0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гореща юнска седмичка 21 - 27.06 само с +++++++ :)
« Отговор #60 -: Юни 22, 2010, 06:47:16 am »
Добро утро момичета!Пожелавам ви лек и успешен ден!
Гале много те мисля душо,Йоли и всички :bighug: :goodluck:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #61 -: Юни 22, 2010, 06:50:17 am »
Добро утро мили приятелки,
Честито на новите ни бременелки Фоли и Пауер. Бъдете щастливи и скоро да се радвате на сладките си бебоци.

Ето го и кафенцето, на всеки по вкуса  :D

Петя, честит ти нов пост. Хайде, дано си ни на късмет и да ни донесеш само +++ резултати  :D
Маймунке, продължавай в същия дух. Като дойде време за моето тестче ще те помоля отново ти да пуснеш темичката защото определено имаш лека ръка и си орисница за бебета :D :D :D

P.S. Монито ме е изпреварила с кафенцето, е нищо, от много глава не боли  :D
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 06:51:50 am от Чоки »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #62 -: Юни 22, 2010, 07:05:53 am »
Добро утро.Ухаааааааа колко кафе има сервирано тук,чавръсти булки ей.Мерси ,момичета,пийвам едно в най-приятната компания и отивам на бач.Пожелавам хубав и ползотворен ден.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #63 -: Юни 22, 2010, 07:38:17 am »
Добро утро и от мен!
Много кафеца имаме днес, брейй :wink:
Благодаря ви, милички!
Спорен ден!
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #64 -: Юни 22, 2010, 07:46:39 am »
Добро утро мацки!
Хайде и аз да сръбна едно кафенце и да отивам да се трудя.
Лек и ползотворен ден на всички!
  <br />
« Отговор #65 -: Юни 22, 2010, 08:09:41 am »
Добро утро и от мен :).
 Мерси за закуснаката (малко със затворени очи минах покрай нея  :lol: ),и благодарско за кафенцата ;).
 Чоки мила нямаш грижи  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #66 -: Юни 22, 2010, 08:39:32 am »
Добро утро и от мен. Мони, Чоки, мерси за кафенцата. Много са хубави. Мони и мекичките са чудни, мммммммммммммммммм, с много пудра захар, да се омажеш до ушите.
Успех на трудещите се. Аз ще си чакам и ще мързелувам. Смятам следобяд да отида да видя дали ми е готов болничния, че ме пресират от службата.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #67 -: Юни 22, 2010, 08:41:03 am »
Добор утро ,милички
Мони ,Чоки мерси за кафенцето и закуската .
Честито на новите ни бременнилки Фоли и Пауър.Леки и безпроблемни оставащи месеци .
Лек и усмихнат ден на всички .
*
« Отговор #68 -: Юни 22, 2010, 09:46:43 am »
Добро утро, милички,

Мале в този мрачен ден, толкова трудно се надигнах ... добре че тук има сервирани толкова кафенца и перфектна закуска м-м-м-м-м ....

Гали, и тук да ти пожелая това да е моментно и да вървиш уверено нагоре  :hug2:

Марина  :crossfingers:

rtfrtf, подготвяш ли се за срещата  :)

Хубав ден на всички!
*
« Отговор #69 -: Юни 22, 2010, 10:01:39 am »
Момичета, благодаря на всички за пожеланията и честито на Пауър!
Аз се чувствам много, ама много изплашена, постоянно имам ПМС сякаш всеки момент ще ми дойде, тази сутрин си направих пак тест, сега от страх не мога да се успокоя, а и аз съм си голяма паника.Не знам дали е нормално да ме боли стомаха и не мога да споделя с никого, чакаме да мине прегледа и тогава.Прегледът е в понеделник... Знам, че се пие Но-шпа в такъв случай, но аз съм в чужбина и тук май няма :( ИЗвинявам се, че ви занимавам, но моля кажете, така ли е и нормално ли е в началото?
Стискам палци на всички чакащи и ловуващи, много ви целувам!
*
« Отговор #70 -: Юни 22, 2010, 10:12:16 am »
Фоли успокой се миличка, съвсем нормално е да имаш ПМС, важното е да нямаш обилно кървене  :crossfingers: :crossfingers:
Добро утро на всички Мони, Чоки благодаря ви за закуската и кафенцето  :hungry: :eating:
Галенеце и тук миличка много се надявам да не е това, което мислиш и всичко да е нормално
Лек ден на всички и РТФ днес ли беше трасфера или утре ама аз стискам палци на всички ви
*
« Отговор #71 -: Юни 22, 2010, 10:14:33 am »
Фоли,не се плаши,боли да !Изчакай си прегледа спокойно :crossfingers:дано всичко е наред  Стискам палци на всички които имат нужда-Йолии къде се изгуби бе мацко?

*
« Отговор #72 -: Юни 22, 2010, 11:05:43 am »
Добро утро момичета!!
Благодаря за кафенцето и за топлите думи!! :bighug:
Днес вече съм доста по-спокойна,но вчера наистина едвам издържах да свърша работа и да се прибера и после...
Вчерашното чувство беше нещо ново за мен и доста ме уплаши,но вече съм добре! Така или иначе ми се иска да е Овне,а в началото се пробвахме за Стрелче...(
Маймунче :secret: :bighug: за теб )

На всички лек и успешен ден и само само хубави новини!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #73 -: Юни 22, 2010, 11:58:19 am »
Здавейте мили момичета, благодаря на всички, които се радвате с мен за туптящото съчице на моето мъниче.
Шкембелинка, от все сърце ти пожелавам този цикъл да е твоят.
Аз имам един много глупав въпрос (не ми се смейте много) :oops: Дали може някоя от вас да ми изпрати линк към форума на бременилките. Аз нещо не мога да намеря подходящата тема. Благодаря Ви предварително. Лек и успешен ден.
*
« Отговор #74 -: Юни 22, 2010, 11:58:35 am »
Добро утро, благодаря за закуската и кафето, аз едвам се надигнах днес.
Мъчат ме някакви странни сънища, но няма даги споделя още...
Фоли, Пауер, спокойно, всичко ще е наред, радвайте се на всеки ден.. :)
Галенце  :crossfingers: :crossfingers: дано всичко се оправи, заслужаваш го.
Прекрасен и спокоен ден на всички.
« Отговор #75 -: Юни 22, 2010, 12:03:52 pm »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #76 -: Юни 22, 2010, 14:35:51 pm »
Здравейте милички!
Галенце много стискаме палчета всичко да е наред при теб  :crossfingers: :crossfingers:
Фоли не се плаши мила така поболява в началото,ще видиш като минеш първия преглед как ще се успокоиш само
Хайде милички дано и днес върлува заразата от маймунката с тестчета

Много положителен ден на всички
!!!

Вярвам!!!!
*
« Отговор #77 -: Юни 22, 2010, 15:17:32 pm »
Ехоооо, ама какво става тук? Два дни не съм ви наглеждала, и завалял дъжд от положителни тестове  :wink: Много се радвам! Фоли, все пак попитай за Но-шпа,  би трябвало да се продава свободно или да има някакъв еквивалент...знам ли, в краен случай парацетамолът по време на бременност може да се ползва и като болкоуспокояващо, поне аз съм го ползвала.
Пауър, ако знаеш само как ме зарадва!! Желая ти лека бременност и най-хубавото и здраво бебче!!
А Маймуната да запрята ръкавите и да пуска ежеседмично теми, за да се пълнят с +++ !!!
*
« Отговор #78 -: Юни 22, 2010, 15:54:56 pm »
Здравейте отово. Болничният ми беше готов и го занесох в службата, че утре и вдругиден съвсем нямаше да ми е удобно. Нали ще си спинкам. Ембриончетата (двечки) са се разделили, нямат фрагментации, абе много са си хубави и си ме чакат утре да си ги прибера.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #79 -: Юни 22, 2010, 19:06:31 pm »
И мен може да ме изтриете от чакащите щъркела, днес започна да ми пада БТ, освен това имам зацапване, а и теста е отрицателен :(...и мисля че ще убия някой, типично за преди да ми дойде!! Дано другия месец се похаваля!
Успех на всички!! Стискам ви силно палци!