Върнах се от болницата!Ще започваме с инсеминация от следващия цикъл(лиценс още не са им дали,но те са им изпратили документите и чакат всеки момент да го получат,и би трябвало да го имат докато започнем).Върнах се с едно сакче с инжекжии,кофа и т.н..На 5-и ден от М.ще ходя на скан,и ако нямам останал фоликул от предният месец който да е над 14мм,ще ми бият 1-та инжекция gonadotrophin гонадотропин и така до 4-и инжексии през ден.След това следва скан,и ако имало мн.фоликули ще се прекъсне процедурата(поради вероятността от многоплодна бременност),а ако са нормално следва да ми бият прегнил,и от там от 24 до 48 часа отиваме да ми правят инсеминация с мъжо.Пак следва скан,имаше някъде измежду това и иследвания за ТСХ,ЛХ и нещо др.,и около 2 седмици мисля че беше след инсето ще ми дадът прогестерон за задържане-мисля че ще е свещичка,з-то ще го слагам вагинално.И стискаме палци за положителен тест,и ако е ++ще ми правят скан.А ако е отрицателен,следващият месец същата процедура и така общо до 6 инсеминации.Ако на 4-тата няма бременност,започват да ми подготвят документите за инвитро през това време,з-то се чака 11 месеца за инвитро,но аз се надявам да се получи с инсеминациите.На мъжо спермограмата е добра 60% което означава че става за процедурата,а ако беше под 50%-нямаше да става.Много информация беше,като започнем ще пиша в графиката си вече с точност как следват нещата.Има и мн.др.подробности ако нямам ову и т.н.А м/у другото се надявам този последен месец да стане от самосебе си,няма да меря т',че може така да вземе да стане.Това е милички за сега!Късмет на всички с коледните подаръци!