0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #300 -: Март 20, 2011, 11:53:13 am »
Зузи, звучи толкова фантастично и невероятно .... дано това да е твоята приказка ... а щастливия край да го разказваш на деца и внуци.
Много стискам палци!

Ама така се посмях
:lol:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #301 -: Март 22, 2011, 14:32:57 pm »
...и аз  :)
и стискам палци

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #302 -: Март 24, 2011, 10:24:33 am »
Затаила съм дъх и чакам и стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
силно те :bighug: :bighug:
*
« Отговор #303 -: Март 24, 2011, 13:26:18 pm »
Зузи  :bfp: :crossfingers:Още малко остана

*
« Отговор #304 -: Март 24, 2011, 19:45:09 pm »
Милите ми те,как всички все чакаме да дойде този прекрасен момент,и да се случи чудото на всяка една от нас,дано този месец не стискате напразно палци-подкрепата ви и хубавите думи са просто незаменими  :bighug: :bighug: :bighug:.Незнам,аз обаче имам чувството,че няма и да е и този месец,нямам кои знае кави симптоми,и ако ги има са като както обикновенно.Това ми подсказва вътрешното чувство,не се отчайвам,з-то зная,че ще стане скоро но не и този месец-дано наистина накрая да съм се излъга в чувствата си.Незнам вече з-то така се закучиха нещата,но се надявам и вярвам,че от здравословния начин на хранене всичко ще си дойде на мястото.Дано,дано да се лъжа в очакванията си за този месец и да стане накрая,че незнам какво да казвам иначе,лятото ще стане 3г. от както започнах с графиките тук и опитите за бебе,и не за друго,ами годините си летят светкавично и остарявам.На скоро на мъжа ми 3-ма колеги започнали да го разспитват къде се лекувам,от къде се започва,з-то и техните жени не забременявали от години,та мислите ми бяха-на къде отиди този свят,какво стана,че така се промениха нещата с жените,изруди се поколението(както се вика) ли незнам.Успех желая на всички,само хубави графики завършващи с по 2 ++ чертички,и ВЯРВАЙТЕ,трябва да повярваме че ще забременеем и чудото ще стане.
« Последна редакция: Март 24, 2011, 19:54:33 pm от zyza »

*
« Отговор #305 -: Март 24, 2011, 21:15:41 pm »
Успех мила!Винаги има надежда,чудото да е станало!! :bighug:
 :grouphug2:
*
« Отговор #306 -: Март 24, 2011, 22:28:35 pm »
и от мен много стиснати :crossfingers: и дано чудото е станало :bighug:
*
« Отговор #307 -: Март 24, 2011, 22:36:06 pm »
Може и да е станало мила и въпреки усещанията ти да има на финала  :bfp: , имаш много силно стиснати палци от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #308 -: Март 24, 2011, 23:34:27 pm »
Зузи, горе главата, мила, станало е, как да не е?! Имаш стиснати палчета и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: не обръщай внимание на симптомите, понякога заблуждават, важното е на финала да видиш  :bfp1:  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #309 -: Март 25, 2011, 06:33:11 am »
Зузке, малко остана до финала миличка :) Гледам и БТ ти се вдигнала (нищо, че не си мерила кой знае колко) :) Аз откога ти следя графиките, вече знам кое ти е високо и кое не... Много време стана, миличка!! Огърмяхме си тук!! Време е да бягаш при бременните темички! Много се надявам това да е последната ти графика! :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #310 -: Март 25, 2011, 09:31:29 am »
Зузке, малко остана до финала миличка :) Гледам и БТ ти се вдигнала (нищо, че не си мерила кой знае колко) :) Аз откога ти следя графиките, вече знам кое ти е високо и кое не... Много време стана, миличка!! Огърмяхме си тук!! Време е да бягаш при бременните темички! Много се надявам това да е последната ти графика! :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Напълно подкрепям Галето. Много се застояхме тука някой момичета, но вярвам че и при нас ще се случи.Зузе и в месеца, в който забременях също имах такова усещане като теб, а то какво стана   :)
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #311 -: Март 25, 2011, 16:34:54 pm »
Zyza, стискам ти палци и ти желая много успех! Дано има  :bfp:

А това за поколението - около мен има доста жени, които имат проблем със забременявато. Аз също смятам, че е от промени в климата, радиации, мутации и т.н.
*
« Отговор #312 -: Март 25, 2011, 17:10:19 pm »
Напълно подкрепям Галето. Много се застояхме тука някой момичета, но вярвам че и при нас ще се случи.Зузе и в месеца, в който забременях също имах такова усещане като теб, а то какво стана   :)
Ох Галии,ще ме скъсаш от смях с тоз твоя израз-огармяхме се тук!-хи хи хи .Ох Женичка дано излезеш права със симптомите,и дано да се случи и при всички нас в най-скоро време.Отново благодаря на всички и късмет!

« Отговор #313 -: Март 25, 2011, 21:28:57 pm »
Зузинка не търси симптоми миличка,и през двете ми бременности почти на 100 % съм била сигурна че не съм бременна   :lol: :,и найстина се моля твоето вътрешно чувство да те излъгало и да видим един хубав  :bfp:
Както казва Галка много се "огърмяхме" тука  :D време е да се местим вече в томбачестата темичка  :) колкото по скоро толкова по добре  :) yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
 :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #314 -: Март 27, 2011, 15:35:57 pm »
стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да не прокърви мила,не се предаваи де :bighug:
« Отговор #315 -: Март 27, 2011, 15:55:00 pm »
 :bighug:
[/url]
*
« Отговор #316 -: Март 28, 2011, 09:56:48 am »
Зузеее, хайде мила появи се, как е днес, дано не излезеш права с написаното от вчера  :(, аз продължавам да се надявам, че е станало
*
« Отговор #317 -: Март 28, 2011, 14:21:04 pm »
За жаласт новините отново са лоши Жени,вещицата се появи отново.Не знам и аз вече,много е трудно така като не се проследяват фоликулите,да се разбере кога е овулацията.И тези висини като какви се явиха в 2-рата ми фаза незнам.По моите усещания,аз си мисля,че ми правят късно инсеминацията,също и като ги сравнявам с графиките си.Винаги ми правят инсе когато Т' ми вече се е покачила до предела,а нали това означава,че ову е минала вече.Този месец да взема да си направя ову тестове,обаче май бях чела,че не отчитат правилно като се бият ганадотропини-знае ли някой?.И аз съм в голяма чуденка,но надеждата ми е в новият месец.Незнам вече,дали да правя 6 инсета,или с 4-тото и да приключвам(лекарката обаче вика да не се отказвам з-то винаги има шанс),но не ми казва примерно,че тези стимулации влияят зле на яйчниците.Всъщност,той мъжът ми ми намеква след 4-тата и да спираме.И като си помисли човек,че дават само 13% успеваемост-какво да очаквам(не много наистина).Така,че за мен най-добре да завърша на шест(все пак има шанс да е следващият път,щом и шанса въобще е малко,може би за това не се получава от веднага-на късмет работата ще да е!).Фоликулите ми не растели,и не отговарям добре на стимулациите-е добре де,тъй ли няма някакви изследвания да ми направят,за да видят з-то така се получава,абе луда работа,няма кой да попиташ и да ти оговори на въпросите,няма човек с който да седна и да разговарям за инсеминациите си(з-то така се получава).Като роботи сме,всичко е някаква програма,включва се лентата и производството върви.Това е,оставам си сама с въпросите си,и сама да си отговарям на тях,и да открийме даже проблема ми тук след като разсъждаваме над това,след като не са го открили те-нищо не може да се направи.Благодаря отново за надеждата и подкрепата която ми давахте.Продължаваме,горе главите,все някога ще стане!"Надеждата умира последна" Успех на всички желая в новият месец,и силно се надявам който ще прави в тези тест да види 2-те  :bfp:-какво по-хубаво от това,и да усетиш бебчо в коремчето.  Къде си бебо,че не идваш още,къде си Късмет,къде си Господи и з-то не чуваш молитвите ми?-отново си оставам с въпросите си. :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #318 -: Март 28, 2011, 14:41:07 pm »
Зузи, мила  :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 горе главата, имай вяра, бебо ще дойде, няма къде другаде да отиде освен при вас, мила  :balk_21:
*
« Отговор #319 -: Март 28, 2011, 15:50:13 pm »
Мила дори и сега да не стана може другият месец да стане , не губи надежда , а ние винаги сме насреща за подкрепа. :bighug: