0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Blondy, честито и от мен, много се радвам за теб , всичко ще е както трябва, бъди позитивна.
Хайде да видим коя ще е следващата :)
*
Blondyyyy:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: еееех как ни зарадва само!! :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo:
Миличка пази се много, леки оставащи месеци и най-най-сладкото бебче да гушнете на финала!! :balk_21:
Пу-пу-пу, само такива новини да има през цялата година!!!  :D
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Момичета, благодаря ви за поздравленията, много сте мили. Знаете ли колко трудно ми беше да пазя тази тайна, а в същото време исках да ви зарадвам и да ви дам кураж, че чудеса стават. Знам още от 8-ми декември. Очаквам хубавите новини сега да ни затрупат тук във форума, дано да има и скоро и други  щастливки :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Здравейте милички! Вчера беше датата на пикливия ми тест и въпреки, че от седмица съм в цикъл го направих и видях много бледа 2 чертичка, разбира се не съм спирала лекарствата по нареждане на доки. Днес направих и кръвен тест резултата е 9,1 при референтни стойности 0,0-5,0 , Доктора каза, че е положителен и в петък да повторя. Много ме е страх, струва ми се ниска стойноста, но пък вярвам на Козовски БЕЗРЕЗЕРВНО. Имам нужда от вашата подкрепа, моля помагайте със съвети!
 Дианче а с теб какво се случва?
Здравей Eli_Meli!
При тези стойности не се притеснявай,само се успокой,мисли за хубави неща.При мен също беше много бледа чертичка,но ето че се роди нашето така желано бебче.Вземай се хапченцата и малко повече се пази,ако не си на работа, повече почивай,без резки движения,всичко прави бавно,не се напрягай.Стискам ти палци и вярвам,че ще успееш.Кураж и нека късметът да е с теб,както и аз ще съм с теб. :balk_103: :balk_103: :balk_103:
Благодаря ти, Рени!
*
Eli_Meli, тихичко честито, миличка!  :hug2: И пикливия, и кръвния са ти показали бременност, а и Док е потвърдил  :D
Щом си с кървене, сигурна съм и Док ти е казал, основно лежане и никакво спиране на лекарствата! Ставай само и единствено до WC. Ако се налага да работиш се надявам личният ти лекар да ти влезе в положение и да ти даде болничен,  а ако не - то тогава и неплатен отпуск е вариант. Все пак се борим за най-съкровената си мечта и няма нищо по-важно от нея. Сигурна съм, че си изчела безброй подобни случаи на твоя из нета, завършили с раждане на живо и здраво детенце. Затова се успокой и мисли мнооого положително, а ние сме с теб! :goodluck:
Eli_Meli, здравей, И аз ще ти кажа да не се притесняваш, че втората чертичка и бледа. Поради тази причина аз правих два теста - и на двата все бледа беше, така че това не е знак за притеснение, успокой се. Но наистина момичетата са прави - само лежи и абсолютен покой на тялото и духа.
Благодаря ви! Дано всичко е наред  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Eli_Meli  :bighug:
Сега е много важно да си спокойна и да почиваш,знам колко много мисли и притесненияя минават през главата ти ,но се опитай да ги игнорираш и мисли само за хубавото което се случва с теб.Ех,как ни зарадва само и вдъхна вяра :D
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Здравейте, при мен нещата се отлагат за на лято, т.е. неуспешен опит, но следващия път ще стане, сигурна съм.Не е било писано да е сега.Дори вече пуснах документи за 2-и опит, днес.А между другото мисля да направя още един, но на собствени разноски.Не смятам да сменям и лекаря,допадна ми ,имам му вяра , а това е най-важно.Та докато чакам фонда да ме одобри, което ще стане както е тръгнало другата година, ще се пробвам за да не губя време ,което го нямам.
 А сега Ели дано всичко е наред  при теб,много се радвам ,желая Ви скоро да ползвате новата стая/след 9-т месеца де/.Пази се и почивай, защото ще ти трябват много сили после,СПИ СЕГА ЗА ДА БУДУВАШ НА ЕСЕН :lol:.Стискам ти палци дано не усетиш кога са минали останалите месеци .
*
Здравейте,момичета. Искам да пожелая на всички успех, и да ви попитам колко време се чака за първичен преглед при Д-р Козовски.
*
Ели,честито,дано всичко да е наред и да изкараш една красива и спокойна бременност.
Здравейте,момичета. Искам да пожелая на всички успех, и да ви попитам колко време се чака за първичен преглед при Д-р Козовски.
Аз не съм чакала-обадих му се и той ми каза-Защо не вземеш да дойдеш утре?
*
Благодаря! :)
*
Дианка  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Много смело момиче си, щом си успяла веднага да се мобилизираш и да направиш план за следващите стъпки, а щом е така, няма начин да не успееш!!  :D
roska , привет миличка! Обади се на Док и в близките няколко дни ще си на преглед  :D Успех!
Eli_Meli, как си миличка?
Ехх бе Диде...така се надявах за теб, но пък ти си истински герой и ще се справиш следващият път.
Аз съм добре благодарение на всички вас. Струва ми се, че и кървенето спира и много се надявам че всичко ще е наред.
Много ви благодаря  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Ели , важно е да вярваш ,че всичко ще е наред и ще бъде така, бъди спокойна и не се притеснявай за нищо ,освен как ще боядисате стаята, розова или синя, пък дано и да ви е тясна, да ви трябват две кушетки .Аз за себе си знам ,че ще успея , за това няма време за отпускане.
Благодаря и на всички,които споделяте тук, хубаво е да знаеш, че някой мисли за теб :youwoman:
Здравейте момичета,
Едно ГОЛЯМО ЧЕСТИТО на Ели от мен и много  :bighug:
Сега след като ти е спряло кървенето по всяка вероятност ще започне да те боли корема напречно или ниско долу - НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ .Понеже това мен най ме плашеше за това ти го пиша. Повечето момичета от форума /бгмама/ го имат това притеснение включително и аз. Ако пък не те боли още по добре.Козовски трябва да ти е изписал 3по 1 нош па. Аз съм вече в 7 г.с. и продължавамда го пия.
Както ти написаха и другите -спокойствие , това е най-важното и много позитивни мисли.
Още един път БРАВО, СУПЕР.  :D
*
Здравейте момичета! Цопвам в темичката да ви следя. Честито на всички видели заветните две чертички и стиснати палци на всички, които са в процедура! Аз чакам обаждане от фонда, надявам се до месец-два. Документите са ми подготвени от друга клиника, от чийто доктори малко се разочаровах и сега търся информация и мнения с надеждата да попадна на прилната клиника и доктор.
Искам да ви съобщя че станахме мама и тати на мома Иванина тежим 8.800 кг. и сме високи 57 см.