Честито Фоли и Пауър, а на Дени честито сърчице! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
rtfrtf, успех!
При мен нещата не се развиха както се надявах.
Ох, ще ви се оплача, дано малко ми олекне. Миналия понеделник прокървих малко, помислих, че може да е имплантация. Направих си тест, въпреки че знаех, че е много рано. На третата минута естествено беше отрицателен и тъй като закъснявах за работа, го сложих в чантата, да го погледна по-късно. Докато бях на работа се сетих по едно време, погледнах го и видях втора чертчка, много бледа, но се виждаше ясно, никакво съмнение нямаше. Е, знаех че е изпарителна линийка, защото бяха минали повече от десет минути, но все пак... развълнувах се. И започнах всеки ден тестове. На повечето от тях се появяваше "нещо", но съвсем не толкова ясно, колкото на първия ден, често си мислех, че ми се привижда. От петък насам "нещото" започна да става по-видимо, но все още много трудно забележимо. Вчера пробвах с друга марка тест и пак сякаш се появи нещо като втора линийка. Не се надявах много, защото не беше розова, а по-скоро сива. Днес сутринта направих тест и още на първата минута се появи втора линия, но пак сива. Обаче съвсем ясно видима. Развълнувах се, направих още един тест, от друга марка, който е обаче с по-ниска чувствителност. И на него като че ли имаше мноооого тънка и сива линийка. Не знаех какво да мисля, но много се обнадеждих! Направо полетях! Отидох да направя кръвен и преди малко видях резултата - съвсем отрицателен. Направо ми се плаче!