмет и успех!!!
*
« Отговор #7 -: Май 27, 2010, 16:26:49 pm »
Бисерче коя е клиниката с твоят сполучлив опит.Ако искаш сподели с нас.Да ти е живо и здраво детенцето.
*
« Отговор #8 -: Май 27, 2010, 16:28:53 pm »
Въпросът ми към теб е продуктиван от факта, че аз съм същата позициа като m.m. И наистина да не губим време очаквам вашите препоръки за избор на друга клиника.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #9 -: Май 27, 2010, 16:40:47 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=40.0

тук в този подфорум се коментират почти всички клиники по репродуктивна медицина
попрегледай темите и си избери мястото
успех
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #10 -: Май 29, 2010, 12:59:06 pm »
И аз бях в подобна ситуация, но именно за да не губя времето си и за щастие, избрах друга клиника - от първи опит ин-витро вече си имаме детенце, пожелавам и на теб същия късмет и успех!!!
Вчера бях в майчин дом-Варна.Оказа де че при нас варианта е единствено ин витро.Започнахме първите изследвания за да можем да кандитатстваме към фонда.Между другото ни предложиха докато чакаме да си платим за едно ин витро и ни казаха цена около 5 000лв. Това нормална цена ли е ? Благодаря за отговорите.
*
« Отговор #11 -: Май 29, 2010, 13:01:50 pm »
Въпросът ми към теб е продуктиван от факта, че аз съм същата позициа като m.m. И наистина да не губим време очаквам вашите препоръки за избор на друга клиника.
Ако ти е близко отивай в Майчин дом -Варна.Приеха ни веднага.Много се надявам да имаме късмет.Онтошението е невероятно, ако и така се справят с нашите проблеми ще е супер.
*
« Отговор #12 -: Май 29, 2010, 13:04:08 pm »
щом си на 35 години и вече 2 години неуспешно опитвате, най-горещо те съветвам да не пропиляваш напразно цяла една година. и не разчитай, че някоя ще забременее, пък ще ти отстъпи точно на теб часа си - това е много несигурно. отделно, че в клиниката не толерират такива размени на часове, както са ти казали.

съветвам те следното - запиши си час за д-р Стаменов за догодина, но междувременно потърси друга клиника, където започни изследвания за теб и съпруга ти.

абсолютно е безсмислено да чакаш 1 година, за да започнеш да правиш изследвания на хормони, проходимост на тръби, спермограма, проследяване на овулация и т.н. тези неща ще ги направят професионално и компетентно във всяка добра клиника по стерилитет.

Да,аз така и направих.Вчера бяхме в Майчин дом-Варна.Приеха ни веднага.Започнахме с изследванията,за да можем да кандидатстваме към фонда.Оказа се че при нас няма друг вариант освен ини витро.

пък ако до 1 година не си бременна, отиди при Стаменов с вече натрупаните изследвания и опити, тъкмо да не губи той време да почва отначало.

« Последна редакция: Май 29, 2010, 13:07:01 pm от m.m »
« Отговор #13 -: Май 29, 2010, 13:08:34 pm »
Вчера бях в майчин дом-Варна.Оказа де че при нас варианта е единствено ин витро.Започнахме първите изследвания за да можем да кандитатстваме към фонда.Между другото ни предложиха докато чакаме да си платим за едно ин витро и ни казаха цена около 5 000лв. Това нормална цена ли е ? Благодаря за отговорите.
ами за около 3500-4000 лв. можеш да направиш опит в АГ Варна, а там и уапеваемостта е по-висока.
http://www.invitro-varna.com/
http://www.ivfcentre-varna.com/
« Последна редакция: Май 29, 2010, 13:10:19 pm от шматка »
*
« Отговор #14 -: Май 29, 2010, 13:17:28 pm »
ами за около 3500-4000 лв. можеш да направиш опит в АГ Варна, а там и уапеваемостта е по-висока.
А мога ли да използвам изследванията от майчин дом там?Имам в предвид, тези с които ще кандидатстваме към фонда.
« Отговор #15 -: Май 29, 2010, 13:19:29 pm »
И аз подкрепям мнението на jam. Не чакайте, това е ценно време. Ние бяхме поставени пред същия избор и решихме да запишем час след 1г. при д-р Стаменов, но междувременно записахме час за след 6м и при д-р Владимиров. През този период от 6м. мъжът ми пи витаминни, антиоксиданти, чай от магарешки бодил и бабини зъби и още с първия опит ИКСИ- забременях. Часът при д-р Стаменов го освободих, а той се падаше сега на 2-ри Юли. Тогава ще съм в 8-ми месец.  :wink: Късмет и действайте!
« Отговор #16 -: Май 29, 2010, 14:03:41 pm »
А мога ли да използвам изследванията от майчин дом там?Имам в предвид, тези с които ще кандидатстваме към фонда.
по евтино е да ги направиш в АГ, а дали можеш да ги ползваш за фонда - предполагам че да, но сигурна съм, че няма да ти се наложи.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #17 -: Юни 05, 2010, 20:15:06 pm »
Здравейте момичета,
от 2 год.правим опити за бебе и все са неуспешни.Преди около 2-3 месеца се обадих да си запишем час при д-р Георги Стаменов и разочарованието ми беше много голямо като ми казаха, че може най-рано V.2011г.Това означава, че поне още 1 год.трябва да живеем с тази мъка.Имам огромна молба към всички ви, ако има някоя от вас, която има записан по-ранен час,и се окаже, че е забременяла да ми го даде.А аз естествено ще дам моят час на друго момиче, което ще има нужда от него.Моля ви от сърце.Годините минават.Вече съм на почти 35г.Отчаяни сме.Благодаря предварително за отговорите.Желая късмет на всички ви.
Май бъркаш годината. :wink:
Аз вчера правих опит да запиша час и ми казаха за май 2012г. за д-р Стаменов и ноември 2011г. за д-р Персенска!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #18 -: Юни 05, 2010, 20:22:40 pm »
m.m - моля те сподели какво ви казаха точно в МД.Варна и как стигтнаха така скорострелно до извод , че сте за ин-витро. Какви изследвания ви направиха?

При мен нещата също се получиха горе-долу така...започнах в Плевен,напрвихме първичните изследвания. На мен откриха проблеми с щитовидната жлеза,киста на единия яйчник(напарвих лапароскопия и ми отстраниха повредените и запушени тръби), на мъжо астенотератозооспермия , подадохме докум. във фонда и като ни дойде часа при док. Стаменов се преместихме при него. Всичко това се случи за около година и малко отгоре. В понеделник вземаме заповедта от фонда, ще пуснем и някой изсл.,които Док поиска, на 9-ти имам преглед при него и ....не смея да се надявм за юли..май най-вероятно ще е през есента първият ни опит ИКСИ.

Желая ти късмет! Ние нямахме пари и затова си изчакахме фонда, но вие ако имате - пробвайте!

Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306