0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Момичетата с + тест стават 3 за щастие на този хубав ден   :oops:
Моето първо ИКСИ е с положителен резултат днес на 10ти ден от трансфера ЧХГ 68  :lol:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Браво, Криска, много се радвам за теб  :dance2: :ywoohoo:, само положителни емоции от тук нататък.
Дени, честито и на теб!  :D
Мънки, май ще биеш рекордите за лека ръчичка.  :D :D :D
*
Лелееееееее Крис  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: много се радвам ихаааааааааааааааа  :drunk: :drunk: :drunk:
Мунооооо  osi_12 пази се душа ще има да пускаш теми на поразия  :D :D :D
Смараиди стискам палци и за теб миличка
Олеее какъв хубав първи юни.
*
Криси, Ив, Дени, супер сте бре мацки! Ей, разбихте ме, браво момичета! Честито на всички нови бременни :) !!! Ураа :) Лека и безпроблемна бременност! :)

Божееееееееее,божеееееееееееееее,аз съм най щастливата маймуна на светаааа  :lol: :lol: :lol:,честито мила ми Крискааааа,ти знаеш че съм на черешата от радост и знаеш че многооо ама мнооогоооо се радвам за теб ,ама мнооогоооо  :lol: :lol: :lol:
 На всички много леки 8 месеца ви желая до края,на някой по 2 на други по едно но се сладки и пускави бебчета на финалаааа  :lol: :D :lol: :D :lol:

Хайдее кой е следващияя ???  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Момичета благодаря ви!

Вълнението е неописуемо! Цялата треперя  :lol:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Криска, честито и от мен!!! Страхотни новини - браво, браво!  :ywoohoo: Божееее, благодаря ти - все така хубави новини да валят тук!  :bighug:
Мункич, поемаш щафетата на темите от сега - за винаги!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Мункич, поемаш щафетата на темите от сега - за винаги!

osi_9 :good_post:

*
Добър ден !
Исее  гледам добре си заразила темичката бравооооо
Честито на Ив, Дени и Криска  леки и безпроблемни 9 м
Хайде лек ден на всички и давайте още ++++
[/url]
*
Крискаааааааа, ще го запомниш този 1-ви Юни!
Тихичко Честито, пази се и от мен много  :hug2:

Smaraidi, ако са болки като ПМС, мисля е в реда на нещата, нали се намества ембриончето, почивай си, пий лекарствата, всичко ще е наред :crossfingers:
*
Ееееее това е  :balk_46:
Криска, тихичко честито. Мале, мале днес е страхотен ден. Точно на 1 юни  :party:
Благодаря на всички за поздравленията  :bighug: Обичкам ви всички.

Лелеее, прекрасен 1ви юни :)
Мънки, браво за леката ръчичка :)
Хайде тоя месец всички да дойдете в бременната тема, стискам палци на всички и пращам много целувки :)
[/url][/url]
Скъпи момичета, Благодаря Ви за милите пожелания и стиснатите палци. Много съм развълнувана и щастлива.
Криска честито и на теб. Лека и безпроблемна бременност.
Целувки и прегръдки за всички.
Този първи юни ще го запомним.
*
Иееееееееееееееееееее , браво Криска Честито и на тебе  :bfp:
*
Аааааааааа Муно край това е "Темата"а седмицата е едва в началото :lol: :lol: :lol:Честито момичета,много се радвам ,браво :cheerleader: :bellydance: :smiley_abxb:суперрррррррр

*
Е какъв хубав празник се е   заформил днес,то от дъждовете ли ,ама как се изсипахте
 Deni_15   iv_z    криска ,много весела направихте темата,хайде лека бременност,много се радвам за вас.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Муцункиииииии жестоки стееееееее. Честито и на трите вииии Криска, Дени, Ивенцеее страшни сте браво браво браво милички.Хайде сега искам от вас да се насладите напълно на щастието си. Няма да се притеснявате, всичко ще е наред бременелки сладки.

Казах ли ви, че тази темичка ще се опразниии, казах ли ви? Юпиииииииии йееееееееее.  :balk_110: :party: :bellydance:

Мунче мисля, че решението е взето вече- само ти ще пускаш темички .

Снежи  мила, зная, че ти е много тъжно, но... следващият път всичко ще се нареди- ще видиш  :hug2:

Обичкам ви всичките муцункииииии.

Смарайди хей успокой се, почивай си повечко, пий си лекарствата и слушкай доки и всичко ще е добре.

Хайде момичета , имаме повод за празнуване.По едно виртуално "Наздраве" от мен.Нека от тук нататък все такива прекрасни дни да се нижат.

*
Снежи  мила, зная, че ти е много тъжно, но... следващият път всичко ще се нареди- ще видиш  :hug2:
Да

Мунче мисля, че решението е взето вече- само ти ще пускаш темички .
И пак - Да

Момичета, благодаря ви на всички :grouphug:
*
Знам Снежи ,че звучи изтъркано "всичко ще се оправи"но ти го желая от сърце мила и го вярвам  най-важното така ,че.... osi_9 :hug2:

Криска!!
Много се радвам!!Честито и пожелавам ти една успешна и безпроблемна бременност!! :bighug: :bighug: