Цялата простотия ми дойде в повечко. Чесно да си кажа, то не е и за първи път, но това мина границите. Филма можеше да стане чудесен, но в него е търсена страхотна сензация, а пък то излезе простотия. Изрази като получовек и тем подобни(умишлено не ги помня и забравям, за да не тормозят 24 часа съзнанието ми ) нямат място изобщо в речника на един човек. Госпожица Бенатова е търсила сензацията, но получи обратния ефект. Адски грозно е отстрани. Че някои неща трябва да се регламентират ясно е. Че правилата трябва да се спазват и това ясно. Че не се спазват не само на мен ми е ясно, поне не от всички. Но не беше това начина.
Само да напиша два реда. На мой близки приятели им предстой процедура инвитро с донорски матерял. Мъжа след репортажите и филма се отказа защото според него не е сигурно дали няма да е на цитирам: "Ромка посещаваща крайградските полета и магистрали." Много съжалявам, но аз просто нямам думи. То щото ни е добре, та трябва да е още по зле.
А номера с Лиса и децата беше черешката...
Ако уважаемата госпожица Бенатова чете искам само две думички да и кажа: Благодаря ви, че разбихте мечтите на едно семейство. Така като гледам, май им беше последната надежда, а вие я превърнахте в нещо подло и отвратително. Сигурна съм, че не е единствения случай, лошото е че са хиляди. Това госпожице Бенатова са милиони сълзи. Аз не бих искала да тежат на мойте рамене. Незнам вие как ги носите на свойте.
Можеше да стане прекрасен филм, в който да покажете проблемите разбира се, но далеч от този гнусен вид.
Поздрави
Мария
Само да допълня. Когато казах, че дъщеря ми е от инсеминация, съседката каза: О, нищо, тя пак си е като твоя. Е толкова запозната с проблема сте и вие и онези двамата дето само кимаха тъпо главите си... Чудя се кой ви даде власт да покажете незнанието си и изкривените си мисли.