0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета!  :D

Не виждам някой да се е похвалил с  :bfp:, защо така! При мен ловът както изглежда приключва, сега започвам да чакам. Стискайте ми палци и аз стискам за вас!  :crossfingers:

:a_cat_06: :balk_183: :a_cat_06: Благодаря, Анизи!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ейййй муцункииии, как виреете в таз жегичка ?

Маринката  най-ранобудната ни муцунка.
Чоки няма начин-ще поплачеш сигурно/поне аз така правя/, но трябва да се върви напред. Пожелавам ти това да е последният път, в който да си натъжена, следващият да завърши истински щастливо  :bighug: :crossfingers: Това първо инсе ли беше при теб?

Женичка, благодаря ти за загрижеността мила, днес съм много по-добре, снощи се наспах добре, пия си нош-пато, бусколизина и Неореналчето и мисля въобще да не ходя да разбиват тази гад. Ще си действаме за инсето/ако не е станало този месец бебето де/ и ТЕ така ТЕ.

Мацки, ние се отказахме да ходим до Пловдив, страх ме е да не ме захване бъбречето някъде по пътищата и така... Ще използваме почивните дни за избор на халки. Иначе имам записан час при Персенска за Ноември 2011 хихихиххихи- ако не съм родила до тогава, щото не мисля още много много да чакам да забременея. Уххх ако си и вярвах поне мъничко ... И аз под вирусчетата на Анитоооооо-леле мила а ти как си в тези горещини ? Снежи  къде си бе душко?
Памела
 имаш стиснатите ми палчета и всички, които имат нужда от тях-разбира се  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Момичета,
Преди няколко дена попаднах на тази тема----страшно много ми хареса. И ние бебеправим усилено този месец.. Няма да мога да споделя резултати до края на тази седмица...но другата със сигурност. Много целувки на всички и стискам палци до края на седмицата всички, които очакват, да видят двете чертички !

*
Чоки душице съжалявам не знам какво да ти кажа !
Сега намери начин да се отърсиш и да продължиш напред !
Целувки мила !
Йолии в тази жега не смея да си подам носа на вън само до магазина сутрин рано и бегам в къщи на хладно !
То не се трае тва вънка  :D
[/url]
Рени мила добре дошла,ама бързо да се пръждосваш от тази темичка към другата за шкембета дето е  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Снежи  къде си бе душко?

Ей, тук съм. Най-накрая влязох да ви нагледам.
Йоли, ти какви си ги свършила, леле, много неприятно. Липов чай 1-2л на ден, може и хладен, това ти е спасението. Ще видиш, голям ефект има ...

Жегата наистина е голяма, който успее да избяга към морето  - бравоооооо!

И аз тука пъхтя и се задъхвам, вече от тия хормони ми писна, задържам течности, за две седмици съм качила 3кг  8O Ми то така къде ще му излезе края ... направо не се трая ... и поне да ми идва, че да почваме новия опит.

Виждам някои започнали процедури. Момичета, залагам веднага  палчетата :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Чоки, планирате ли повторение или ...?

Прегръщам ви всички  :grouphug:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Чоки, планирате ли повторение или ...?

Ооо, да, разбира се, ще има втори рунд  :balk_198:
Чакам да дойде оная гад и ще се обадя на доки да видим какво ще ми препоръча.

Лека нощ дами и сладки сънища  :balk_126:
*
Добро утро, милички! :D
Днес май аз съм най ранобудна  :wink:
Слагам кафенце, че още ми е сънливо:

Йоли, миличка, дано скоро всичко да приключи! Ех, надявах се да се видим днес! но нищо, оправяй се по-бързо!
Снежи, моме, а бе ти поне си на Дунава, там сигурно е прохладно! :wink:
Чоки, само така мила!
За всички мнооого прегръдки!
Айде, чао от мен! Пия си кафето, вземам душ и бегом към ДРЗ-то :D
Лек и усмихнат ден!
*
Добро утро !
Ех Петич как ми се искаше да дойда на ДРЗ и аз
Ама не бива трябва да полежавам повече
Поздрави из Пловдив
Чоки а ти ще ходиш ли ?
Приятно изкарване на всички които ще ходят
Крийте се по на хладно че днес синоптиците обещаха високи градуси !
[/url]
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро , заради тази БТ не може и да спя, а пък тя все надолу си върви.

Еми Снежи-те кви съм ги свършила.Този месец нали не ходя при доки и взе да ми домъчнява за миризмата на болници и хоп- в спешното. Абе простотия омръзна ми - Ужасссс
 Благодаря на всички ви за съветите и се надявам да не създава повече проблеми тоз чишитен бъбрек.

На всички, които ще пътуваат до Пловдив- лек път и поздрави .
На останалите- вътре на сянка, че... е, или на някой плаж де  :P Еххх как мечтая за моретооо ...
Приятен уикенд сладки кифлички

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добор утро.Пете,веднага си взимам кафенце,че и закуската е по мой вкус,благодаря ти.Пък да знаеш как ти завиждам,че ще ходиш на ДРЗ-то,хайде после ще разказваш.Никога не съм присъстала на такива мероприятия,ама с тая моя работа и в събота,май никога и няма да присъствам.Както и да е,щом има представител от нашата банда,значи всичко е ок :wink:.
Пък ние като приключим работа днес си хващаме багажчето и газ на реката,риболов с нощувка.Айде лек ден от мен и много много не щъкайте навън в тая жега,пък ако си мислите че ние на морето не се пържим,лъжете се,жега си е,но аз хич не се оплаквам де,казвала съм ви че обожавам слънцето и топлото,лятото е моя сезон.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро!
Пете, мерси за кафенцето.
Момичета, хубаво да си изкарате в Пловдив. И на мен ми се ходеше, но утре съм на преглед, пък изобщо не се виждах да прелитам от едно място на друго. Някой ден ще открия телепорта и ...
Йоли, и аз съм се размечтала за моренце, от зимата ощеееееееееее. И да изберете най-хубавите пръстени. Абе ние им викаме халки, пък в гражданското казват пръстени. Нещо не се оправям със символиката,  osi_10
Маринка, и на мен ми харесва жегата, обичам, обичам 40 градуса и като излезеш в 6 вечерта от работа асфалта да излъчва жега...  :sunburn: Хич не обичам студ. Бррррррррррр.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Здравейте и от мен момичета, от вчера се опитвам да ви изчета - абе нямам време за нищо от мойта работа!Но днес няма да мръдна - освен да посетя едно бебе на моя близка, то в тия жеги къде да се ходи.Петя, закуската е чудесна - благодаря.Лек ден и успешно ловуване на всички.
P.S.Чин - честито, безпроблемна и спокойна бременност ти желая!
Да пусна вируси и за останалите момичета: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Юни 12, 2010, 11:31:17 am от Radka_Marinova »
*
Тъй като през последните седмици бяхте до мен и ме подкрепяхте не мога да не ви кажа, че днес видях двете чертички. Успях, след толкова чакане и неуспехи. Всички ще успеем.
*
Добро утро милички .
Петяст  мерси мила з акафето и закуската ,точно е и по-моя вкус
УРАаааааааааааааа Чин честито мила ,леки и безпроблемни оставащи 8 месеца .
Лек и спокоен ден на всички .
*
Добро утро! Как сте момичета?
Леле, Чин, страхотна новина, честито и безпроблемна бременност, отсрами ни темичката, без малко да свърши без хубави новини :D
*
Привет, сладурки,

Пете, мерси за кафенцето и закуската ...
М-да, тук покрай Дунава си имаме ветрец, но си имаме и комаррррррри, но нищо - ще се справим, пък и днес откриваме сезона - напълнихме джакузито  :lol:

Приятно изкарване на ДРЗ-то, и поздрави на Олито, ако я мернете там, че нещо се губи.

Чин, и тук миличка Честито, ето че след чакането и трудностите, се справихте блестящо!

Приятни почивни дни на всички :beach1:
Браво Чинн лелеелеле супер новинка ,пу пу пу сега много спокойна и лека бременност ти желая мила  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Чини, честито мила, браво, много се радвам за теб! Желая ти лека и прекрасна бременност с най-добрия финал  :ballons:
Чинииии....честито миличка  :bighug:
прекрасна новина , леко и красиво бременеене на финала пухкаво бебоче
време беше да се покаже едно положително тестче

Вярвам!!!!