Фрешко,
отвратително е това заболавяне. Още щом разбрах за тая гад, дето ти се появи от нищото, изчетох всичко в нета, а после говорих с кумата ми на тема автоимунни заболявания. Тя имаше две пациентки с доста тежки форми на дерматологично автоимунно заболяване. Та кумата ми подробно ми обясни, че обикновено автоимунните заболявания се отключват при раними, чувствителни и емоционални хора, подложени на тежък стрес. Решението е, освен предписната ти лекарска терапия, пълна почивка и отърваване от всички лоши и негативни мисли и страхове.
Ти си толкова мила, мъничка и крехка. Нищо, че го раздаваш джедай
. Как пък веднъж не те чух да мрънкаш, или да се оплакваш, или да се откажеш, или да рухнеш... Ти мина през страшно много неща и е нормално да има моменти на отчаяние. Мисля, че ти прекалено много стисткаш, прекалено много гълташ навътре, стоиш твърдо изправена, дори когато коленете ти треперят. Ама не може вечно така любима! Ти си човешко същество, пожали се малко, дай си малко почивка, обичай се повече.
Повтарям го за 6754389ти път - "Битката за това да бъдем майки е предварително спечелена". Моля те отпусни малко тая душа, дето през зъби я стискаш
Обичам те!