За жаласт новините отново са лоши Жени,вещицата се появи отново.Не знам и аз вече,много е трудно така като не се проследяват фоликулите,да се разбере кога е овулацията.И тези висини като какви се явиха в 2-рата ми фаза незнам.По моите усещания,аз си мисля,че ми правят късно инсеминацията,също и като ги сравнявам с графиките си.Винаги ми правят инсе когато Т' ми вече се е покачила до предела,а нали това означава,че ову е минала вече.Този месец да взема да си направя ову тестове,обаче май бях чела,че не отчитат правилно като се бият ганадотропини-знае ли някой?.И аз съм в голяма чуденка,но надеждата ми е в новият месец.Незнам вече,дали да правя 6 инсета,или с 4-тото и да приключвам(лекарката обаче вика да не се отказвам з-то винаги има шанс),но не ми казва примерно,че тези стимулации влияят зле на яйчниците.Всъщност,той мъжът ми ми намеква след 4-тата и да спираме.И като си помисли човек,че дават само 13% успеваемост-какво да очаквам(не много наистина).Така,че за мен най-добре да завърша на шест(все пак има шанс да е следващият път,щом и шанса въобще е малко,може би за това не се получава от веднага-на късмет работата ще да е!).Фоликулите ми не растели,и не отговарям добре на стимулациите-е добре де,тъй ли няма някакви изследвания да ми направят,за да видят з-то така се получава,абе луда работа,няма кой да попиташ и да ти оговори на въпросите,няма човек с който да седна и да разговарям за инсеминациите си(з-то така се получава).Като роботи сме,всичко е някаква програма,включва се лентата и производството върви.Това е,оставам си сама с въпросите си,и сама да си отговарям на тях,и да открийме даже проблема ми тук след като разсъждаваме над това,след като не са го открили те-нищо не може да се направи.Благодаря отново за надеждата и подкрепата която ми давахте.Продължаваме,горе главите,все някога ще стане!"Надеждата умира последна" Успех на всички желая в новият месец,и силно се надявам който ще прави в тези тест да види 2-те
-какво по-хубаво от това,и да усетиш бебчо в коремчето. Къде си бебо,че не идваш още,къде си Късмет,къде си Господи и з-то не чуваш молитвите ми?-отново си оставам с въпросите си.