0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #100 -: Септември 27, 2010, 19:14:02 pm »
Резултати от изследванията ми за щитовидната жлеза-всичко ми е на ред,и щитовидна жлеза и бъбреци и черен дроб и захар и кръвно и още имаше.Питах за диабет-но джи пито каза че захарта ми е добре и нямам такова нещо.Исках да ми ги принтира,но тя каза да отида на рецепцията и там щели да ми ги принтират като си платя-ама за какво са ми-и да видя нещо завишено в стойностите-никой така или иначе няма да ми изпише нещо за нормализиране-за тях съм супер. Сега трябва да отида в болницата за сърцето да ме видят на момента-може би кардиограма-незнам,но ще видим кога ще е.И така до тук.Остава да чакам края на октомври за определяне дата за инсеминация,а дано преди това успея нормално :D yahoo_17 :crossfingers:.Това е най-новото за сега милички от мен.Успех на всички и атака за коледните бебета osi_9.Продължавам с меренето-термометъра ми работи правилно според мен-нищо че го прах 2 часа :lol:

*
« Отговор #101 -: Септември 27, 2010, 21:00:53 pm »
Зузи, много се радвам, че всички резултати са в норма и че вече си в по-добро настроение :lol:
И точно така, всички сме в очакване на една вълшебна Коледа  tree2a preggo
« Отговор #102 -: Септември 27, 2010, 21:40:55 pm »
Зузи много се радвам за теб мила че всичко е наред,време е за  :babyflips:, едно коледно бебоче ще е  най добрия подарък ,а и този месец да е станало ще е още по добрееее :goodluck: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #103 -: Септември 28, 2010, 09:33:26 am »
Продължавам с меренето-термометъра ми работи правилно според мен-нищо че го прах 2 часа :lol:
Как ме разсмя само Зузке!!!  :lol:
Радвам се, че всичко е наред с изследванията. Дано не се стига до инсеминация! И дано ти си с Коледните бебоци!!  :bori_023: :bighug:

*
« Отговор #104 -: Септември 28, 2010, 15:09:09 pm »
Браво Зузка супер сииии  :D много се радвам, че резултатите са ок и аз съм ноември за инсе  :lol: ще сме с коледните бебета  :D Дай Боже и естествено да стане  :wink: :goodluck: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #105 -: Септември 28, 2010, 15:37:12 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug:

*
« Отговор #106 -: Септември 28, 2010, 17:34:15 pm »
хайде де Зузи,браво за резултатите и ще чакаме Коледните красоти :crossfingers:

*
« Отговор #107 -: Септември 30, 2010, 09:17:23 am »
Зизка, миличка супер резултати!
Хайде сега и най-чакания :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #108 -: Октомври 07, 2010, 07:16:12 am »
Зузке, страхотен аватар! Дано ти донесе късмет и така желаното бебче! Успех този месец, миличка!! Изпращам ти много прегръдки и позитивна енергия!  :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #109 -: Октомври 07, 2010, 10:48:04 am »
Зузинка много сладурско аватарче  :biglove:
Успех този месец мила  :crossfingers: yahoo_17и този 13 октомври да е най късметлийския  :goodluck: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #110 -: Октомври 08, 2010, 00:23:11 am »
Благодаря ви милички на всичките!Правите ме много щастлива с подкрепата си винаги ,много ви обичкам всичките-голяма сте ми опора!Аватарчето-да смених го,че нещо много се задържах  тук(вече 2г.и 3мес) и си викам да направя някаква промяна и еле да ми излезе късмета да забременея нормално.Така е-човек все гледа да си даде някаква надежда с нещо.Дано наистина тази дата 13 да е късметлийска,или датите около нея :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Късмет на всички мои сладки бъдещи мами и до края на годината всички да сме с надути коремчета :D yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :grouphug:

*
« Отговор #111 -: Октомври 08, 2010, 00:47:11 am »
Успех, Зизка :P
Дано скоро те гледат две такива очички :crossfingers: :crossfingers:

ПП. Пусни линк за лунния календар, който ползваш. И аз се бях заинтересувала от тези неща миналата година по това време, дори пуснах тема, ама се затри :lol:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #112 -: Октомври 08, 2010, 14:23:48 pm »
 :D Зизи душичко, нека този месец се случи това което си си пожелала.
От сърце ти го желая, целувам те . :balk_21: :balk_602:
*
« Отговор #113 -: Октомври 08, 2010, 17:54:00 pm »
Успех, Зизка :P
Дано скоро те гледат две такива очички :crossfingers: :crossfingers:

ПП. Пусни линк за лунния календар, който ползваш. И аз се бях заинтересувала от тези неща миналата година по това време, дори пуснах тема, ама се затри :lol:
Дано наистина да ни гледат такива очички скоро всички Оли  :bighug:.Нямам специален лунен календар Оли,гледам този който съм си отбелязала да ми излиза в babyplan в графиките ми-това е.Там миналата година позна луничката деня,имаше обаче и графики в които babyplan ми определяше овуто и луничката съвпадаше с овуто-ама нищо не ставаше.Нали и 2-те ми забременявания бяха в зимните месеци и аз затова се надявам,че момента идва отново.Късмет и на теб!

*
« Отговор #114 -: Октомври 08, 2010, 17:57:05 pm »
:D Зизи душичко, нека този месец се случи това което си си пожелала.
От сърце ти го желая, целувам те . :balk_21: :balk_602:
:hug2:Мерси моя мила Мелодийка!Много целувчици,късмет и на теб също  :crossfingers:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 18:00:21 pm от zyza »

*
« Отговор #115 -: Октомври 12, 2010, 14:20:06 pm »
Миличка дано утрешната късметлийска дата ви донесе много късмет и луната и небето и звездите да са с вас  :D :goodluck: :bighug:
« Отговор #116 -: Октомври 12, 2010, 17:49:45 pm »
Успех Зузинка,не пускам палчетата  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #117 -: Октомври 12, 2010, 21:16:54 pm »
Благодаря ви милички!Само да не е било днес,този вчерашен спад и аз се учудих,ще видим по температурата в следващите 2-3 за да се ориентирам кога е било овуто.Може пък спокойствието да ми е повлияло или хапчетата които пия и овуто да се е изместило :ask:,но да не умувам-ще видим до 3 дни докъде ще се изкъчи т' Целувам ви :bighug:

*
« Отговор #118 -: Октомври 18, 2010, 09:21:08 am »
Зузи, много хубава графика!
И сърцата са си на мястото, не се притеснявай.
Стискам палци да е станало :crossfingers:
*
« Отговор #119 -: Октомври 18, 2010, 15:52:42 pm »
Мерси Снежи :bighug:,дано е станало,ама се съмнявам с тази температура ,з-то на 12 ден когато е спада сърцето е след полунощ(мисля че не трябваше да отбелязвам сърце него ден),все едно целия ден нищо(ако е било тогава овуто)че и предния ден го пропуснахме.А аз очаквах да покаже ову чак към 13-14 ден от М.Защо така подрани  този месец незнам,може и да е от хапчетата и коремните преси(така си мисля аз).