0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Танцуващата ивица
« -: Май 14, 2006, 08:38:54 am »
Тази сутрин тестът за бременност много ме озадачи. За първи път си стоя и го гледам десет минути. Някъде към третата минута нещо бледо розово прилично на бледа ивица тръгна от началния участък и така седем минути се движеше и накрая се "сля" с контролната ивица и някъде на десетата минута изчезна  :( .Озадачена съм, защото ако не  бях стояла да си го гледам, а го бях погледнала на петата минута (както пише в листовката), щях да го отчета като бледа ивица и нямаше даже да знам, че се движи.
Не се надявам много за бебче, защото тази сутрин температурата е по-ниска (но пък я измерих малко по-рано от обикновено) и сега не знам какво да мисля. Моля, ако някой знае точно как действат тестовете да обясни, че съвсем се обърках!
Да не говорим, че е рано за тест, ама пусти нерви...
*
Танцуващата ивица
« Отговор #1 -: Май 14, 2006, 09:02:24 am »
Колко дена след овуто направи таста?Щом резултатът е колеблив,може би по-скоро имаш някакъв шанс.На мен не ми се е случвало така с теста.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #2 -: Май 14, 2006, 09:18:38 am »
Дванадесет дни след ову, три дни преди цикъла. На мен също до сега не ми се е случвало такова нещо и за това се озадачих.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #3 -: Май 14, 2006, 09:23:28 am »
И аз т.месец направих тест 12 дни след ову-ама-нищо.Половин час се зверих.Така,че изтрай още 2-3 дни и направи нов.Успех!
*
Танцуващата ивица
« Отговор #4 -: Май 14, 2006, 09:29:55 am »
:D Де да можех да чакам ,le,
предполагам, че още утре ще правя нов (по-марков) и пак ще пиша. Така нервите не ме мъчат много.
На всичкото отгоре такъв предменструален синдром ме е разтресал, имам чувството, че ще ми дойде всеки момент. И така от три дни, а му е рано още.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #5 -: Май 14, 2006, 09:52:45 am »
Успокой се,не се навивай много,за да не се разочароваш,ако не е станало.Ако съдим по теста,по-вероятно да е станало,но тези болки...какви са по-точно?Може да са имплантационни?Ако е като пред м. не е добре,но ако са по-различни...Ще стискаме палци!По принцип е рано за теста да отчете категорично положителния резултат,остави какво пише на листовките.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #6 -: Май 14, 2006, 10:11:59 am »
Ами не се навивам много, защото температурата падна и май дествително ще почакам, защото на листовката на Sure check изрично си пише. Аз си знам, че не са много действителни тези, които "УЖ" отчитат на седмия ден, ама пуста надежда. Иначе си е съвсем същото като преди цикъл, така че бебчето май пак го няма  :( .
*
Танцуващата ивица
« Отговор #7 -: Май 14, 2006, 10:21:55 am »
Ако утре темп. ти пак е висока,не обръщай внимание на днешната.А ако нищо не е станало сега-успешен нов цикъл и нов късмет!Пиши какво е станало!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Танцуващата ивица
« Отговор #8 -: Май 14, 2006, 10:23:36 am »
Според мен тестът е бил повреден. Направи друг. Може и днес.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #9 -: Май 14, 2006, 10:33:04 am »
Sure check е минус, явно наистина тестът е бил повреден. Ами това е два часа надежди и отново борба - другия месец. :(
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Танцуващата ивица
« Отговор #10 -: Май 14, 2006, 10:34:03 am »
Да, за съжаление. И температура ти е ниска. :(
*
Танцуващата ивица
« Отговор #11 -: Май 14, 2006, 10:37:07 am »
Е поне, ако на някой му се случи нещо подобно с теста, ще знаем какво е...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Танцуващата ивица
« Отговор #12 -: Май 14, 2006, 13:32:36 pm »
Лан миличка и на мен ми се е случвало.После на другия ден като направих нов тест -резултатът беше отрицателен!!!!Само дето един ден се надявах и после разучарование!Е това е живота.Успех Лан!!!1 :lol:
Танцуващата ивица
« Отговор #13 -: Май 14, 2006, 16:28:22 pm »
Лан,премери си температурата и утре,защото ми се струва че е рано още да пада дори да не е станало.От теста аз си купувам Клиър систем който е двоен и е хубаво,че всъщност разполагаш с 2 теста а е и много чувствителен - по предишния месец ми показа много бледа втора черта и като направихме с доктора ЧХГ беше20,но за съжаление ако е имало бременност не се задържа.Исках да кажа,че теста ми показа при ЧХГ20 още на 9 ден.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #14 -: Май 14, 2006, 18:46:03 pm »
Ще меря и ще пиша :) .Белкем след два три дни ви разказвам други неща за тестовете :) . Иначе температурата си е направо странна, защото обикновено ми пада чак на втория ден на цикъла. Ама знаеш ли - тяло, мислех че си го познавам, ама това беше преди опитите за бебче :).
*

Anonymous

Танцуващата ивица
« Отговор #15 -: Май 14, 2006, 19:28:19 pm »
Цитат на: Lan
Ще меря и ще пиша :) .Белкем след два три дни ви разказвам други неща за тестовете :) . Иначе температурата си е направо странна, защото обикновено ми пада чак на втория ден на цикъла. Ама знаеш ли - тяло, мислех че си го познавам, ама това беше преди опитите за бебче :).

A ти от колко време си мериш температурата?
При мен температурните криви не си приличат и забелязвам сходство при тях веднъж на 5-6 месеца.Понякога ми се е случвало температурата да ми спадне 2-3 дена преди М.,след което се връща в нормалните нива.Може и при теб да е така сега.А що се отнася до тестовете,вече не им вярвам-януари месец имах положителен с 2 черти с еднаква дебелина и яркост,но няколко часа по-късно ми дойде същият ден.По-добре изчакай да ти закъснее 3-4 дена и тогава опитай пак с теста.Успех :D
*
Танцуващата ивица
« Отговор #16 -: Май 14, 2006, 19:44:01 pm »
Цитат на: Anonymous
А що се отнася до тестовете,вече не им вярвам-януари месец имах положителен с 2 черти с еднаква дебелина и яркост,но няколко часа по-късно ми дойде същият ден.

Е не - това си е повече от гадно направо!
Иначе меря температура от шест месеца и горе долу си приличат нещата, като изключим ановулациония цикъл, когато нещата бяха повече от объркани. Температурата ми пада за малко по време на цикъла и после към края му пак се повишава, за да падне пак един или два дни след него и да си почне фертилната фаза.
*
Танцуващата ивица
« Отговор #17 -: Май 15, 2006, 00:04:14 am »
Е това е: имало се е обяснение и за ПМС и за ниската температура - дойде си ми, по-ранко. Но и явно самият цикъл се е изместил на 26 дни... :(
*
Танцуващата ивица
« Отговор #18 -: Май 15, 2006, 08:13:47 am »
Май снощи излъгах, момичета, имаше три капки, а днес няма НИЩО. На всичкото отгоре, днес си мерих температурата точно на време (когато си я меря обикновенно) и пак е висока. 8O
*
Танцуващата ивица
« Отговор #19 -: Май 15, 2006, 10:15:47 am »
Звучи обнадеждаващо, повтори теста :)