Мерси милички,дано е станало и не сме изстървали яйцето!А сега да ви разправям какво стана
Ставам сутринта,една обиколка на апартамента и се сетих,че щях да меря Т'-бързо легнах и до колко е вярна незнам 38'(с 30 мин.по-рано от обикновенното).Отиваме ний в 8.20ч(аз щастлива,че съм първа,з-то предната вечер имах мн болки-и викам навреме ще е сутринта даже и да не сме го изтървали вече яйцето,ембриолога беше там и половинката отива да дава материала.Таман нашия започнал да загрява
и тока спря.Излиза той,з-то нищо не вижда и започваме да чакаме да оправят повредата(добре,че не източил нищо,че язък за материала-а 2-я път можеше да не е с добро качество).След час идва и другата двойка за инсе и до след 2 часа се събрахме и 4-те двойки.Голяма повреда явно(незнам),но нашите 2 стари крила на болницата бяха без ток,а новата болница до нас има ток,такова нещо казаха мн.рядко се е случвало.Ходихме ний на кафе,дадохме телефоните да ни звъннат като дойде тока,и към 11ч ни звъннаха и ни събраха отново.И какво-ток няма да има скоро ииии ембриолога реши на неговия дългогодишен опит(28г)да приготви материала както едно време.Тъй като аз се притесних,з-то съм чела,че на не добра измита и центрофугирана сперма може да има риск(дори и за живота),той ни гарантира,че такъв няма да има,з-то всичко ще е както през цетрофуха,само дето ще отнеме по-дълго време,докато се отдели сам хубавия материал.Даже ни каза,че ако бяхме в др.клиника с млади ембриолози сигурно щяха да ни изпратят да си ходим и да отложат този месец,з-то не знаят да работят по стария начин.И така моя даде материала,ембриол.ни извика при него да ни показва как го приготвя,сложи материала в 2 епруветки и към него розовиникъв разствор който стоеше отгоре,и така до час добрите плувци трябваше да изсплуват на повърхноста в бистрия разствор.През това време му светим с батерии да вижда,аз с телефона(луда работа),акумолаторното осветление беше мн слабо.След час и 30мин,пак ни извика,ний с батериите и той обра хубавия материал от повърхността с дълъг капкомер.И отиваме ний в залата,ама нали няма и ток,а леглото на което ще лежа се вдига на електрически принцип-не може ръчно
.Какво ще правим сега се чудим,и сестрата вика"ще подлагаме възглавници на леглото,а аз ще съм на колене"
И така стартирахме ний,аз на възглавниците(все едно легнах на водно легло),сестрата на колене,з-то пак бях мн.на ниско,ембриолога във всяка ръка държи по една батерия,и мъжлето и той свети с 'flashlight'-фенерчето от телефона си–направо ще се скъсам от смях като пиша и като се сетя каква картинка бяхме.И за най-голямо учудване цялата процедура този път стана много бързо,и никакви болки-само леко от катетъра с който ми измериха дълбочината,после и материала и свърши.Благословиха процедурата,"късмет"10 мин, лежане и трябващве да започват следващите,че материала им беше готов.И така приключи моята 3-та инсеминация,от дето щеше да бъде на 27-ият час,стана чак на 31час от биенето на прегнил-голямо приключение беше.Дано Госпот наистина е с нас както и Вий сте с вашата подкрепа и бебо да стане този път.Много дълго стана,ама такова нещо рядко се случва,затова реших да ви опиша подробно.Благодарна съм,че направиха всичко по силите си и не отложиха процедурата,з-то тогава щеше да е жалго за яйчните ми от стимулацията.КЪСМЕТ и Господ да е с всички нас!!!