0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #20 -: Юли 09, 2010, 17:23:19 pm »
Благодаря ти  Феди :hug2:!Тя е много странна тоз месец графиката ми-чудя се и аз нещо с хормоните ми не е наред май.Може пък и да изкочи зайчето-знае ли човек :):):)

*
« Отговор #21 -: Юли 09, 2010, 17:57:58 pm »
Зизи дотук е много надеждна графиката според мен  :goodluck: :babyflips:

*
« Отговор #22 -: Юли 09, 2010, 18:13:35 pm »
Малко странна, да, но е започнало хубаво покачване  :crossfingers:
*
« Отговор #23 -: Юли 09, 2010, 23:32:34 pm »
Благодаря ви Мони и Снежи  :bighug:Но наистина гърдите никога не са ме болели от ову до М.,а винаги от 5-6 дни след ову до М,а и такова плавно покачване съм имала един път от 2 години насам-и знам че водило до изчерпване на яйцеклетките-мисля че беше.А и 36'в първа фаза съм нямала-наистина странна работа-но да стисна и аз еди  палци   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers::lol:.Поне съм спокойна че в понеделник съм при специалист!Почивай си Мони  ,Снежи-късмет и да вкарвате по-бързо в нормите това ТСХ-наистина е на добре 4е си решила да си вземеш отпуска и  да се отърсиш от напрежението :crossfingers: yahoo_17 :kiss:
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 23:39:11 pm от zyza »

« Отговор #24 -: Юли 10, 2010, 10:31:52 am »
Браво Зизи, много надеждна графика. Успех и от мен имаш  :crossfingers:

*
« Отговор #25 -: Юли 10, 2010, 12:13:32 pm »
Зизка, успех в понеделник :P Напиши си предварително всички въпроси, които искаш да питаш - аз така бях направила, че на самия преглед се забравя :?
Хайде, дано този специалист да поеме нещата присърце :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #26 -: Юли 10, 2010, 14:52:48 pm »
Благодаря ти Софи!-успех и на теб-гледам,че овуто ти е минало-дано сте хванали яйцето :crossfingers:   Благодаря ти и  на теб Оли,успех на Ц.С.-и др.ти тест да е  :bfp: :crossfingers:,но имаш надежда докато нямаш М.още-дано наистина вече решат какво да ме правят от тук нататъка.Джи пито каза че IVF в случая е най-добрият вариант,щом сперматограмата е добра и яйцеклетката(щом е имало оплождане).Ще видим-ще пиша пак след прегледа!

*
« Отговор #27 -: Юли 11, 2010, 01:26:56 am »
Зузке, не се притеснявай от това степаловидно покачване на БТ. И на мен ми се случва понякога(но не е постоянно, всеки месец) Ще чакам да разкажеш как е минал прегледа... Успех миличка и дано пък да не се налага ама нищо друго и графиката ти да не завърши цели 9 месеца!!  :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #28 -: Юли 11, 2010, 11:05:22 am »
Успех и на теб Гальонди в твоята болница-и дано да открият причината за абортите!Ти на протеинова,аз пък започнах да ям без глутен-дано всички ни тези усилия които правим,да доведат и до хубав резултат в най-скоро време-на нас и на всички други в тази борба!  :bighug::grouphug:

*
« Отговор #29 -: Юли 11, 2010, 18:54:16 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #30 -: Юли 12, 2010, 22:52:42 pm »
Какво да ви кажа-направо съм възмутена от сестрите,специалиста-професора(шефа на болницата) при който ходих и той е възмутен от тях-но такава е системата тук.Диагнозата от цветната ми снимка е-напълно запушена дясна тръба,и трудно проходима лява-трябва да се направи лапаро за да се види по-добре каква е ситуацията с лявата  тръба,и за евентуално наличие на ендометриоза.Той се чуди как за 5 мес.никой от сестрите не ми е предвижил документите-за да се срещнем с него(все едно сме били забравен случай)-и затова от сега ми направи среща за 10 октомври-за да не ни забравят сестрите отново.Аз напълно бях сигурна че тръбите ми са отпушени(така ми каза тази която ми прави снимката на момента)-и живях с надеждата 100'че ще стане бебо.И аз гледах филмираните снимки от ц.с.И най-най-важното е че достигнахме до върха на болницата-до шефа-той лично ще ми прави лапарото.Това е засега от мен милички,късмет на всички :bighug:-няма да имам бременност и в тази графика-сега съм също 100'сигурна.
« Последна редакция: Юли 12, 2010, 23:12:34 pm от zyza »

*
« Отговор #31 -: Юли 12, 2010, 23:10:24 pm »
Ех, Зузи, какви са тия работи... Не е истина. Но сега поне знаете причината и дано скоро имате решение и разбира се резултат :hug2:
*
« Отговор #32 -: Юли 12, 2010, 23:34:11 pm »
Ама как така ти казаха, че са ти наред тръбите след Ц.С? А пък те не са? В коя държава си? Направо не знам какво да ти кажа и аз  osi_13 Тук е неразбория също.. Сега Октомври за какво ще се преглеждате?? Кога ще ти е лапарото?  :biglove:

*
« Отговор #33 -: Юли 12, 2010, 23:41:11 pm »
Зизка, мила с право сте им ядосани :x
Добре, че в крайна сметка има раздвижване въпреки застоя и объркването от последните няколко месеца. Отдай се на лятото и се зареди емоционално за лапарото през Октомври, а след това :P ще дойде и бебчо.

ПП. Ще си имам и аз едно наум, когато ми кажат резултата от ЦС :?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #34 -: Юли 13, 2010, 02:36:28 am »
Направо и аз незнам-тази която ми я прави(сетра ли и аз незнам)-тя вика давайте сега е момента,всичко е ок,биле леко запушени но с контраста се отпушили.Аз сега като гледах заедно с доктора как преминава течноста-наистина от дясно нищо не премина,а от ляво едвам започна да пропуска и навлезе малко контраст.четох за момичета правили ц.с. и са биле със същата диагноза като моята,и след това са правили лапора и тръбите им са биле напълно отпушени-значи не винаги ц.с.показва истината.И  аз се надявам да има резултат Снежи,в Англия съм Гальонди,дано при теб да няма такива проблеми Олинце и снимката да ти е ок.На лапаро съм на 02 август а на 10 октомври ще ходя за резултата от лапарото-то пак голямо чакане ще е-може пък и веднага да ни кажат резултата-а октомври да е среща за следващата стъпка(или инсе или инвитро-зависи от тръбите отново,)-ще разберем.Общо взето системата е много зле тук,а докторите са добри ми каза една англичанка-само ако можеш да се добереш до тях.Аааа-и другото е че се пада да ми я правят около 18ден от М.-дали не трябва да е по-рано!!!-или няма значение след такива резултати от ц.с. :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #35 -: Юли 13, 2010, 09:54:14 am »
Миличка, направо незнам какво да кажа, май лекарите са еднакви навсякъде
 Отдай се на лятото и се зареди емоционално за лапарото през Октомври, а след това  ще дойде и бебчо.
както е написала Оли и дано всичко се оправи и поне реултатите да вземете навреме  :D
*
« Отговор #36 -: Юли 13, 2010, 10:23:14 am »
Зизка поне сте разбрали от къде идва проблема ,всичко ще се нареди ,то вярно ,че док.има всякакви и навсякъде ама какво да се прави :bighug:зависим от тях.Не се тормози :hug2:

« Отговор #37 -: Юли 13, 2010, 10:52:52 am »
Зузинка, всичко ще се оправи,.....поне сте разбрали пречината   :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #38 -: Юли 13, 2010, 16:01:44 pm »
Да и аз много се радвам,че се разбра какъв е проблема-така си и знаех че ще бъде-с 2 извънматочни нямаше какво да е друго,но голям зор-голям зор ви казвам-голямо чакане и нерви-близо 2г.мотане докато се наканят да предприемат нещо.Благодаря ви и на вас-Жени,Мони и Бибишони :bighug:.Благодаря на всички ви  за подкрепата :grouphug: !!!

*
« Отговор #39 -: Юли 13, 2010, 17:37:07 pm »
Зузке, успех на лапарото, ще си дойде всичко на мястото, ще видиш!
Свекърва ми казва, че щом толкова много се бавят бебетата, когато им дойде времето и се родят, ще са едни много специални деца :)(защото и тя 5 години е чакала моя любим съпруг да се роди) Вярвай, че и на нас ще ни се случи щастието да станем майки! Прегръщам те силно!  :bighug: