0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #320 -: Март 28, 2011, 16:42:38 pm »
Мила Zyza, съжалявам, че не се получи и този месец, но няма да се предаваш и отчайваш!  :bighug: :goodluck: yahoo_17
Но не можеш ли да смениш тази пуста клиника, в която не правят половината необходими изследвания? Зная че, тя ти се пада по район, но ако ти си плащаш за процедурите, сигурно може и в частна клиника? В коя страна си?
И не е ли добре да направиш почивка от един или два месеца преди следващата инсеминация?
« Последна редакция: Март 28, 2011, 16:46:55 pm от polisia »
*
« Отговор #321 -: Март 28, 2011, 17:50:24 pm »
Ох Зузке, много ме е яд значи.. Надявам се и се моля за теб, да дойде и твоето чудо скоро!! Какво ли ще предприемат от клиниката след 3 неуспешни инсета  :ask:
Дръж ни в течение! Много си те обичкам, прегръщам те! :hug2:

*
« Отговор #322 -: Март 28, 2011, 19:45:55 pm »
:bighug:Зузинка,знам че няма да се предадеш... :bighug: :bighug:

*
« Отговор #323 -: Март 28, 2011, 20:30:17 pm »
 :grouphug: :bighug:  Процедурите ми са безсплатни на този етап,з-то си плащам осигуровките.Само си купувам инжекциите и свещичките(хапчета също ако има такива).Може би з-то има мн. хора тук чакащи по болниците(Лондон),и за това не се обръща голямо внимание,и докторите и сестрите не насмагат-аз го виждам това.Ако се наложи да ходя на частно,по-добре да се прибера в БГ,з-то тук е мн скъпо.

« Отговор #324 -: Март 28, 2011, 21:16:45 pm »
Оххх миличка Зузинка  :( много болка изтърпя миличка,но бъди сигурна бог ще чуе молитвите ти.......... и на всички,ще дойде сладкото бебче,вярвай миличка така ще е  :balk_21:
С теб сме каквото и да става
Непрестанно се моля за теб и за всички момичета които жадуват за бебче и за мен разбира се  :D
Няма да се предаваме мила,напред и заедно ще успеем  :bighug: :bighug: :bighug: :youwoman:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #325 -: Март 28, 2011, 22:08:44 pm »
зузка не се предаваи ти мен успокояваш а виж ти как се предаваш osi_6 : е добре де другият път 100% ще стане мила и ти и аз и всички тук ще усетим бебчо в нас и после и в прегръдките ни,бъди силна мила,и знаи че Господ чува молитвите на всички но само тои решава кога да стане,така че вярваи мила не се отказваи  :hug2: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #326 -: Март 29, 2011, 11:57:14 am »
Зизка, мила моля те не се предавай, щом имате право на 6 инсеминации -направете ги.
Ето при мен се получи от 4-ия път. Стискам ти палци душичко. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
С теб сме да знаеш :bighug:
*
« Отговор #327 -: Март 29, 2011, 16:19:20 pm »
Ох дано и при мен се получи от 4-ят път Мелодийка,или 5-6! Няма да се отказвам,и аз така си викам да ги направим и 6-те.Всеки човек(семейство) си има проблеми на главата,явно нашият е бил този!Доно всичко свърши по-бързо,и да се радваме всички на живи и здрави бебенца! :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers:Късмет на всички!

*
« Отговор #328 -: Март 31, 2011, 20:54:21 pm »
Отпада този месец моята инсеминация милички-на цялата простотия и задържан фоликул от предният месец 20мм.Не стига,че беше само един,ами и не се е спукал,а и коремни преси бях правила,и прегнил ми бият 5000 единици.Това ще е за късмет да знаете,з-то април ще работя за последно и май месец се местим в нова квартира(в същото време спирам и работа-няма да работя,ще си почивам).И така Май месец ще стартираме на ново,надявам се вече без напрежение и най-хубавото без тежка работа.Можем да бебеправим през април,обаче нямах и никакви други фоликули-сестрата ми вика шок/стрес се е получило при мен,и забеляза,че съм отслабна,и вика добре е(а пък аз нали си смених коренно менюто си за да си помогна и сама на себе си със здравословна храна(свалих 5кг)).Като отидох днес и тя таман си говореше за положителен тест по телефона на някоя от двойките-еми на късмет.При мен и аз си мисля,че има някакъв стрес,а в същото време и много изживявам всичко вътрешно(може и това да ми е проблема-знам ли)Успех на всички,и да има много априлски  :bfp: preggo :bighug:

*
« Отговор #329 -: Март 31, 2011, 22:13:49 pm »
Милата ми, Зузка!
Ще си бебеправите Април, пък току-виж не се наложи 4то Инсе  :wink:
Кажи какви храни ядеш и как ги свали тези 5 килограма? Смятам да се "пречистя" малко и не знам откъде да започна!  :? (пиши ми на лични)

« Отговор #330 -: Март 31, 2011, 22:18:38 pm »
Зузи,няма как да не изживяваш нещо,което осмисля живота ти (ни).Може би наистина е нужна почивка-и психически и физически.Дай си я и продължавай напред с всички сили.Успех ти желая!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #331 -: Март 31, 2011, 22:36:00 pm »
zyza защо не напишеш тук какъв е новият ти режим на хранене , може да ни е полезен на всички и дано не стигнете до ново инсе , успех с новият живот който си започнала и дано бебенцето го допълни. :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #332 -: Април 01, 2011, 10:04:06 am »
Зузка много успех миличка, толкова промени те чакат, дано и бебето дойде, почини си, но моля те не се затваряй в себе си. Излизай на разходки, подреди си новата къща, намери си хоби -примерно аз почнах да редя един пъзел, вярвай ми не съм мислила, че ще ми действа толкова успокояващо.
Силно те прегръщам и знаеш, че съм до теб  :bighug: :goodluck:

ПП Пламъче тук не е мястото да се коментират диетки, тук коментираме графики, има отделен под форум, където Зузка може да пусне темичка и там да обсъждате. :wink:
*
« Отговор #333 -: Април 01, 2011, 10:09:47 am »
Разбирам Жени ,просто мислех че все пак защото имат общо , може и тук , но няма значение ,където и да е ще е интересно да прочетем .
*
« Отговор #334 -: Април 01, 2011, 11:32:25 am »
Зузинка, хубави промени ти предстоят, взела си и мерки за здравето и красотата си - поздравления. Няма начин да не се случат и другите неща ... Явно понякога пътя е по-дълъг, но няма да спираме по средата, я!
Жени и тя ти е дала съвет, трябва да си намираме начин да релаксираме, разбира се.

А пък ние сме си тук и те обичаме  :bighug:
*
« Отговор #335 -: Април 01, 2011, 17:13:08 pm »
Благодаря Ви отново на всички,за обичта,подкрепата,идеите и помоща която ми давате  :grouphug: :bighug:!И аз много си ви обичкам и сте ми много мили.Трябва наистина да си отвличаме вниманието от време на време с нещо-е аз имам такива занимания,ама все компютъра ме влече най-много от всичко :D 

« Отговор #336 -: Април 02, 2011, 17:52:43 pm »
Почини си Зузинка,успокой се ако можеш,това непрекъснато мислене най вероятно ни пречи ама то е по силно от нас.
Ха дано а пък и бебчо да те изненада през този един месец на почивка  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #337 -: Април 27, 2011, 09:43:03 am »
Миличка успех със стимулацията, нова къща -нов късмет  :D дано всичко се нареди стискам силноооо палците
« Отговор #338 -: Април 27, 2011, 12:16:21 pm »
Зузка успех с четвъртия опит.Дано резултата е този,за който се борим всички. :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #339 -: Май 04, 2011, 09:51:45 am »
Зузка успех утре на инсето миличка   :goodluck: :goodluck:
:bighug: :bighug: :bighug: