0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Mishell

Вторичен стерилитет
« -: Май 16, 2006, 12:58:08 pm »
Здравейте!Много е хубаво да има такъв календар благодарности на всички които са се трудили да го създадат.А сега и аз да изложа моя проблем.Дълго време не можех да забременея и какво ли не опитвах.Отидохме при Ванга и тя ни изпрати във Варна.Лечението продължи дълго но с успех-роди ни се син през 1995 година.Десет години чакане но такова щастие.Проблема е че оттогава  искаме да имаме и други дечица а не става.Не се пезим и пак неще и неще.  :cry:  :cry: А годинките чукат без да спират.Знам за риска от генетично увреждане и съм готова на всички тестове и процедури само да родя.
Съпруга ми е на 42 а аз на 39 години. Не искам да се отказвам искам още деца. Може би една от причините е че 1.имам ниско тегло 2.имам прекарани операции от руптура на киста 1986год кисти на щитовидната жлеза и аденом на гърдата.Може ли някой да помогне?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Вторичен стерилитет
« Отговор #1 -: Май 16, 2006, 22:29:19 pm »
Мишел, преместих темата тук, за да могат повече хора да я видят и да ти отговорят.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Вторичен стерилитет
« Отговор #2 -: Май 16, 2006, 22:36:48 pm »
на вашата възраст е добре да не губите повече време, а да се обърнете към специалист по репродуктивна медицина, който да ви направи основен преглед и на двамата, след което да назначи терапия. дори и да сте напълно здрави, на тази възраст бебетата стават трудно и бавно. трябва да им се помогне с медицински средства.
щом сте ходили във Варна на лечение преди години, вероятно знаете къде да отидете и сега.
ако не - ще ви посъветваме с удоволствие.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!