0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета може да ми е мн тъп въпроса ;.но моля ви помогнете-.има ли чат на които мога да си говоря с момичета които в момента са на линия
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Има, но отдавна май няма никой вътре. Форума е доста активен, ако имаш въпроси - ориентирай се в подфорумите и сръвнително бързо ще намериш отговори на въпросите си.

п.п. беше хубав и забавен чат преди...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Аз пък мислих, че е бъгнат? Преди да започна да пише тук опитах да влизам в чата, ама пишеше, че чат рума е празен и реших, че не е възможно да няма поне едно момиче в него и затова го писах "бъг в системата".

П.С. Имам спомени от чат-румовете едно време, преди скайп и масовото използване на ICQ. Беше забавно с тези чатове.
[/url][/url]
*
И аз отвреме на време проверявам в чата,но все няма никой.

мерси за бързите отговори момичета.маи щте е хубаво да го въстановим
Мдам, ей сега влизам, дано има някой се присъедини :)
[/url][/url]
*
Влизам,пиша,обаче като изпратя ми се вижда само ника.На другите също само никовете излизат :ask:

*
А ние те виждахме и четяхме  :lol:
*
Мхм, работи си чата.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
При мен работи досега писах  :)
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
Аз пък изобщо не мога да вляза....

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
Аз пък изобщо не мога да вляза....
Преди малко влезе и веднага излезе , пробвай пак  :wink:
*
Не съм специалист, но пробвай през друг браузър.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Айде - вътре съм. Имам едни 15 минути :lol:.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Ами момичета и аз пробвах да вляза в чата влязох обаче не изписва какво пиша само ми пише ника отстрани и часа.Незнам на какво се дължи но много се зарадвах че имаше супер много хора но уви!
и аз сега щте проблам да влязя !!дано се посъберем повечко и си побъбрим!!!новачка съм и щте ми е приатно да си говорим и да помогна с какавото мога
нищто не стана жалко !!щте чакам някои да ми пише
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
И аз влязох и изчаках, но нямаше никой, е беше малко късничко :), утре ще пробвам пак.