0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Цонков от в. Лечител?
« -: Юли 15, 2010, 20:47:46 pm »
Здравейте, обмислям да се свържа с Д-р Цонков от в. Лечитвл, някой от Вас бил ли е при него, успял ли е да се излекува в следствие на консултация при него? За Саментото чувам добри отзиви, но за самия него не намерих добри в Интернет? Някой има ли опит, защото доколкото знам предписва определени изследвания, които са скъпи около 400 лв и искам да знам дали има смисъл да се впускам...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Д-р Цонков от в. Лечител?
« Отговор #1 -: Юли 15, 2010, 22:43:21 pm »
SAB-f, знам че си объркана и обезкуражена, но не давай и пет лева на някой който твърди че ще ти излекува ендометриозата с алтернативна медицина.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #2 -: Юли 17, 2010, 17:48:33 pm »
Може би си права до някаква степен, но нали раздела на форума е точно за алтернативна медицина :) Питам, защото не намирам никакви мнения за него в Интернет, или ако намирам, то те са много малко и ми е итнересно, някой въобще лекувал л;и се е при него. Защото на пръв поглед има доста интересни теории. Благодаря ти, все пак за отговора.  osi_9 osi_1 yahoo_33
*
« Отговор #3 -: Юли 17, 2010, 23:10:26 pm »
Ами, не намираш инфо, защото стерилитетът трудно се лекува с билки и алтернативна медицина и хората не прибягват до тях.

Успех!

*
« Отговор #4 -: Юли 18, 2010, 12:25:26 pm »
Значи след като хората знаят, че трудно се лекува, все пак трябва да има голям брой хора прибягнали до алтернативна медицина и останали разочаровани. Опитвам се да се свържа именно с тях, или евентуално с някои хора, които са успели. Стискай палци да успея! :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #5 -: Юли 18, 2010, 14:29:56 pm »
Надявам се, че междувременно докато търсиш отзиви, все пак не пренебрегваш традиционната медицина и се лекуваш. Защото ендометриозата не е шега работа и не бива да се бавиш с лечението. А то е с лекарства.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #6 -: Юли 18, 2010, 15:20:25 pm »
Хехе, сиксенс, нищо не пренебрегвам. След операция при Д-р Попов в края на ноември, веднага ми се появи нова киста, след 1 седмица, тъкмо бях излязла от болницата. Не казвам, че той е виновен, напротив, Д-Р Попов мн съм доволна от Вас (предполагам, че той чете тези форуми)!!! :) Но след 6 месеца Лукрин Депо, които дори не ми спряха цикъла, грешка, спряха го за 1 месец май май, какво всъщност трябва да направя??? Да помоля Попов да ми изпише Золадекс? Да пробвам и него, че току-виж той ми спрял цикъла след като Лукрина не успя...хм, не ми се нрави като идея... а кистата още си е там ...
« Отговор #7 -: Юли 18, 2010, 15:56:05 pm »
Няма нужда да пускаш толкова теми, пиши си в една който знае нещо ще ти отговори. Ако не греша в една от многото теми беше писала че не плануваш скоро да забременяваш, варианта в твоя случай е да минеш на противозачатъчни, назначени от лекар и да следиш кистата, като периодично ходиш на прегледи, когато решиш че искаш да ставаш майка ще се вземе решение за кистата ти. В онази дългата тема има и начин на хранене, който ще ти е от полза. Ендометриозата е състояние на организма, не както някой беше казал болна съм от ендометриоза, по-правилно според мен е имам /намира се в тялото ми/, живей пълноценно живота си, ти си съвсем здрава.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #8 -: Юли 18, 2010, 16:54:29 pm »
права си, може би напослеък прекалявам с активността си във форума, съжалявам, ако дразня някого от потребителите. но последно ми казаха, че пак се налага операция, макар че не планирам да забременявам. мисълта да ме оперират през 8-9 месеца ме измъчва страшно много, както се досещаш. а лекарите ми очертават подобна перспектива... затова търся алтернативни методи, може би трябваше да пусна една обща тема за тях. все пак се надявам, че някои от тези теми, ще помогнат и на някого друг за в бъдеще.
поздрави