Благодаря ви за милите думи, мацки
Ами симптоми получих внезапно, никога не съм имала преди проблеми с червата, ама никакви. И изведнъж - в остра форма, даже искаха да ме хоспитализират. За щастие, лечението ми повлия веднага. Засега имам само предварително изследване, а сега след успокояване на симптомите ще се прави пак да се види по-точно какво е положението.
Идеята е сега да съм в продължителни ремисии и заболяването да не води до усложнения, защото доколкото разбрах, те могат да бъдат много много неприятни.
Колко е важно здравето и как човек осмисля факта, чак след като има здравословни проблеми
Вероятно заболяването има нещо общо със стерилитета. Доколкото разбрах, характеризирало се с увеличени TNF алфа и неблагоприятно съотношение Th1/Th2. Идея нямам тези неща къде да ги изследвам. Въобще идея нямам все още за доста неща, но предстои тепърва да се интересувам и консултирам. Интересно, че всички останали имунологични, без НК клетките, са ми в норма
П.С. Забравих да ви напиша, че изследването ХЛА типизиране показа, че имаме 50% еднакви гени с мъжа ми във всеки от изследваните показатели
Може и това да допринася за стерилитета, но още не сме го консултирали с лекар този факт