0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #260 -: Август 07, 2010, 15:09:50 pm »
Някой има ли представа от коя дата на месец Септември ще започнат работа в клиника Малинов?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #261 -: Август 07, 2010, 15:32:36 pm »
Ако не греша от 7.09
« Отговор #262 -: Август 09, 2010, 10:01:26 am »
На 31.07 бях на преглед и Стаменов ми каза, че започват от 5.09
« Отговор #263 -: Август 09, 2010, 10:34:49 am »
...хихихихи...колко версии по започването ще има незнам само...На мен по-възрастната жена, която записва часовете(и винаги ме кара да се чувствам като олигофрен) ми каза - "на 8.09. - започваме!" ...хихихих....Не , че е толкова фатално 5 или 8-ми , но все пак 5-ти е неделя, 6-ти е официален празник и неработен ден, работната седмица започва на 7-ми...Абее...там някъде - започват... с две думи...хихихиххи...освен да се забавлявам какво друго ми остава...не ми обръщайте внимание...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #264 -: Август 09, 2010, 10:48:24 am »
А някой да има представа дали работи имунологичната лаборатория този месец? Д-р Стаменов ми каза да изпратя за контрола кръв по куриер като се обърна към д-р Димов в Шумен. Сътрудничката на д-р Димов ми обяснява, че в периода 03/08-07/09 кръв за изследване в София няма да приемат.Ако знаете как стоят нещата, моля пишете.
Благодаря!

*
« Отговор #265 -: Август 09, 2010, 11:03:38 am »
godgift , и аз знам че на 7.09 ще работи лабораторията. Аз хванах последния влак преди да излязат в отпуск, т.е. на 30.07 пратих кръв по куриер. Успех!
« Отговор #266 -: Август 09, 2010, 11:14:37 am »
Godgift, на 18 август ще работи имунологията. Само на този ден от август. На следващия ден са осигурени сестри, които да правят вливанията.
Живей за мига!

« Отговор #267 -: Август 09, 2010, 19:48:54 pm »
...хихихихи...колко версии по започването ще има незнам само...На мен по-възрастната жена, която записва часовете(и винаги ме кара да се чувствам като олигофрен) ми каза - "на 8.09. - започваме!" ...хихихих....Не , че е толкова фатално 5 или 8-ми , но все пак 5-ти е неделя, 6-ти е официален празник и неработен ден, работната седмица започва на 7-ми...Абее...там някъде - започват... с две думи...хихихиххи...освен да се забавлявам какво друго ми остава...не ми обръщайте внимание...
New Love,искрено ме разсмя с това как те карат да се чувстваш, щото и на мен това чувство ми е познато ,да ти кажа.
На мен специално ми е доста натопорчено,че почвам стимулация точно по  времето когато почват и работа и затова съм питала и д-р Персенска и ме увериха ,че на 07 септ. са на работа. Надявам се да е тогава,че и МЦ да ми съвпадне иначе изтървам последният си месец от заповедта.

Та в тая връзка да питам ,когато МЦ ти прокърви вечерта ,а е обилен чак на другия ден ,значи ли че от вечерта броя като първи ден.
« Отговор #268 -: Август 09, 2010, 20:36:51 pm »

...по-възрастната жена, която записва часовете(и винаги ме кара да се чувствам като олигофрен)...

osi_9 много точно описание. И ме успокоява, защото до сега си мислех, че само аз съм така  :D

Иначе, точно от въпросната дама :wink:, и аз знам версията "7-ми".

Та в тая връзка да питам ,когато МЦ ти прокърви вечерта ,а е обилен чак на другия ден ,значи ли че от вечерта броя като първи ден.

Ако е след 14 ч. на единия ден, дори да е нормално кървене, за първи се брои следващия ден.

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
« Отговор #269 -: Август 10, 2010, 21:27:58 pm »
Някой да знае дали работи лабораторията?
Забърках се в една сложна схема с едни уринни тестове, после нещо с Цибалаб не се разбрахме и много ми се ще точно в клиниката да пусна кръвен тест.
« Отговор #270 -: Август 11, 2010, 07:45:25 am »
ElyG, Desi10, благодаря ви за информацията!За съжаление няма да стане! :(
В Шумен имали информация,че клиниката няма да работи целия месец и нямало смисъл да ми вземат кръв.Настоявах да проверят за 18.08.,но не можели да се свържат по телефона. Самият д-р Стаменов ми каза,че ще има дежурни през целия август,да пусна изследванията дистанционно,че и смс да му пратя.На телефона на клиниката се включва телефонен секретар,на спешния отговаря сътрудничка от друга лаборатория (поне така се представи), която не знае кога ще работи имунологичната лаборатория.Посъветва ме да се обадя на доц.Балтаджиева на мобилния и телефон 8O за информация. От Шумен ми казват,че най-рано на 07.09 ще ми вземат кръв,за резултатите ще трябва да изчакам около 3 седмици,което ми се вижда много.В София мисля,че стават за 7-10 дни.Така ли е? Часовете за д-р Стаменов за септември сигурно са запълнени и в най-добрия случай оставам за среща с него през октомври.
Момичета,терапията при имунологични проблеми включва ли вливане на интралипид на 5-6 ден както е терапията на доц.Конова?
« Последна редакция: Август 11, 2010, 08:16:34 am от godgift »

« Отговор #271 -: Август 11, 2010, 08:01:02 am »
Момичета, знаете ли декапептил депо дали се бие сутрин или може и следобед?
Днес ми е денят (дадоха ми инжекция от клиниката) и на 7 септември съм за стартиране на процедура инвитро.
*
« Отговор #272 -: Август 11, 2010, 10:07:30 am »
Днес ми е денят (дадоха ми инжекция от клиниката) и на 7 септември съм за стартиране на процедура инвитро.
Моята я сложиха към 15 часа. Беше лукрин депо, но едва ли има разлика.
« Отговор #273 -: Август 11, 2010, 10:49:59 am »
Имаше нещо с инжекциите да не са сутрин. Не случайно в клиниката ги слагат на обяд и привечер.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #274 -: Август 11, 2010, 14:56:17 pm »
Моето депо (Диферилин) беше към 19.00 часа. Предиобедните инжекции се бия около 12-1, защото се изчакват да станат всички изследвания и да се качат от лабораторията за коментар и съответно промяна на дозите. Когато са силни дози се правят две апликации за деня, съответно сутрин и надвечер. Кураж момичета, ей го де е септември!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #275 -: Август 11, 2010, 15:24:09 pm »

Самият д-р Стаменов ми каза,че ще има дежурни през целия август,да пусна изследванията дистанционно,че и смс да му пратя.

Самият д-р Стаменов, като всеки творец :wink:, е много отнесен и почти няма идея какво правят останалите в клиниката му (знам го от личен опит). Но щом ти е казал така, не се отказвай и упорствай. Може някой да работи в лабораторията, да има наистина дежурни и да няма кой да ти каже.
Аз си поучих едни резултати след почти 30 ! позвънявания по телефона, за 3 седмици. Горе, долу, факс, скандал, пак факс, пак горе, пак долу,.... и така, 30 пъти... Иска се упорство. :-)

Кураж момичета, ей го де е септември!

:good_post:
« Последна редакция: Август 11, 2010, 15:27:28 pm от plumeria »

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
« Отговор #276 -: Август 11, 2010, 21:48:42 pm »
Моето депо (Диферилин) беше към 19.00 часа. Предиобедните инжекции се бия около 12-1, защото се изчакват да станат всички изследвания и да се качат от лабораторията за коментар и съответно промяна на дозите.

Това е вярно, но не е единствената причина. При първото ми икси ми се наложи посред стимулацията да летя до Италия за един ден и помолих в клиниката да ми сложат инжекциите към 9 сутринта (полета ми беше на обяд). Тогава нещо ми промърмориха, че не е много правилно да се слагат инжекции сутрин, но така и не се задълбочих да разбера защо.
« Отговор #277 -: Август 11, 2010, 22:10:41 pm »

Самият д-р Стаменов ми каза,че ще има дежурни през целия август,да пусна изследванията дистанционно,че и смс да му пратя.

Самият д-р Стаменов, като всеки творец :wink:, е много отнесен и почти няма идея какво правят останалите в клиниката му (знам го от личен опит). Но щом ти е казал така, не се отказвай и упорствай. Може някой да работи в лабораторията, да има наистина дежурни и да няма кой да ти каже.
Аз си поучих едни резултати след почти 30 ! позвънявания по телефона, за 3 седмици. Горе, долу, факс, скандал, пак факс, пак горе, пак долу,.... и така, 30 пъти... Иска се упорство. :-)

Много точно казано!
В крайна сметка се разбра,че имунологичната лаборатория ще работи на 18.08. и 01.09. Това означавало до 12ч. предния ден да се изпрати кръв с куриер.Сега остава да подхвана отново комуникацията с Шумен.Дано да са наясно какво точно ще изследваме и колко струва.Бяха ми казали 150 лв за контрола на НК клетки osi_14,няма как.

« Отговор #278 -: Август 11, 2010, 22:35:07 pm »

Много точно казано!
В крайна сметка се разбра,че имунологичната лаборатория ще работи на 18.08. и 01.09. Това означавало до 12ч. предния ден да се изпрати кръв с куриер.Сега остава да подхвана отново комуникацията с Шумен.Дано да са наясно какво точно ще изследваме и колко струва.Бяха ми казали 150 лв за контрола на НК клетки osi_14,няма как.

260лв. струва имунологичен скрининг.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #279 -: Август 11, 2010, 23:12:18 pm »
Моето депо (Диферилин) беше към 19.00 часа. Предиобедните инжекции се бия около 12-1, защото се изчакват да станат всички изследвания и да се качат от лабораторията за коментар и съответно промяна на дозите.

Това е вярно, но не е единствената причина. При първото ми икси ми се наложи посред стимулацията да летя до Италия за един ден и помолих в клиниката да ми сложат инжекциите към 9 сутринта (полета ми беше на обяд). Тогава нещо ми промърмориха, че не е много правилно да се слагат инжекции сутрин, но така и не се задълбочих да разбера защо.

Вероятно си права, позагубила съм тренинг. 8) Може би е свързано с циркулацията на кръвта в активната част на деня и подкожните апликации...  :ask:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com