0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
Здравейте момичета,
извинявайте, че не писах както бях обещала,
но очаквано и уринарния беше отрицателен.
Понеделник сме при доки да попълним документите за последния опит по фонда
и ще си поговорим с него за евентуалната причина.
Желая ви успех от все сърце и знам, че всички ще успеем...
Усмивки и целувки
*
Миличка, за тази мъка няма думи, затова те прегръщам силно :cuddle: :bighug:
Бъди много силна, мила Жаси!
Прегръщам те и те целувам!
Жаси късмет и от мен :balk_81:възхищавам ти се много.Наистина не трябва да се отказваш.
*
 :D никакво отказване, бой до дупка...
Благодаря ви, момичета, за милите думи.
Усмивки и целувки от мен и многооооооооо успех на вас, а аз ще ви догоня догодина...
999, пиши мила какво те съветва Д-р Козовски днес  :ask:
Blondy, geri имам нужда от мнението ви!
Направих си изследвания на пролактин 921,0 mU/ml( 106.0-600.0), FSH 7.06 IU/L какво означава това?
*
Здравей sismondi,
Това означава,че имаш завишен пролактин,което може да доведе в смущения в овулацията. При мен също излезе подобен резултат преди няколко месеца ,но вече го вкарах в норма. Не се шашкай ,това се оправя . Дано да е това причината за неуспеха ви досега и след ,като го пребориш да стане вече.Не ,че аз съм успяла ,де,но няма отказване..  :)
 Трябва ти добър ендокринолог да ти изпише лекарство и най-вече е важно да си уцелиш точната доза.Аз лично пия Достинекс в минимални дози /1/4 таблетка на 10 дни/ Ако си от Варна ти препоръчвам Д-р Сарджева .
Има много писано във форума за пролактина, да не се повтарям ..
Успех  :balk_103:
*
Sismondi, понеже ти отговорих и на лични, няма да се повтарям тук, но наистина както wish ти е писала няма място за голямо притеснение - това се намества с нужната доза лекарства.  :balk_21:
 :balk_21: благодаря ви много момичета.
Здравейте, дами, току що успях да ви "видя какво правите" най-накрая. Бях много заета, но всеки ден си мислех за вас и какво се случва тук. Sismondi, аз също ти отговорих на лични, дано да съм била полезна. А теб, Жаси, най-много те мислих от всички. Много съжалявам. Аз предлагам да направим едно хубаво и групово забременяване и да си бутаме заедно бебетата догодина. Гушкам ви всичките. А относно мен - тази седмица ще правим 2-ра спермограма. Първата е от юни месец и е с гранични стойности по 2 критерия. Да видим какво ще излезе днес. Междувременно пия Достинекс в минимални дозички. А какви работи пише на листовката на този медикамент - лелеле! Самоубийствени, налудничеви, мисли; нервност, мравучкане, задух, световъртеж, повръщане...направо ти настръхват косите. Мъжът ми 3 дни ме наблюдава да не се самоубия,хахаха :lol:
*
Blondy , аз затова не чета в последно време листовките, а се доверявам изключително на Док.  :D
Милите ни мъже - какво изтърпяват покрай нас!  : :lol:
А за груповото бутане на колички догодина, съм с две ръце "за".
Момичета с огромна оза разочарование ви казвам,че не можах да ида при Козовски днес. :balk_144: Пообъркаха ми се доста нещата  :balk_132:.
Имам лекички спазмички в дясно,а и цервикалната ми слуз е като суров белтък , та мисля да атакувам :00001754:
Пожелайте ми късмет  :balk_602:
*
Много, много, много късмет!!! :goodluck:
Дано я изловите яйцеклетчицата днес! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета, имам въпрос. Някой пие ли от вас ДОСТИНЕКС? Появи ми се проблем, който имам за първи път. Трябва да ми дойде тези дни и ме измъчват от 3 дни страхотни болки в ячниците, особено нощем. И от двете страни. Не мога дори да спя добре, много ме боли. Досега не ми се е случвало такъв проблем преди цикъл. Някой сблъсквал ли се е с това и има ли нещо общо с този медикамент? Мога ли да пия Аулин или по-добре да не се смесват двете лекарства?
Аз съм пила достинекс и също имах болки ,но така като чета определено не бяха силни като твоите. На моя приятелка й се гадеше от него. Не съм пила нищо за предотвратяване на болката.
*
Не мисля, че са от Достинекса болките. Аз също го пия ,но в много малки дози и единственото ,като странична реакция е ,че ми се вие свят малко .Аз го пия вечер преди лягане и на другия ден ми е зле. По принцип това е най-пречистеното лекарство за сваляне на пролактин с най-малко странични ефекти.Според мен можеш спокойно да пиеш Аулин ,едва ли ще попречи с нещо ..Най-добре питай Док и дано да да са за хубаво тия болки  :wink:
*
 Blondy , консултирай се с Док - той би ти дал най-добрия съвет. Стискам палци да си по-добре вече. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ох, момичета, благодаря ви за бързия отговор, но снощи пак ме боляха, а днес и през деня. Понеже ми се появиха и други реакции от Пролактина - киселини, гадене, реших че може и това да е от него. Ако до понеделник не ми дойде и това продължава- ще звънна на Козовски. Хубав уикенд от мен :)