0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Проблемите на FreshBreeze
« Отговор #320 -: Май 03, 2007, 22:18:35 pm »
Уф, че гадно, идея си нямам какво е това заболяване, но силно се надявам да се преборите бързо и тези с проблеми :?
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #321 -: Май 03, 2007, 22:28:21 pm »
Фреши, стискам палци да се справиш и с това чудо.
Кураж, мила  :bighug:
« Последна редакция: Май 04, 2007, 10:07:07 am от Nadyn »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #322 -: Май 04, 2007, 09:41:44 am »
Фреши, дано всичко отмине бързо. желая ти здраве и късмет и всичко да пребориш. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #323 -: Май 04, 2007, 10:48:14 am »
Ех Фреши, аз се надявах да прочета нещо хубаво от теб, а то какво било  :(
Стискам палци да пребориш и този гаден проблем  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:
« Отговор #324 -: Май 04, 2007, 11:41:59 am »
Фреши, :bighug:
« Отговор #325 -: Май 04, 2007, 13:30:04 pm »
Фреши, кураж! yahoo_17
*
« Отговор #326 -: Май 04, 2007, 15:29:07 pm »

Фреши, никакво отказване.

Не знам какво е това ново чудо дето ти се трупна на главата, и каква е връзката му със стерлитета... ама като чета колко и какви имунологични си направила... то верно тая имунология е необятна материя.(понякога все едно чета нещо написано на китайски :oops:) Пък върви познай кое с кое си влияе и има връзка.

Фреши, винаги в началото нещата изглеждат малко невъзможни... после се понаместват и се намира решение. Сигурна съм.

Цитат
Колко е важно здравето и как човек осмисля факта, чак след като има здравословни проблеми :?

А пък за това ако знаеш колко си права... От доста време си повтарям "само да сме живи и здрави - останалото все ще се нареди"

Дано по-скоро се разсеят облаците над главата ти.
 :balk_21:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #327 -: Май 04, 2007, 15:51:25 pm »

Дано това е последната спънка, Фреши !
Стискам палци да се справиш бързо !

*
« Отговор #328 -: Май 04, 2007, 16:07:15 pm »
но пък много много изненадващо се сдобих с диагноза за автоимунно заболяване - улцерозен колит  8O 8O :( На лечение съм и за момента съм добре. Плануваната LIT не можа да се осъществи, защото съм на кортикостероиди. Плановете за забременяване се отлагат (отменят?).
Фреши стискам палци нещата бързо да се оправят и да продължиш напред!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #329 -: Май 04, 2007, 16:21:50 pm »
Ох, миличка, дано това е вече последната пречка по пътя ти към чудото!
Желая ти много кураж, късмет и вяра!

*
« Отговор #330 -: Май 04, 2007, 16:58:21 pm »
Аз също незнам какво е това заболяване,
но се надявам много скоро нещата да се оправят!
Много късмет и вяра!

« Отговор #331 -: Май 04, 2007, 17:02:15 pm »
Фреши, много мъчно ми стана като прочетох какво ти се случва. Но съм сигурна, че ще се справиш и с това!
Стискам палци да се пребориш!
*
« Отговор #332 -: Май 05, 2007, 15:30:07 pm »
Фреши кураж, миличка.Знам, че ще се справиш.И колкото и кофти да звучи е по-добре да се преодоляват проблемите и да се върви напред.Вярвам в теб и знам, че ще станеш майка.
От все сърце се моля за теб!
« Отговор #333 -: Май 06, 2007, 13:27:11 pm »
Благодаря ви мили Приятелки за топлите думи :bighug:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #334 -: Май 06, 2007, 19:05:14 pm »
Ох Фреши, сега пък това откъде миличка?

Много силно си те  :bighug: и стискам палци максимално бързо да се пребориш с нея :balk_21: :balk_21: :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #335 -: Май 08, 2007, 14:00:29 pm »
Ех, да му се не види... Толкова много се надявам нещата скоро да се оправят...
Силно те прегръщам и ти пращам тонове положителна енергия!
*
« Отговор #336 -: Май 08, 2007, 15:59:51 pm »
Фрешко,
отвратително е това заболавяне. Още щом разбрах за тая гад, дето ти се появи от нищото, изчетох всичко в нета, а после говорих с кумата ми на тема автоимунни заболявания. Тя имаше две пациентки с доста тежки форми на дерматологично автоимунно заболяване. Та кумата ми подробно ми обясни, че обикновено автоимунните заболявания се отключват при раними, чувствителни и емоционални хора, подложени на тежък стрес. Решението е, освен предписната ти лекарска терапия, пълна почивка и отърваване от всички лоши и негативни мисли и страхове.

Ти си толкова мила, мъничка и крехка. Нищо, че го раздаваш джедай  :lol:. Как пък веднъж не те чух да мрънкаш, или да се оплакваш, или да се откажеш, или да рухнеш... Ти мина през страшно много неща и е нормално да има моменти на отчаяние. Мисля, че ти прекалено много стисткаш, прекалено много гълташ навътре, стоиш твърдо изправена, дори когато коленете ти треперят. Ама не може вечно така любима! Ти си човешко същество, пожали се малко, дай си малко почивка, обичай се повече.

Повтарям го за 6754389ти път - "Битката за това да бъдем майки е предварително спечелена". Моля те отпусни малко тая душа, дето през зъби я стискаш

Обичам те!
В очакване ....
« Отговор #337 -: Май 08, 2007, 17:44:04 pm »
Благодаря ви пак от сърце! Вашата подкрепа е незаменима!

Фани, миличка, насълзиха ми се очите от милия ти пост! И аз те обичам! Така си е, Слънчице. Ама има и нещо друго - автоимунните заболявания се предполага, че са генетично заложени донякъде - при някои се отключват, при други не. Стресът определено е рисков фактор за отключване. При моята картина с имунологичния стерилитет (явно, като няма друг какъв да е) - явно имунната дисфункция си е била тук, но не е намерила проявление досега. Явно не е случайно, че не хванах от мъжа ми нито ентерококи, нито дори хламидии, въпреки че правихме дори инсета по това време. Че много ме болят ставите. Даже някои специалисти казват, че самият имунологичен стерилитет е проявление на имунната дисфункция сам по себе си, дори без друго автоимунно заболяване.
Четох и много интересни неща за връзка между ХЛА типове и предразположеност към автоимунни заболявания и може случаят да е нещо от сорта - ще ти разкажа по-подробно като се видим. Иначе съм много екстровертен човек - повече от нормалното, бих казала, просто не сме общували достатъчно, да се увериш сама :lol:

Хомоцистеинът ми бил нормален, научих вчера от Плевен.
Благодаря ти, Бени!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #338 -: Май 08, 2007, 18:49:51 pm »
Ох, Фрешинка ... :(.
Силно те прегръщам и ти желая много късмет  :bighug:.
Намерихме нашето синче.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #339 -: Май 08, 2007, 18:54:31 pm »
Цитат
Хомоцистеинът ми бил нормален, научих вчера от Плевен.

1 дерт по-малко.  :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com