0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #180 -: Ноември 26, 2010, 10:41:23 am »
Зиз, не е от витамините, миличка :? Записвай си в продължение на седмица какво и кога хапваш, и после ще анализираме :wink: И повечко движение. Добавките, които ти е взел мъжа ти са супер, пий ги по време на хранене, най-добре сутрин.
Колкото до моите графики - те са ми винаги такива, затова си затворих темата. Нямам сили повече за фалшив оптимизъм, иначе си действаме :wink:
Действайте и вие :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #181 -: Ноември 26, 2010, 12:10:27 pm »
 :goodluck: :goodluck: за понеделник миличка, дано всичко е наред, а то ще бъде  :wink:
*
« Отговор #182 -: Ноември 26, 2010, 18:35:34 pm »
Може Оли и от храната да е наистина,особено без сладко не мога,ако няма нещо купено все с миксера ще го забъркам,а и най-вече си мисля че може и да е от спокойствието з-то в предната квартира мн.се нервих но си ядях както сега и също пиех витамините.Късмет Оли :bighug:и дано изненадаме докторите преди процедурите!Благодаря ти Женичка,само да няма някой спънка пак и да ме върнат.Ше пиша как е минало в понеделник :D :bighug:

*
« Отговор #183 -: Ноември 27, 2010, 11:01:40 am »
Зиз, един съвет от мен за понеделник, ако не си го направила вече, де - напиши си предварително всички въпроси, които ти дойдат в главата и отиди с мъжа си. Две глави са повече от една :P
И чакам отчет :wink:

*
« Отговор #184 -: Ноември 27, 2010, 11:06:49 am »
 :D Много хубаво те е посъветвала Оли !!!
Ще стискаме палци за понеделник и ще чакаме хубави новини. :goodluck:
*
« Отговор #185 -: Ноември 27, 2010, 12:35:16 pm »
Винаги мъжо е с мен Оли-той е преводача,аз винаги съм с мн.въпроси,но съм видяла че и колкото се опитвам да стане по моята то не става,всичко е бавно,трябва да имаш 2г без успех за да предприемат нещо,точно както съм чела за системата тук.Благодаря Мелодийка за палците :bighug:

*
« Отговор #186 -: Ноември 29, 2010, 14:55:11 pm »
Върнах се от болницата!Ще започваме с инсеминация от следващия цикъл(лиценс още не са им дали,но те са им изпратили документите и чакат всеки момент да го получат,и би трябвало да го имат докато започнем).Върнах се с едно сакче с инжекжии,кофа и т.н..На 5-и ден от М.ще ходя на скан,и ако нямам останал фоликул от предният месец който да е над 14мм,ще ми бият 1-та инжекция gonadotrophin гонадотропин и така до 4-и инжексии през ден.След това следва скан,и ако имало мн.фоликули ще се прекъсне процедурата(поради вероятността от многоплодна бременност),а ако са нормално следва да ми бият прегнил,и от там от 24 до 48 часа отиваме да ми правят инсеминация с мъжо.Пак следва скан,имаше някъде измежду това и иследвания за ТСХ,ЛХ и нещо др.,и около 2 седмици мисля че беше след инсето ще ми дадът прогестерон за задържане-мисля че ще е свещичка,з-то ще го слагам вагинално.И стискаме палци за положителен тест,и ако е ++ще ми правят скан.А ако е отрицателен,следващият месец същата процедура и така общо до 6 инсеминации.Ако на 4-тата няма бременност,започват да ми подготвят документите за инвитро през това време,з-то се чака 11 месеца за инвитро,но аз се надявам да се получи с инсеминациите.На мъжо спермограмата е добра 60% което означава че става за процедурата,а ако беше под 50%-нямаше да става.Много информация беше,като започнем ще пиша в графиката си вече с точност как следват нещата.Има и мн.др.подробности ако нямам ову и т.н.А м/у другото се надявам този последен месец да стане от самосебе си,няма да меря т',че може така да вземе да стане.Това е милички за сега!Късмет на всички с коледните подаръци! :grouphug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:01:02 pm от zyza »

*
« Отговор #187 -: Ноември 29, 2010, 15:07:48 pm »
Зиз, късмет от мен!
Дано се случи най-доброто за вас!

ПП. А за инвитрото, нещо са ви подвели, защото на мен ми подготвиха и одобриха докумнетите за 7 дни.

*
« Отговор #188 -: Ноември 29, 2010, 15:23:47 pm »
Зузи, хубаво е когато има ясен план.
Късмет!
*
« Отговор #189 -: Ноември 29, 2010, 15:30:14 pm »
Да и аз за това се учудих много Оли,че при теб стана мн.бързо с документите.Незнам защо,явно в тази болница където мислят да ме изпращат за инвитро(з-то няма те да ми го правят)може да има дълъг списък с чакащи,всъшност ще чакам още 8м. след 6-тото инсе,з-то ще ги пуснат по-от рано документите.И пак мн.се чака.Не мога да чакам аз вече,трябва да стане сега :D.Благодаря Ви Оли и Снежи,късмет и на вас този месец :balk_21: :crossfingers:

*
« Отговор #190 -: Ноември 29, 2010, 16:08:09 pm »
Зузке ,стискам палци да стане от първия път  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #191 -: Ноември 29, 2010, 16:58:06 pm »
Зузи, дано мила да не дочакате инвитрото и инсеминациите, а още този цикъл да стане бебо. Силно се надявам и стискам всички палчета дето имам..:)

*
« Отговор #192 -: Ноември 30, 2010, 09:02:01 am »
Имате вече план за действие, това е супер, хммм надявам се да стане и без инсета, но пък ако не то поне на първото ще стане  :D Късмет миличка,нали знаеш ние тука стискаме палци и сме до теб  :bighug: :bighug:
« Отговор #193 -: Ноември 30, 2010, 09:05:13 am »
Зузи това е чудесно страхотен план  :) но дано има изненада за коледа  :bori_023: :goodluck: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #194 -: Ноември 30, 2010, 13:33:20 pm »
 :D Зизка с този план няма начин да не успеете мила !!!!
 Силно вярвам че скоро щъркела ще ви изненада ! :D
*
« Отговор #195 -: Ноември 30, 2010, 15:35:27 pm »
Колко много Ви обичам всички :grouphug: :bighug: :bighug:Надявам се всички да сме с  :bfp: тестчета по Коледа.И аз много се радвам,че излезе някакъв план и,че ще действаме по него.От кога го чаках този момент,дано малко и с лекарска намеса нещата да си дойдат на мястото и най-вече да видя бебо на мястото си а не пак да се лута из тръбите ми :wink:.Късмет миличките ми yahoo_17 :bighug: :grouphug:

« Отговор #196 -: Декември 09, 2010, 16:31:59 pm »
Зузи според забележките ти май по късно е била овулацията,едва ли ще има 7 дни след уволация, прогестерона как е ?!

Вярвам!!!!
*
« Отговор #197 -: Декември 10, 2010, 01:28:22 am »
Аз мисля че на 15-я ден трябва да се е вдигнала,което значи че ову трябва да е била на 14 ден(най-късно до 14 ден стои ниска Т' при мен в 1-а фаза,с  2-3 изключения за 2г и нещо).А  пък и даже да е по-късно,никой не обръща внимание на това,защото не са ми правили и фоликуметрия за доказване.Те знаят прогестерон на 21 ден,въпреки че цикъла ми е средно 26 дни.Като започнем с инсета ще разбера вече със сигурност кога е,з-то там ще ми следят фоликулите.Дадох кръв за прогестерона,но резултата ще ми го кажат като отида в болницата може би другата неделя-незнам,ще разбера като ми дойде кога ще отида.

« Отговор #198 -: Декември 10, 2010, 20:09:06 pm »
Дано мила Зузи всичко да е наред
Е дано пък като като отидеш в болницата да е за нещо хубаво,да реши да ни изненада   :babyflips:  :) :crossfingers: :balk_21:

Вярвам!!!!
« Отговор #199 -: Декември 15, 2010, 15:46:11 pm »
Зузинка  :bighug: идва коледа мила нека да е вашата приказна коледа и се случи чудото  :crossfingers: :crossfingers: :babyflips: :balk_21:

Вярвам!!!!