Eeeeee,аман от аномалии този месец, то пък толкоз много на веднъж се събраха, та то не бяха ановулаторни цикли, та липса на фоликули, та идване на цикъл по никое време...........и аз се нареждам тук със следния проблем:тази сутрин в банята капчица ръждиво кафяво-то стана ясно ,че е лелката-е,да ама заредих "памперса "и отидох на работа в градината да правим репетиция с децата за утрешното тържество.Там изтанцувахме, изпяхме, метнах са на колелото(за по-бързо придвижване) и се прибрах.Влизам за душ памперса чист.
.По обяд пак нищо,към 3часа обаче отново 2 капки кафеникави, подмених ежедневната превръзка с нормална де не стана за резил пред децата, но и сега си стои бяла.Е какво ли не ми е минало през главата, но това чудо ми се случва зъ първи път.До сега имам общо 7 инсеминации ,всички придружени с прием на дуфастон и такова нещо не ми се е случвало.
Дианче и как пък при теб 10 дена по-рано, то инсето кога ти беше и колко ти продължава цикъла?
И аз се чудя какво да правя с дуфастона, лекарката ми е казала дойде ли цикъл спирам.
Е, ще има поправителни ,натам вървят нещата, но това че не сме успели в битката не означава,че сме загубили войната.Борбата продължава!