0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #160 -: Ноември 14, 2010, 18:26:55 pm »
Господ си знае работата,дано не стигнете до инсеминация,желая ти го от сърце  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: osi_9 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #161 -: Ноември 16, 2010, 17:12:44 pm »
Зиз, добре ли си? БТ е доста по-височка :P
Да видим дали въобще ще ти се налага да ги чакаш да се наболедуват :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #162 -: Ноември 16, 2010, 17:14:05 pm »
Зиз, добре ли си? БТ е доста по-височка :P
Да видим дали въобще ще ти се налага да ги чакаш да се наболедуват :wink:

Да, да, и аз така мисля ...
*
« Отговор #163 -: Ноември 16, 2010, 17:21:35 pm »
Оли,Снежи-интересна графика наистина,да взема да ги изненадам този месец а :balk_600:-де да стане това чудо и при мен,ще видим до събота(най-късно) какво ще стане :bighug:

« Отговор #164 -: Ноември 16, 2010, 17:26:14 pm »
Зузи ако не се лъжа такива температурки не съм виждала на твоите графики  :)
Хайде миличка чакаме хубава изненада  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #165 -: Ноември 16, 2010, 17:29:26 pm »
 :D Ай, Зизка тя температурата скочила до небесатааа - дано да имаме изненада този месец и да не се налага да правите инсето .
Ще те държа под око да знаеш  :wink: :hug2: :balk_602:
« Отговор #166 -: Ноември 16, 2010, 19:39:49 pm »
Като ти гледам графиката,май е имало защо да са болни сестрите ;) И на мен ми се струва,че няма да има нужда от инсе  :crossfingers:
[/url]
*
« Отговор #167 -: Ноември 16, 2010, 20:58:11 pm »
Ехееее,ама тя наистина беше скочила до небесата температурата ми 37.20 8O :oops: :D (явно като съм завъртяла с мишката за да запаметя,и Т' се е завъртяла и тя)-коригирах я вече,днес е дори с 1-ин градус надолу.За съжаление наистина не могат да се видят такиви Т' в моята графика-това ще се случи само след 2-те чертички.Благодаря ви милички на всички за подкрепата и дано все пак да не се наложи инсе :grouphug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #168 -: Ноември 16, 2010, 22:15:16 pm »
И аз се присъединявам в стискането на палчетата. Дано Зузинка, това да е твоят месец !!!!!!

*
« Отговор #169 -: Ноември 16, 2010, 22:42:07 pm »
Зузке, дано миличка не се наложи инсе!!!! Много се надявам тази графика да ти е последна за 9 месеца поне!!!  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #170 -: Ноември 18, 2010, 09:45:08 am »
Зузке, стискам палци. ;-)

*
« Отговор #171 -: Ноември 18, 2010, 09:46:02 am »

Хмммм този спад, дано е имплатационен има време до датата на М. и аз мнооооого стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #172 -: Ноември 18, 2010, 20:53:47 pm »
Ох де да беше моят месец,ама този спад стана 2 дни -просто е абсурд да е имплантация си мисля аз.На мен ми идва на 26-27дни,а днес е 25-и ден.И една глава ме боли,от време на време.Щом не ми се обадиха и декември значи няма да има инсе,утре като ми дойде,и четох някъде че от 3-и до 5-и ден от на началото на М.се започва с стимулация,а те мн.се бавят.Декември ще стане 1г.от както не е настъпвала бременност при мен с подобрения цветна снимка и лапаро.А преди това без лекарска намеса 2 бременноти.2-та обаче настъпи след година и 2м.Може 3-тата да дойде по-бавно,но дано пък да е сполучлива-трябва да е,че после кога ще правим още едно :D.Прегръщам ви всички :grouphug: :bighug:

*
« Отговор #173 -: Ноември 19, 2010, 10:55:32 am »
Зиз, Нова Година, нов късмет са казали хората :wink:
Има много единички и са на късмет за ново начало.
Хайде и аз ще се включвам Януари, и ще сме си дружки :P

*
« Отговор #174 -: Ноември 19, 2010, 12:34:00 pm »
Зизка, Олu e права - Нова година - Нов късмет мила!!!
Пък и кой знае може Декември да имаш приятна изненада. :wink:
:crossfingers: :balk_21:
Не се отчайвай мила щом един път е станало пак ще стане !!!! :balk_21: :balk_602:
*
« Отговор #175 -: Ноември 19, 2010, 14:39:47 pm »
Така е милички-Нова година нов късмет!А до нова година ми предстоят още 2 овулации-може пък наистина да има изненада!Оли януари инвитрото ли започвате?Кажи ми моляте какви Omega 3 взимаш,и колко mg са,з-то искам да си купя мн.отдавна,зная също че Omega 3 подпомага имунната система,а в нито едни от витамините които пия няма Omega 3!

*
« Отговор #176 -: Ноември 23, 2010, 09:55:43 am »
Зузке , стискам ти палци. Дано тази Коледа ни донесе най-желания подарък на всички
:-)

« Отговор #177 -: Ноември 23, 2010, 10:07:44 am »
Зузке , стискам ти палци. Дано тази Коледа ни донесе най-желания подарък на всички
:-)

osi_9  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #178 -: Ноември 23, 2010, 14:34:13 pm »
Зиз, как си миличка?
Да, януари минавам на тежката артилерия :P
Омега 3 и витамин Д ги пия за подпомагане качеството на яйцеклетката, колкото до милиграмите - незнам, ще ги проверя вкъщи и ще ти пиша пак.

*
« Отговор #179 -: Ноември 25, 2010, 18:54:33 pm »
Оли какво направи ти,каква е тази т' от теб-супер е тръгнала нагоре,само не ми казвай и че не сте сложили сърчица.Днес мъжлето ми купило хапчета,макар че аз не исках да пия повече витамини,з-то незнам дали от тях но всеки ден като се кача на  :scale:-по 1 кг отгоре,ама според него това били най-хубавите Pregnacare plus Omega 3 fish oil 600mg-за 1-ин месец са,витамин Д е 200mg.А като погледнал да купи само омега 3 отделно,те били произведени от Boots,има ги и на morrison и т.н.-ти знаеш.Незнам колко ще са добри,ама и предните които ги пих 2 месеца-нищо,само графиката ми изглеждаше по-добре.Като е писано да не става и няма да стане когато ние си искаме явно.Много се радвам че нещата са се задвижили при теб и,че януари започвате,тежка-лека артилерия,важното е бебо да дойде,а другото няма да ни плаши.Понеделник и аз отивам да видим мен в коя артилерия ще ме сложат :D