То и аз доста информация съм изчела, като лекарско дете още от малка съм разучила дебелите книги
Странното е, че миналия месец ми се стори, че усещам болка, бях сигурна, че е ову. После, реално като сметнах дължината на цикъла, не може да е било тогава, защото лутеалната фаза е константна в някакви граници. Просто нямам болки и ясно изразени признаци извън болката в първия ден, когато ми идва. А, също понякога ми излизат пъпки точно преди МЦ, понякога и към средата на цикъла.. ама те не са някакъв много ясен признак, та не знам. Направо почнах да се притеснявам дали изобщо има ову. Ако се отиде на обикновен АГ преглед, има ли шанс да видят?
Другото нещо е, че приятелят ми е изкарал заушка и то малко след пубертета- уж след това са правили контролни спермограми и т.н. и постепенно всички показатели са влезли в норма /ама ми е едно наум/.
Засега няма много да го мисля, все пак е втори месец на опити, като първия се оказва, че сме изпуснали дните около евентуалното ову, т.е. имаме няколко опита само но не в точните дни.